Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Πανικός με εκρήξεις στην Άγκυρα!

Πολλές εκρήξεις ακούστηκαν στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, την Άγκυρα το απόγευμα με πληροφορίες να μιλούν για πολλούς τραυματίες.

Πολλές εκρήξεις ακούστηκαν σε όλη την τουρκική πρωτεύουσα της Άγκυρας μετά από έκρηξη τελικά αερίου, προκαλώντας όμως πανικό σε όλους τους κατοίκους, μετά τα γεγονότα με τους τζιχαντιστές και την τεταμένη κατάσταση με τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, πέντε άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τις εκρήξεις, ενώ οι εκρήξεις ακούστηκαν σε όλη την πόλη, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο φόβο για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο όμως φαίνεται πως (ευτυχώς) δεν είναι.
Στην περιοχή έχει αναπτυχθεί τεράστια αστυνομική δύναμη και πολλά ασθενοφόρα.

Κάποιοι έντρομοι αναφέρονται σε πιθανότητα "ρωσικού δακτύλου"... Η Τουρκία ήδη ζει με τον φόβο της "επιστροφής - απάντησης" από την Μόσχα, για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους. Η Τουρκία ζει και θα συνεχίσει να ζει υπό το καθεστώς του τρόμου που επιφέρει η παρανοϊκή ματαιοδοξία του "σουλτάνου" Ταγίπ. Οι τούρκοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως θα υπάρξει απάντηση, αλλά δεν γνωρίζουν που, πότε και πως θα "εισπράξουν" την προκλητική και εγκληματική συμπεριφορά της κυβέρνησής τους...


http://kostasxan.blogspot.gr/2015/11/blog-post_651.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters