Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

TO ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-Αλ. Τσίπρας από την Άγκυρα: “Αναγκαίο να αντιμετωπίσουμε από κοινού με την Τουρκία το προσφυγικό”(βίντεο)


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα – Νταβούτογλου στην Άγκυρα 
Ειλικρίνεια και σύνθεση στα ανοικτά θέματα πρέπει να υπάρξει μεταξύ των δύο χωρών δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την κοινή συνέντευξη τύπου τονίζοντας ότι πρέπει να ληφθούν πρωτοβουλίες προς όφελος και των
δύο λαών. “Να εντείνουμε τις προσπάθειες για μια συμφωνία με ουσιαστικό αποτέλεσμα στο θέμα της μετεγκατάστασης των προσφύγων. Να δοθούν κίνητρα στους πρόσφυγες ώστε να αποφεύγουν τη μετάβασή τους από κανάλια και την εκμετάλλευση τους από τους διακινητές. Θα πρέπει να τους δώσουμε την ελπίδα για νόμιμη δίοδο μετεγκατάστασης με τη συνεργασία της Ευρώπης. Θα αντιμετωπίσουμε τα εγκληματικά δίκτυα των διακινητών, ενώ θα εντείνουμε τις προσπάθειες συνεργασίας των δύο χωρών.
Αναφερόμενος στα ανοικτά ζητήματα των δύο χωρών ο πρωθυπουργός μίλησε για την ανάγκη μιας “δίκαιης και βιώσιμης λύση στο Κυπριακό” στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ και του ευρωπαϊκού πλαισίου. “Μια λύση χωρίς τρίτους εγγυητές σε ένα πλαίσιο ασφάλειας.”
“Κοινή η αντίληψη ότι το Αιγαίο θα πρέπει να είναι μια θάλασσα συνεργασίας, εμπορίου και τουρισμού” πρόσθεσε κλείνοντας ο Αλ. Τσίπρας επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα θα σταθεί αρωγός στις ενταξιακές διαδικασίες της Τουρκίας. “Η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη χώρα” είπε ο πρωθυπουργός προσκαλώντας τον κ. Νταβούτογλου να επισκεφθεί τη χώρα μας.
«Η ένταξη της Τουρκίας θα δυναμώσει την Ε.Ε. τόνισε κατά τη συνέντευξη τύπου ο Αχμέτ Νταβούτογλου κατά τη κοινή συνέντευξη τύπου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. “Χρειάζεται ειρήνη και σταθερότητα στα Βαλκάνια” είπε ενώ αναφερόμενος στο προσφυγικό υπογράμμισε ότι: “Στη Συρία υπάρχει ένα καθεστώς βίας αν δεν υπήρχε δεν θα εγκατέλειπαν οι πρόσφυγες την πατρίδα τους. Ούτε η Ελλάδα, ούτε η Τουρκία έχει καμία υπευθυνότητα για αυτό αντίθετα το προσφυγικό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που δεν είναι σωστό να επωμιστεί μόνο η Ελλάδα και η Τουρκία»
Πρόσθεσε επίσης ότι η Τουρκία θα συνεργαστεί με τις ακτοφυλακές μας, για να εμποδίσουμε τη μεγάλη ανθρωπιστική τραγωδία. Τα σχετικά υπουργεία θα πρέπει να συνεργαστούν στο θέμα αυτό. Ανακοίνωσε ότι υπήρξε πρόσκληση από τον Έλληνα πρωθυπουργό στον Αχ. Νταβούτογλου να επισκεφθεί και ο ίδιος την Ελλάδα.
Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός στις έξι το απόγευμα θα συναντηθεί με τον ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

makeleio.gr
http://blablaworldnews.blogspot.gr/2015/11/to.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters