Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΠΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ ΕΠΤΑ ΚΥΚΛΟΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ


Στην αρχή ήταν  ο Ον και ο Μη Ον, ο Νους και ο ΑντιΝους, η ζωή η Μονάς, και η Ανυπαρξία ....το μηδέν (ο κύκλος 0) και το Ένα 1 (σημείο Α ) και υπήρχε η αδράνεια.

ο Ον (σημείο Α) είπε θα δημιουργήσω, και γέννησε το δεύτερο σημείο, την ευθεία που ενώθηκε με τον κύκλο (το μηδέν 0) στο δεύτερο σημείο (Β), και γεννήθηκε ο δυαδικός διπολικός επίπεδος κόσμος, όπου το η Μονάς ενώθηκε με το Θηλυκό Μηδέν 
(0 κύκλος).

Aπό την στιγμή που ενώθηκε με τον κύκλο συνέχισε να δημιουργεί η Μονάς κυκλικά, και γεννήθηκε ο δικός μας τρισδιάστατος κόσμος ο κυκλικός, όπου η αρχή έχει και τέλος, σε μία αέναη επανάληψη της ζωής μέσα στον ίδιο κύκλο-σφαίρα.

Ολοκληρωμένη πλέον η ζωή από τα προηγούμενα δύο σημεία όπου ενώθηκε το αρσενικό με το θηλυκό και δημιούργησε την πρώτη ολοκληρωμένη μορφή ζωής μέσα σε έναν κύκλο-σφαίρα.




Ο αριθμός ένα 1 συμβολίζει την αρχή όλων της κάθε δημιουργίας..έν το παν, και προσδιορίζεται από ένα σημείο, μια τελεία, η μονάς, χωρίς την μονάδα δεν μπορούν να υπάρξουν οι επόμενοι αριθμοί μα και η δημιουργία.

ο αριθμός δύο 2 είναι το 1+1 προστέθηκε το θηλυκό μέρος ώστε να ξεκινήσει η ζωή, ο δυαδικός κόσμος, ο οποίος αντικατοπτρίζεται από μία αρχή και ένα τέλος, από δύο σημεία τεμνόμενα με μια γραμμή, η οποία σχεδιάζει το ξεκίνημα της γραμμής (ζωής).



Ο αριθμός τρία 3 συμβολίζει τον τρισδιάστατο κόσμο στον οποίο ζούμε σήμερα, όπου έχουμε δύο σημεία που ενώνονται με τον κύκλο και το τρίτο σημείο μετά από μία ολοκληρωμένη περιστροφή στον κύκλο ενώνεται ξανά με το αρχικό δεύτερο σημείο και συνεχίζει έναν καινούριο κύκλο ζωής σε επανάληψη.

Η πρώτη ολοκληρωμένη μορφή ζωής, ο τρισδιάστατος κόσμος, η δύναμη της τριάδος συμβολίζει επίσης την ενότητα από τον αριθμό ένα, την ποικιλομορφία της ζωής μέσα από την αντίθεση στο δίπολο των αντιθέτων του τρισδιάστατου κόσμου, η οποία επιστρέφει μετά την σύγκρουση των αντιθέτων στην αρμονία..είναι ο αριθμός τρία 3 ο πρώτος περίεργος αριθμός...
 

Ο αριθμός τέσσερα το τέταρτο σημείο..η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ


Ο αριθμός 4 τέσσερα συμβολίζει την πολυπλοκότητα των κόσμων που υπάρχουν σε αυτό το σύμπαν,πέραν των τριών διαστάσεων, και πλέον μπαίνουμε στην Τέταρτη διάσταση, στην οποία τα όντα ζουν μία μεγαλύτερη σε διάρκεια ζωή, μέσα από πολλαπλούς κόσμους και πραγματικότητες, αφού τα προηγούμενα στοιχεία των προηγούμενων αριθμών-τρισδιάστατου δυσδιάστατου αδρανή κόσμου..της ανήκουν.

Το τέταρτο σημείο ξεφεύγει του πρώτου κύκλου, αλλά πάντα ενώνεται με το πρώτο σημείο το ΕΝΑ  την αρχή όλων ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ που είναι η πηγή της ζωής.

Σχηματίζει έναν δεύτερο κύκλο, όπου δημιουργεί έναν κύκλο από την περιστροφή του μεν, αλλά ενώνεται ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ..και βέβαια μπορεί να αλληλεπιδρά στις προηγούμενες διαστάσεις, αλλά και να τις εξουσιάζει ως ανώτερος κύκλος που είναι.
Τετρακτύς ο αριθμός τέσσερα, ο πολυδιάστατος κόσμος, κατά τον Πυθαγόρειο συμβολισμό των αριθμών.

Ένας τεράστιος αριθμός, άπειρων επιλογών πραγματικότητας,.
ο τετραδιάστατος κόσμος, ο οποίος συνδιάζει όλες τις μορφές πραγματικότητας που σχηματίζουν μεταξύ τους οι αριθμοί.
Στον τρισδιάστατο κόσμο ζούμε μια μορφή πραγματικότητας, ενώ στον τετραδιάστατο χώρο, οι επιλογές είναι πολλαπλές!

Τετράς: Είναι ο αριθμός τέσσερα, το τέσσερα αντιπροσώπευε την ολοκλήρωση, και για τους Πυθαγορείους όλα και φυσικά και αριθμητικά ολοκληρώθηκαν στην πρόοδο του ενός μέχρι το τέσσερα.

Ο Πλάτων χρησιμοποίησε αργότερα τον αριθμό τέσσερα στις τέσσερις ικανότητες του ατόμου - νοημοσύνη, λόγος, αντίληψη και φαντασίωση.

Τι μας λέει ο Πλάτων; αντίληψη! ο άνθρωπος που μπορεί να αντιληφθεί την ψυχή του!!

Οι Πυθαγόρειοι αξιολόγησαν τέσσερις μαθηματικές επιστήμες, της αριθμητικής, της μουσικής, της γεωμετρίας και της αστρονομίας τα θεμέλια της αληθινής γνώσης.
Κατά συνέπεια η τετράς αντιπροσωπεύει τη Δικαιοσύνη στον Πυθαγόρα και τους μαθητές του, ο αριθμός αυτός αντιπροσώπευσε την ολοκλήρωση όλων των πραγμάτων στην ακόλουθη πρόοδο 1 + 2 + 3 + 4 = 10.

Έτσι έφθασαν στο σύμβολο της Τετρακτύος, η Τετρακτύς έγινε έπειτα το πρότυπο για τον Κόσμο και την ανθρώπινη ψυχή.

..................................................................
...............................

Η ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 
Ο αριθμός 5 πέντε, συμβολίζει πλέον την αρτιότητα της ζωής έναντι του αντιθέτου του, που πλέον μπορεί και ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ το περιττό, το αντίθετο της ζωής ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, μέσα από την Αρμονία, και πλέον ενώ το εξουσιάζει, δεν πρέπει να το καταστρέψει, αλλά να το απορροφήσει μέσω της Αρμονίας, και εκεί στο πεμπτοδιαστατικό πεδίο, είναι που κατανοεί πλέον τον ΔΙΠΟΛΙΚΟ  κόσμο, και  γεννάται ο ΑΙΘΕΡΙΚΟΣ  κόσμος, οι ιδέες! όπου πλέον μπορεί και παρεμβαίνει και γεννά την εικόνα του μέσα στους προηγούμενους κύκλους που εξουσιάζει.
Εικόνα είναι και οι ιδέες οι οποίες εισέρχονται στον Νου μας.
Και οι ιδέες προέρχονται από τον κόσμο των ιδεών το άπλετο Φως!





Πάμε και στον αριθμό πέντε 5 για να δούμε σε τι αποσκοπεί.
μμ..ενδιαφέρον! Πεντάς: Ο αριθμός πέντε, είναι ένας συνδυασμός περιττού και άρτιου!
Μήπως για τον λόγο αυτόν οι σκοτεινοί θεωρούν τον εαυτό τους άρτιο; και εμάς παρακατιανούς;
Αν λοιπόν μας θεωρούν περιττούς, να και η απόδειξη γιατί δεν μας λογαριάζουν και μας βλέπουν ως σκουπίδια!

Εκεί όμως είναι το λάθος των σκοτεινών, που προσπαθούν μέσα από την εκμετάλλευση του περιττού αριθμού, δύο (2) δυαδικού κόσμου των αντιθέτων, να επικρατήσουν οι άρτιοι, ώστε να προσθέσουν μόνον τον άρτιο εαυτό τους μέσα από την ένωση με τον "δουλοπρεπή" αριθμό δύο και την επικράτηση επί του αντιθέτου, και να φτάσουν στην ολοκλήρωση στο πέντε 5 ως κυρίαρχοι άρτιοι που θα τους υπηρετούν οι περιττοί γι'αυτούς, αλλά που τους χρειάζονται για να ολοκληρωθούν!

Ο αριθμός πέντε 5 όμως, συμβολίζει την τελειότητα μέσα από την συμφιλίωση και την αρμονία ώστε να ενωθεί το περιττό με το άρτιο και να επέλθει η ολοκλήρωση!!

Ο αριθμός πέντε. Είναι ένας συνδυασμός περιττού και άρτιου και επίσης από τους αριθμούς δύο και τρία στην πρόσθεσή τους. Η πεντάς επίσης αντιπροσωπεύει το γάμο, την ένωση της αρσενικής και θηλυκής συμφιλίωσης και την αρμονία. Η Πεντάς ήταν αφιερωμένη στην Αφροδίτη.
Οι Πυθαγόρειοι έλεγαν πως η πεντάς περιέχει τα φυσικά φαινόμενα του σύμπαντος. Συχνά αυτό ήταν διατυπωμένο όπως το σύμπαν σπάρθηκε από τη μονάδα, απέκτησε κίνηση μέσω της δυάδας, μετά απέκτησε ζωή μέσω της πεντάδας και περικυκλώθηκε από τη δεκάδα

Είναι ο άρρεν αριθμός του γάμου, που ενώνει τον πρώτο θήλυ αριθμό και τον πρώτο άρρεν αριθμό δια της προσθέσεως. Ο αριθμός των δαχτύλων στα άνω και κάτω άκρα. Ο αριθμός των κανονικών στερεών ή πολυέδρων. Ακατάλυτος: Όλα τα πολλαπλάσιά του τελειώνουν σε 5.


κατανοούμε ότι η πέμπτη διάσταση είναι ο χώρος όπου γεννάται ο αιθερικός υλικός κόσμος και η εικόνα αυτού είναι ο τρισδιάστατος υλικός κόσμος όπου ζούμε εμείς σήμερα.


Η ΕΚΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Ο Τελειότερος όλων είναι ο αριθμός 6 έξι, όπου πλέον εξουσιάζει τα πάντα στο δυαδικό σύμπαν, αφού κατάφερε μέσω της Αρμονίας να απορροφήσει το αντίθετο της ζωής.

Γι'αυτό άλλωστε ο αριθμός 666 συμβολίζει τον δυαδικό μας κόσμο, τα δύο αντίθετα, όπου η ζωή απορροφά τον θάνατο στην μία κορυφή του, ενώ ο θάνατος νομίζει ότι μπορεί να φτάσει να απορροφήσει την ζωή, αλλά είναι αδύνατον να συμβεί αυτό, και στο τρίτο πεδίο το εικονικό, αρέσκεται να υπερηφανεύεται ότι το άλλο άκρο θα υπερισχύσει του Φωτός!


Δείτε εδώ πως όλοι οι προηγούμενοι αριθμοί εμπίπτουν με τον αριθμό έξι.
https://plus.google.com/+morfeassky/posts/4ozac7j4mp9

Στον αριθμό 7 επτά, πλέον αρχίζουμε και κατανοούμε το Φως, που υπάρχει έξω από το επταδιάστατο σύμπαν, και ετοιμαζόμαστε να ξαναγίνουμε αυτό που είμαστε πριν εισέλθουμε στο θνητό δυαδικό σύμπαν..δηλαδή ΦΩΣ και ΖΩΗ.

O αριθμός έξι 6 στους Πυθαγόρειους είναι ο πρώτος τέλειος αριθμός, προσθέτοντας τους αριθμούς 1+2+3=6.
Επίσης δημιουργείται η εξάδα, πολλαπλασιάζοντας το 1χ2χ3=6
Με λίγα λόγια ο αριθμός έξι παρουσιάζει την τελειότητα της δημιουργίας, αυτού του κόσμου, όπου από μονάδα ως ένα 1, ενώθηκε με το θηλυκό δύο,και απέκτησε μορφή ζωή με αρχή και τέλος, και μέσα από το τρία 3 επέφερε τον κύκλο της ζωής μέσω της δυαδικότητας του κόσμου των αντιθέτων, σε έναν κόσμο όμως κυκλικό μονότονο και επαναληπτικό, αλλά μέσα από το τέσσερα 4 ανακαλύπτουμε μέσω της αντίληψης την ψυχή μας, και αντιλαμβανόμαστε την πολυπλοκότητα πολλαπλών κόσμων που υπάρχουν πέραν της τρίτης διάστασης, και μέσα από την τελειότητα του αριθμού πέντε 5 όπου πρέπει τα δύο αντίθετα να συμφιλιωθούν μέσα από την αρμονία και όχι να υπερισχύσει το άρτιο από το περιττό, διότι χρειάζεται το ένα το άλλο, να φτάσουμε στην τελειότητα και ολότητα του κόσμου μέσα από την απόλυτη αρμονία των αντιθέτων με τον αριθμό έξι 6.

Απ'ότι κατάλαβα μιλάμε για τον κόσμο αυτόν των επτά κύκλων, που γράφει ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, έναν κόσμο όπου οι χαμηλές διαστάσεις δεν έχουν τον Λόγο άρα δεν μπορούν να έρθουν σε αρμονία τα αντίθετα, αλλά όσο ανεβαίνουμε σε πιο αιθερικούς κύκλους, επικρατεί και στον Άνθρωπο αλλά και στην φύση ο Λόγος, και έτσι μέσω της Αρμονίας να ανέλθουμε τους κύκλους και να περάσουμε στην όγδοη ζώνη που βρίσκεται έξω από αυτό το σύμπαν.


Ο αριθμός έξι και πιο συγκεκριμένα η εξάδα, σύμφωνα με τον Ανατόλιο, είναι "τέλειος", διότι μπορεί να μετρηθεί από τα μέρη του (1+2+3=6 και 1Χ2Χ3=6). Παράγεται από τη δύναμη και τον πολλαπλασιασμό του πρώτου άρτιου και του πρώτου περιττού, του αρσενικού και του θηλυκού, και για αυτό καλείται "αρσενόθηλυς". Ονομάζεται και "γάμος" διότι δεν γίνεται δια της προσθέσεως, όπως ο αριθμός 5 (=2+3), αλλά δια του πολλαπλασιασμού (2Χ3=6). Από την "τελειότητα" της εξάδας προκύπτει και ο πρώτος αρμονικός μέσος όρος (αυτός είναι και ο λόγος που η νοητή γραμμή των αρμονικών σχέσεων των συχνοτήτων ξεκινά από τον αριθμό 6), του οποίου η σχέση με το 8 είναι "επίτριτη" (8:6=4:3) κ.ο.κ. Οι Πυθαγόρειοι αποκαλούσαν την εξάδα "ολομέλεια" και "ειρήνη" και "κόσμο", καθώς συνίσταται αρμονικά από τα αντίθετα. αλλά και η συναρίθμηση της λέξης Κόσμος είναι 600 (Κ20+Ο70+Σ200+Μ40+Ο70+Σ200 και όλο μαζί ΚΟΣΜΟΣ=600, που σημαίνει 6). Βλέπε Περί θεολογουμένης Αριθμητικής, σελ. 87-99. Η Αφροδίτη λοιπόν, η θεά του έρωτα και της φιλίας, ενώνει τα αντίθετα όπως και ο αριθμός 6, ενώ ακόμη αναπαριστά την αρχή της ολότητας και της τελειότητας.

morfeas sky

.....................



Τι είναι η τέταρτη διάσταση και τι οι δαιμονικές οντότητες;
Κρατάω αυτά και απαντώ..
"αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη."
"Οι Ανουνάκι είναι μια φυλή που ήρθαν στο πλανήτη σας"
"Είναι αιμοδιψής φυλή"
"Η τέταρτη διάσταση είναι η λεγόμενη αστρική, απ' όπου εισβάλουν στο κόσμο σας οι διάφορες δαιμονικές οντότητες"
"ήρθαν στη γη με τα ουράνια πλοία τους όπως έλεγαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι"
"άρχισαν να ελέγχουν την ανθρωπότητα, μέσω της τέταρτης διάστασης"
"Η τέταρτη διάσταση είναι η λεγόμενη αστρική, απ' όπου εισβάλουν στο κόσμο σας οι διάφορες δαιμονικές οντότητες."
....................................
Ήρθε μια αιμοδιψή φυλή με αρχηγό τον Κρόνο ο οποίος αποστάτησε, και από αγγελική Φωτεινή Ολύμπια οντότητα που ήταν με σκοπό να επιφέρει την αρμονία των σφαιρών της όλης θνητής διπολικής δημιουργίας των επτά κύκλων έγινε σκοτεινή οντότητα, και με την ίδια δομή που είχε μαζί με τις γνώσεις με τους άλλους Φωτεινούς Ολύμπιους, διέρρηξε τους κύκλους και συγκεκριμένα τον κύκλο της Γης και με την υπερτεχνολογία που κατείχε παρέβει τους νόμους της Αρμονίας των σφαιρών και την εξέλιξη πάνω στους ανθρώπους και τις ψυχές τους, ώστε να τους κρατήσει για πάντα εγκλωβισμένους στον πλανήτη Γη, 
και να ζουν συνεχώς τον ίδιο κύκλο ζωής σε μία αέναη επανάληψη λόγω της Λήθης που προσφέρει στις ανθρώπινες ψυχές που φέρουν μέσα τους τον σπινθήρα (φωτεινό Νου), η σάρκα που φορούν.

Είναι δαιμονικές οντότητες πλέον που μπορούν να διαχειρίζονται τον εγκέφαλο των ανθρώπων, και να του περνούν υποσυνείδητα μηνύματα ώστε να πιστέψει σε αυτά.
Και ως γνωστόν ότι πιστέψει ο Άνθρωπος αυτό δημιουργεί ως δημιουργός που είναι.
Ειδάλλως δεν θα χρειαζόταν να κρύβονται, για να ελέγχουν τους ανθρώπους, αφού τους μετέδωσαν τον σκοτεινό τους εγκέφαλο γεννετικά. Άρα κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Διότι μας φοβούνται! και δημιουργούν ψεύτικες ιστορίες.
Γι'αυτό και κρύβονται για να μας ελέγχουν!


Η τέταρτη διάσταση είναι απλά ο κόσμος εκεί έξω! πρόκειται για τα διαπλανητικά ταξίδια με τις πολλαπλές πραγματικότητες της τέταρτης διάστασης μέσα από τις διάφορες πραγματικότητες στους πλανήτες . Είναι από σάρκα σαν εμάς. Ειδάλλως αν δεν είχαν σάρκα δεν θα μπορούσαν να μας αντιληφθούν, μα ούτε και να παρέμβουν στον δικό μας κόσμο διότι δεν θα μας έβλεπαν!
Ειδάλλως και εμείς ως ψυχές και Νους θα γνωρίζαμε τα πάντα στο υλικό πεδίο! άρα δεν θα χρειαζόταν να ενσαρκωθούμε.


Η τέταρτη διάσταση είναι τα διαπλανητικά ταξίδια. Δηλαδή όταν ανέλθει η ψυχή στην τέταρτη διάσταση μπορεί να ξεφύγει από το πεδίο της Γης και να ενσαρκωθεί σε ένα άλλο πλανητικό σύστημα με ανεπτυγμένη τεχνολογία, όπως για παράδειγμα το ηλιακό σύμπλεγμα του Σείριου.


Το πρόβλημα στον πλανήτη μας είναι η αφύπνιση!
Και ως πεμπτοδιαστατικά και εκτοδιαστατικά όντα οι Ολύμπιοι αυτό κάνουν, ελευθερώνουν τις ψυχές διότι περεμβαίνουν οι σκοτεινές τεταρτοδιαστατικές οντότητες τους κανόνες της Αρμονίας των σφαιρών. Οι Ολύμπιοι επεμβαίνουν αιθερικά όπως αιθερικές είναι και οι ψυχές, και τεχνολογικά μέσω της υλικής τεταρτοδιαστατικής τους υπόστασης μέσω των Φωτεινών δυνάμεων της Ανδρομέδας.


Στην πέμπτη αιθερική διάσταση οι Ολύμπιοι δημιουργούν τον τρισδιάστατο κόσμο.
Δημιουργούν τον πρότυπο κόσμο, διότι το αληθινό ρέει πάντα στο αιθέριο και όχι στο υλικό.
Κι εμείς ζούμε την εικόνα του πεμπτοδιαστατικού αιθερικού πεδίου που εκεί η πέμπτη διάσταση πλέον αρχίζει και ομοιάζει στο Φως.

Τι ειναι η αρμονια των σφαιρων;
η "αρμονία των σφαιρών".
εκτός από την σωστή περιφορά των ουράνιων σωμάτων η "αρμονία των σφαιρών"ως πεμπτοδιαστατικά και εκτοδιαστατικά όντα οι Ολύμπιοι αυτό κάνουν, ελευθερώνουν τις ψυχές διότι παραβιάζουν οι σκοτεινές τεταρτοδιαστατικές οντότητες τους κανόνες της "Αρμονίας των σφαιρών". 

Ποιος ο περικλείων τους κύκλους;
ποιος περικλείει την τρίτη διάσταση;Θυμόσαστε το πλέγμα που έχουν οι Ολύμπιοι γύρω από την Γη;
Σε κάθε πλανήτη όπου ζουν όντα τρισδιάστατα, επικρατούν οι νόμοι της Αρμονίας, και της εξέλιξης, και δεν πρέπει να παρέμβει κανένας! ούτε το πνεύμα ούτε ο Δεύτερος Νους! Ο Λόγος είναι ο περικλείων τους κύκλους! και η γη και τα νερά είναι δίχως τον Λόγο!! Άρα αυτή είναι η Λήθη!! η λίμνη της Λήθης!! η σάρκα που φοράμε! από γη και νερό.

Και για να φύγουν οι ψυχές από το τρισδιάστατο πεδίο της Γης, υπάρχουν οι "δίνες των ριζών" όπως λέει ο Ερμής Τριασμέγιστος στον ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ...οι πύλες! αλλά μόνον όσες ψυχές είναι έτοιμες να δεχτούν και αντιληφθούν τους απέραντους πλανητικούς πολλαπλούς κόσμους που υπάρχουν στο σύμπαν με καθαρή συνείδηση και καθαρή ψυχή.
ειδάλλως θα ξαναγυρίσουν πίσω στην Γη σε μία νέα ενσάρκωση έναν νέο κύκλο μέχρι να εξελιχθούν.



morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters