Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μύθος των Πέντε Ηλίων και οι Γατόμορφοι Θεοί

Οι θεοί δημιούργησαν και κατέστρεψαν τον κόσμο τέσσερις φορές, Κάθε κόσμος ήταν ένας Ήλιος και κάθε Ήλιος είχε το όνομα μιας από τις ημέρες του ιερού ημερολογίου, το οποίο ήταν γνωστό στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Αμερικής και σήμερα ονομάζεται Ημερολόγιο των Μάγια, αν και μπορεί να μην το εφηύραν οι ίδιοι.

Ο πρωταρχικός μύθος για τον ήλιο και τη σελήνη θέλει τους θεούς μαζεμένους μες στο σκοτάδι της Τεοτιουακάν, γύρω από μια τεράστια φωτιά, προφανώς βρισκόμαστε στην εποχή του Μεγάλου σκοταδιού , μια περίοδος που ονομάστηκε ετσι λόγο των συνεπειών της καταστροφής της σελήνης απο νοήμονα ερπετά ,με αποτέλεσμα να έρθει στην γη μια μακροχρόνια παγετωνικη περίοδος , ειναι η εποχή των Προσελληνων για τους οποίους δεν ξέρουμε πως ζούσαν και που .

Ο πρώτος Ήλιος μετα το σκοτάδι της αρχαίας εκείνης νύχτας ηταν ο ήλιος που πρώτος είδε ο μυθικός Λυκαωνας και ήταν ο λεγόμενος ήλιος του Ιαγουάρου . Ο Ήλιος του Ιαγουάρου Ο πρώτος κόσμος ονομάστηκε ο Ήλιος του Ιαγουάρου κι όταν ο κόσμος καταστράφηκε οι άνθρωποι που υπήρχαν τότε καταβροχθίστηκαν από τους ιαγουάρους, τους οποίους οι Αζτέκοι θεωρούσαν προσωποποίηση του θεού Τεζκατλιπόκα..Οι γατομορφοι , οι εκπέμποντες άγγελοι οπως θέλουν τακείμενα του Ενώχ και οι γραφές να τους ονομαζουν έφεραν στην γη ολα τα δεινά αλλα και τις σκοτεινές γνώσεις. Αυτοι ειναι οι πρώτοι θεοί ....

Ο Θεός Ιαγουάρος ειναι μια μορφή που σημερα όσοι ασχολούνται με επικλητικη μαγεία τον ξέρουν σαν πρίγκηπα της κολάσεως με το όνομα Σιτρη, στον Αμαζόνιο κάποιες φυλλες ακομα τον λατρεύουν σαν θεο του οποίου το σπιτι ειναι στο φεγγάρι ,αλλα όταν έρχεται στην γη εμφανίζεται σαν ένας Φωτεινός άντρας ( Lucifer ) .

Στις αρχαίες εποχές η λατρεία του ήταν οργιαστική και είχε στοιχειά μαγείας , γυναικες ντυμένες στα κόκκινα κατασπαραζονταν ζωντανές κατα την διάρκεια του οργίου .

Οι εκπέμποντες άγγελοι εκείνη την περίοδο είχαν κανονικό σώμα και μεταμορφωνονταν σε ανθρώπους ,τρώγοντας ανθρώπους αλλα τώρα πια μπορούν να φάνε μόνο το αστρικό σώμα και την ψύχη του θύματος τους .

Ο Σιτρη - Seth Ra - ( Όνομα που συναντάμε στα ονόματα Σηθ και Σατανάς ) στις μετέπειτα θρησκείες απόκτησε ανθρωπινή μορφή και λατρεύεται σαν αρσενική πολεμική θεότητα , και αρχάγγελος του οποίου το όνομα ακομα διακοσμη ύποπτα την υποτιθέμενη αγγελολογία ... Η Αύρα του κανονικά έχει χρωματικές διακυμάνσεις αλλα βασικά ειναι ένα φως ...

Δύστυχος τους συναντάμε μέχρι και σημερα σαν καλοθελητες και φωτεινούς προστάτες των ανθρώπων , ουσιαστικά κλέβουν ανθρώπινες ψυχές και καταλαμβανουν ανθρωπινά σωματα , οι λατρειες τους ειναι στους Λυκαωνες , κάποιες μασονικές ομάδες και κάποιες σατανικότατες ....


Evangelos Adamakis ,  aetos-apokalypsis.com
...

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/mythos-pente-ilion-gatomorfoi-theoi.html#sthash.2N32SBna.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters