Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ακασικά Αρχεία

http://cdn1.theeventchronicle.com/wp-content/uploads/2015/11/akashic-records1.jpg 
ΠΗΓΗ http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/spiritual/httpcdn2-collective-evolution-comassetsuploads201511akash-jpg/

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕΣΩ GOOGLE

"Όλα αισθητή ύλη προέρχεται από μια κύρια ουσία, ή λεπτότητα, πέρα από τη σύλληψη, γεμίζοντας όλο το χώρο, το Ακάσα ή φωτεινός αιθέρας, η οποία ενεργοποιείται από τη ζωή δίνοντας Prana ή δημιουργική δύναμη, καλώντας σε ύπαρξη, σε ατέλειωτη κύκλους, όλα τα πράγματα και πρωτοφανής."
- Νίκολα Τέσλα, το μεγαλύτερο επίτευγμα του ανθρώπου, 1907
Ανάλογα με τη φιλοσοφία ή τη θρησκεία πράξεις, «Ακάσα» έχει γενικά την ίδια βασική έννοια. Είναι Σανσκριτικά (πρωτογενής ιερή γλώσσα του Ινδουισμού) για "αιθέρας", τόσο στην στοιχειακή και μεταφυσική έννοια. Η ύπαρξη αυτού του «ουσία», για την έλλειψη ενός καλύτερου όρου, έχει προταθεί από τους επιστήμονες και φιλόσοφοι από τους αρχαίους πολιτισμούς, παραδόσεις και τις θρησκείες που χρονολογούνται χιλιάδες χρόνια. Το θέμα ήταν παρόντες από την Ανατολική μυστικισμός / φιλοσοφία σε όλη τη διαδρομή μέσα στην Δύση και απόκρυφα φιλοσοφία.
Λάβετε υπόψη μιλάμε για Ακάσα εδώ και δεν τα Ακασικά Αρχεία.
"Και ο Απολλώνιος επιτρέπεται να υποβάλλουν ερωτήσεις? και τους ρώτησε τι νόμιζαν οι σύμπαν αποτελείται? αλλά απάντησε? «Από τα στοιχεία." "Υπάρχουν τέσσερις, στη συνέχεια;» ρώτησε. "Δεν είναι τέσσερις," δήλωσε ο Larchas », αλλά πέντε.» «Και πώς μπορεί να υπάρξει ένα πέμπτο," είπε ο Απολλώνιος, «μαζί του νερό και τον αέρα και τη γη και φωτιά "," Δεν υπάρχει ο αιθέρας, "απάντησε ο άλλος", το οποίο πρέπει να θεωρήσουμε ως το υλικό από το οποίο οι θεοί της έκαναν;? για ακριβώς όπως όλα τα θνητά πλάσματα εισπνέετε το σύρμα, το ίδιο κάνουν και αθάνατη και θεϊκή φύση εισπνέουν τον αιθέρα. »« Είμαι », είπε ο Appollonius,« θεωρούν το σύμπαν ως ένα ζωντανό πλάσμα; »« Ναι », είπε ο άλλος.
- Η ζωή του Απολλώνιου Τυάνων, ο Φιλόστρατος, 220AD (πηγή)
Είναι βασικά η βάση όλων των πραγμάτων στον υλικό κόσμο, καθώς και σε διάφορες φιλοσοφίες αυτή θεωρείται ότι είναι η αόρατη κινητήρια δύναμη πίσω από τη δημιουργία της ύλης. Σύμφωνα με πολλούς είναι η πηγή ενέργειας για την υλική εκδήλωση. Αυτό είναι ενδιαφέρουσα, γιατί η κβαντική φυσική έχει να αποδεικνύουν ότι οι ανθρώπινες σκέψεις, τις προθέσεις, τα συναισθήματα και τα περισσότερα θα μπορούσαν να έχουν κάποια άμεση επίδραση στο υλικό μας κόσμο φυσική. Σύγχρονη ημέρα επιστημονικές θεωρίες δεν αναγνωρίζουν την πραγματική ύπαρξη της Ακάσα, αλλά το γεγονός ότι η κβαντική φυσική μάς έχει δείξει ότι ο χώρος δεν είναι άδειος είναι σίγουρα δανεισμό περισσότερη αξιοπιστία σε αυτή την αρχαία έννοια, κατά τη γνώμη μου.
"Η aakaash δεν είναι φθαρτά, είναι η αρχέγονη απόλυτη υπόστρωμα που δημιουργεί την κοσμική ύλη και επομένως οι ιδιότητες του aakaash δεν βρίσκονται στις ιδιότητες του υλικού που είναι κατά μία έννοια σχετική. Η aakaash είναι το αιωνίως υπάρχων, υπέρρευστη πραγματικότητα, για την οποία δημιουργίας και της καταστροφής δεν έχουν εφαρμογή ... .Ο μάτια ur είναι τυφλοί στην πραγματικότητα του πνεύματος, επιστημονικά πειράματα δεν μπορεί να ανιχνεύσει άμεσα, δεδομένου ότι τα πειράματά μας μπορεί να ανιχνεύσει μόνο τις ιδιότητες του υλικού που δεν το έχουν Χαρακτηριστικά της Ακάσα. "
- (Idham thadhakshare parame vyoman Parame vyoman.) - Παραμαχάμσα Tewari, Μηχανικός, Φυσικός και Εφευρέτης, «Πνευματική Ιδρύματα," www.tewari.org

Τα Ακασικά Αρχεία

Ποια είναι τα Ακασικά Αρχεία; Σύμφωνα με διάφορες μελετητές στη σφαίρα της Θεοσοφίας (απόκρυφα φιλοσοφία), τα Ακασικά Αρχεία είναι ένα είδος βάσης δεδομένων η οποία περιέχει ένα αρχείο από το ταξίδι της ψυχής. Σύμφωνα με την Αλίκη Μπέιλυ, συγγραφέας περισσότερων από δύο δωδεκάδες βιβλία σχετικά με θεοσοφική θέματα:
Ακασικά αρχεία είναι σαν ένα τεράστιο φωτογραφικό φιλμ, καταγράφοντας όλες τις επιθυμίες και τις εμπειρίες της γης του πλανήτη μας. Εκείνοι που θεωρούν ότι θα δείτε απεικονίζεται σε αυτήν: Οι εμπειρίες της ζωής του κάθε ανθρώπου επειδή ο χρόνος ξεκίνησε, τις αντιδράσεις στην εμπειρία του όλο το ζωικό βασίλειο, η συγκέντρωση της σκέψης μορφές ενός καρμικό χαρακτήρα (με βάση την επιθυμία) του κάθε ανθρώπου μονάδας σε όλο το χρόνο. Εδώ έγκειται η μεγάλη απάτη των εγγραφών. Μόνο ένας εκπαιδευμένος αποκρυφιστής μπορεί να γίνει διάκριση μεταξύ της πραγματικής εμπειρίας και των εν λόγω αστρικό εικόνες που δημιουργούνται από τη φαντασία και την έντονη επιθυμία.
- Από φως της ψυχής, "Η Γιόγκα Σούτρας του Πατάντζαλι - Βιβλίο 3," πολλαπλές πηγές στο Google
Σύμφωνα με τα τέλη του Edgar Cayce, οι Ακασικά Αρχεία μπορεί να θεωρηθεί ως υπερυπολογιστή του σύμπαντος, μια κεντρική εγκατάσταση αποθήκευσης όλων των πληροφοριών για κάθε άτομο που έχει ζήσει ποτέ σε όλο το σύμπαν. Εκτός από την καταγραφή των γεγονότων που συμβαίνουν στη ζωή σας, που καταγράφει κάθε πράξη, πράξη, λέξη, σκέψη, συναίσθημα, το συναίσθημα, την πρόθεση, και κίνητρο. Προφανώς, τα αρχεία περιέχουν όλη την ιστορία της κάθε ψυχής από την αυγή της δημιουργίας. (Πηγή)
Πρόκειται για αρχεία που τηρούνται από μια ψυχή από τη στιγμή που αφήνει το σημείο προέλευσής του.
«Οι ενδείξεις Edgar Cayce δείχνουν ότι ο καθένας από εμάς γράφει την ιστορία της ζωής μας μέσα από τις σκέψεις μας, τις πράξεις μας και τις αλληλεπιδράσεις μας με την υπόλοιπη δημιουργία. Αυτή η πληροφορία έχει επίδραση πάνω μας στο εδώ και τώρα. Στην πραγματικότητα, οι Ακασικά Αρχεία έχουν τέτοιες επιπτώσεις στις ζωές μας και τις δυνατότητες και τις πιθανότητες εφιστούμε προς το μέρος μας ότι οποιαδήποτε διερεύνηση από αυτούς δεν μπορούν να βοηθήσουν, αλλά μας δίνουν ιδέες για τη φύση του εαυτού μας και τη σχέση μας με το σύμπαν. Υπάρχουν πολύ περισσότερα για τις ζωές μας, τις ιστορίες μας, καθώς και επιμέρους επιρροή μας κατά την αυριανή μας από ό, τι ίσως έχουμε τολμήσει να φανταστεί κανείς. "(Πηγή)
Charles Webster Leadbeater, ένα σημαίνον μέλος της Θεοσοφικής Εταιρείας και συγγραφέας σχετικά με τα απόκρυφα θέματα, έχει κάνει παρόμοιες αξιώσεις, δηλώνοντας ότι οι εγγραφές κατέχουν την ιστορία της Ατλαντίδας και διαφόρων άλλων πολιτισμών, συμπεριλαμβανομένων Lumeria.
Μπλαβάτσκυ (1831-1891), ένας Ρώσος μετανάστης, μυστικιστικό, και ιδρυτής της Θεοσοφικής Εταιρείας, γράφει ότι η Ακάσα είναι "μία από τις κοσμικές αρχές και είναι μια πλαστική ύλη, δημιουργικοί σε φυσική μορφή της, αμετάβλητο σε ανώτερες αρχές του. Είναι η πεμπτουσία όλων των δυνατών μορφών ενέργειας, πρώτων υλών, ψυχική, πνευματική ή? και περιέχει μέσα της τα σπέρματα της καθολικής δημιουργίας, τα οποία φυτρώνουν εμπρός υπό την ώθηση του Θείου Πνεύματος. »(πηγή)
Φιλόσοφος, εκπαιδευτικός, και ιδρυτής της Ανθρωποσοφική Κοινωνία, Ρούντολφ Στάινερ πίστευε ότι οι άνθρωποι (και ο ίδιος) έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται πληροφορίες πέρα ​​από τον υλικό κόσμο. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι ένα «ψευδοεπιστημονική» ιδέα? για ένα επιλεγμένο κατάλογο των downloadable κριτές άρθρα σε περιοδικά μελέτες ψυχικά φαινόμενα, ως επί το πλείστον δημοσιεύονται στον 21ο αιώνα αναφοράς, μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ.
Steiner γράφει:
Ο άνθρωπος μπορεί να διεισδύσει στα αιώνια προέλευση από τα πράγματα που χάνονται με το χρόνο. Ένας άνδρας διευρύνει τη δύναμή του της γνωστικής λειτουργίας με αυτόν τον τρόπο, αν δεν περιορίζεται πλέον σε εξωτερικές αποδείξεις όσον αφορά τη γνώση του παρελθόντος. Στη συνέχεια, μπορεί να δει σε εκδηλώσεις τι δεν είναι αντιληπτή με τις αισθήσεις, το μέρος το οποίο δεν μπορεί να καταστρέψει το χρόνο. Εισχωρεί από μεταβατικές να μη προσωρινή ιστορίας. Είναι ένα γεγονός ότι αυτή η ιστορία είναι γραμμένο σε άλλους χαρακτήρες από είναι συνηθισμένο ιστορία. Στη Γνώση και θεοσοφία που ονομάζεται "Χρονικό Ακάσα.». . . Το μόνο που έχει αποκτήσει την ικανότητα να αντιλαμβάνονται στον πνευματικό κόσμο έρχεται να γνωρίζει το παρελθόν γεγονότα στην αιώνια χαρακτήρα τους. Δεν στέκονται μπροστά του σαν τους πεθαμένους μαρτυρία της ιστορίας, αλλά εμφανίζονται σε πλήρη ζωή. Κατά μία έννοια, αυτό που έχει συμβεί λαμβάνει χώρα πριν από αυτόν.   (Πηγή)

Are The Ακασικά Αρχεία Ρεάλ;

Με τις παραπάνω πληροφορίες, θα ήθελα απλώς να παρέχουν ένα πολύ βασικό και σύντομη περιγραφή των Ακασικά Αρχεία. Έχω ακόμα πολλή έρευνα να κάνουμε για την περαιτέρω κατανόηση μου, αλλά η βασική ιδέα ήταν πάντα αρκετά σαφές για μένα.
Έτσι, υπάρχει «απόδειξη» για την ύπαρξη των Ακασικά Αρχεία εκεί; Λοιπόν, είμαστε περιορίζονται από το σύγχρονο κατανοήσεις τι μπορεί να θεωρηθεί ως απόδειξη. Ό, τι δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή στις αισθήσεις μας, ή κάτι που είναι (για τους περισσότερους) αδύνατο να αντιληφθεί, είναι δύσκολο να επικυρώσει την ύπαρξή του. Η αλήθεια είναι, πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος για να «αποδείξει», στο υλικό τρόπο που ορίζουμε σήμερα την απόδειξη, την ύπαρξη των Ακασικά Αρχεία, γιατί δεν μπορεί να δει, άγγιξε, άκουσε, ή αλλιώς μετριέται. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να υποθέτουν, και όπως είπε κάποτε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, "ό, τι μπορείτε να φανταστείτε είναι πραγματική."
"Η επιστήμη μέρα ξεκινά με τη μελέτη μη-φυσικά φαινόμενα, θα σημειώσουν μεγαλύτερη πρόοδο σε μία δεκαετία σε σχέση με όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της." - Νίκολα Τέσλα
Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τη συνείδηση, ή παράγοντες που συνήθως συνδέουμε με συνείδηση? σκέψεις, τα συναισθήματα, τα συναισθήματα, την αντίληψη, και περισσότερο συσχετίζονται άμεσα με το υλικό μας κόσμο φυσική, και αυτό υποστηρίζεται από την επιστήμη. Αυτό είναι πιο αποδείκνυεται από το κβαντικό πείραμα της διπλής σχισμής, και τα παραψυχολογικά μελέτες που συνδέονται σε αυτό το άρθρο πιο πάνω. (Πηγή) Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ.
Όσο για τη φύση της ίδιας της συνείδησης, αυτό είναι ένα θέμα για ένα άλλο άρθρο.
Έτσι, γνωρίζουμε ότι μόνο και μόνο επειδή κάτι δεν μπορεί να δει, άγγιξε, άκουσε, ή να μετρηθεί, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ακόμα να έχουν άμεση επίδραση σε υλικό μας κόσμο φυσική. Και ξέρουμε ότι (μερικοί) αρχαίες φιλοσοφίες και εσωτερικές διδασκαλίες έχουν επικυρωθεί από τη σύγχρονη επιστήμη ημέρα. Όσον αφορά την απόδειξη της ύπαρξης Ακασικά Αρχεία, δεν φαίνεται να είναι εφικτή.
Και πάλι, ένα μεγάλο επιχείρημα για την ύπαρξή του είναι το γεγονός ότι είναι μια αρχαία έννοια, και αποκρυφισμό (αποκρυφισμό σημαίνει την αναζήτηση της αλήθειας, δυστυχώς, αυτή η λέξη φέρνει μια αρνητική χροιά) έχουν γράψει οι συγγραφείς εδώ και χρόνια. Έχουμε δει άλλες έννοιες, όπως το άτομο, ή την ενέργεια που υπάρχει παντού γύρω μας, ή κοντά στο θάνατο εμπειρίες (ΜΚΕ) και εξωσωματικές εμπειρίες, γραμμένο περίπου στους αρχαίους χρόνους, καθώς και μελετηθεί από τη σύγχρονη επιστήμη ημέρα, με κάποια ελπιδοφόρα αποτελέσματα. Οι αρχαίοι λαοί μπορεί να μην έχουν καταλάβει την «επιστήμη» πίσω από τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν, τουλάχιστον με τον τρόπο που κατανοεί την επιστήμη, αλλά οι θεωρίες τους συχνά να αποδειχθούν σωστές, ωστόσο. Ίσως θα ήταν καλύτερα να τις μεθόδους για την απόκτηση της σοφίας; Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα όπου οι αρχαίες κοινωνίες concidered πολύ πιο «προχωρημένο» από εμάς, αλλά ζούμε σε μια διαφορετική εποχή.
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο είδος «βάση δεδομένων» εκεί έξω ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι σε αυτά, και τα πάντα για μας (σωματική και μη σωματική) μπορεί να βρεθεί εκεί. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει για ορισμένους, ούτε μπορώ να δώσω καμία απόδειξη για την ύπαρξή του. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στην καρδιά μου πιστεύω ότι είναι αλήθεια. Θα ήθελα επίσης να περιλαμβάνουν ότι δεν αισθάνομαι ότι αυτά τα «στοιχεία» που χρησιμοποιούνται για την απόφαση με οποιονδήποτε τρόπο.
"Η φύση της ενέργειας είναι να γίνει κατανοητό. Οι ιδιότητες του χώρου πρέπει να προέρχονται διαισθητικά από τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα. Πρέπει να ξεχωρίσω ένα μόνο σωματίδιο στοιχειώδη υλικά για την κατασκευή του υλικού σύμπαντος και να καθιερώσει την ενότητα του υλικού κόσμου. Πρέπει να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά του ενιαίου ουσίας, η nonmaterial Ακάσα να αποδείξει την ενότητα πίσω από τις ποικίλες επιστημονικές και πνευματικές φαινομένων. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τον οργανισμό της Συνείδησης, την αρχή της ζωής και του θανάτου, και την ευφυΐα του Σύμπαντος. Μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα αυτά τα φαινόμενα μέσω μιας επιστημονικής προσέγγισης, αλλά η επιστήμη που πρέπει να απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα δεν πρέπει να είναι η σημερινή επιστήμη. Θα είναι μια νέα επιστήμη χωρίς αποκλεισμούς μια πνευματική βάση. Και αυτό θα θέσει τις βάσεις για τη συγχώνευση της επιστήμης και της πνευματικότητας. "
  Παραμαχάμσα Tewari, Μηχανικός, Φυσικός και Εφευρέτης, «Πνευματική Ιδρύματα," www.tewari.org


http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/spiritual/httpcdn2-collective-evolution-comassetsuploads201511akash-jpg/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters