Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Τι ΕΙΔΑΝ στην ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της ΣΕΛΗΝΗΣ... (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Σελήνη κρύβει πολλά μυστικά και ένα μεγάλο πέπλο μυστηρίου καλύπτει την επιφάνειά της τόσο όσο και το εσωτερικό της, καθώς λέγεται ότι είναι κούφιο και κατοικείται. Όσα γνωρίζουμε γι' αυτήν, επίσημα, προέρχονται από διάφορα ρομποτικά μηχανήματα που πήγαν εκεί αλλά και από την αποστολή αστροναυτών. Όλα αφορούν την μεριά που όλοι βλέπουμε. 

Τι είδαν, όμως στην αθέατη και σκοτεινή πλευρά της;...

Το 2011 η NASA μας έδειξε ένα πολύ μικρό video από την αθέατη πλευρά της Σελήνης. Όμως, παρά την εξέλιξη της τεχνολογίας, σχεδόν ολόκληρο το υλικό μας παρουσιάζει κάτι θολό και δυσδιάκριτο... Γιατί; Μήπως είναι πολύ ύποπτο; Τι θέλουν να μας κρύψουν;

Διάφοροι συνωμοσιολογικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως έχουν στην διάθεσή τους εικόνες και video που διέρρευσαν και μας δείχνουν την πραγματική αθέατη πλευρά της Σελήνης. Σε αυτήν βλέπουμε εκπληκτικά κτίσματα, πυραμίδες αλλά και άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα. Βλέπουμε και έναν αστροναύτη να κινείται στον εσωτερικό χώρο ενός οικοδομήματος ! ! !

Πιθανόν τα όσα θα δείτε στο video που ακολουθεί να προέρχονται από τα διάφορα οχήματα που στάλθηκαν και περιφέρονται εκεί.

Αλλά πράγματι πήγαν και οι αστροναύτες; Υποστηρίζεται από τους ίδιους κύκλους ότι η προσσελήνωση ήταν μία απάτη σε ένα καλοστημένο σκηνικό στην Γη. Και, ενδεχομένως, φαίνεται να δικαιώνονται στις μέρες μας, ότι ο Διοικητής του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού δηλώνει, μάλλον άθελά του, ότι δεν μπορούν να ταξιδέψουν πέρα από την τροχιά στην οποία βρίσκονται.

Τους λόγους μας τους εξηγεί ένας εκπαιδευτής της NASA.

Είναι, πολύ λογικό να αναρωτηθούμε αν -εφόσον δεν πάτησαν οι αστροναύτες το πόδι τους στην Σελήνη- μήπως το vdeo που ακολουθεί είναι ψεύτικο και φτιαχτό. Το γεγονός ότι δεν πήγαν στο φεγγάρι, ενδεχομένως, επιβεβαιώνεται και από την ίδια την στολή των αστροναυτών...

Θα μπορούσε πράγματι το παρακάτω video να είναι ψεύτικο, ως προς το γεγονός ότι βλέπουμε έναν αστροναύτη να περπατάει στην επιφάνεια της Σελήνης. Ωστόσο, ίσως, θα πρέπει να υπολογίσουμε την πιθανότητα να πήγαν πράγματι στο φεγγάρι ξεπερνώντας το πρόβλημα που υπάρχει ακόμα και σήμερα, με την βοήθεια και τις οδηγίες ή την τεχνολογία νοημόνων όντων που ζουν ή δεν ζουν στη Γη. Από τότε, κάτι μεσολάβησε, και οι εξωγήινοι δεν επέτρεψαν ξανά την είσοδο αστροναυτών στον δορυφόρο μας.

Λάβετε όλα αυτά υπόψη σας και δείτε το πολύ ενδιαφέρον video:

 
 
 
diadrastika.com
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/ti-eidan-stin-atheati-pleura-tis-selinis-video.html#sthash.BTu17QIQ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters