Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Η απάτη της NASA πίσω από την Ανακάλυψη Νερού στον Άρη...

Η NASA συνεχίζει το δούλεμα και τον υπνωτισμο της συνείδησης .

Αύριο θα σου πουν οτι στον Άρη υπήρχε πολιτισμός και καταστράφηκε και για να μην πάθουμε το ίδιο πρέπει να κάνουμε αυτά και αυτά και αυτά …

Θα συνδέσουν το παραμυθάκι όλο αυτό με το τι πρέπει να κάνεις εσύ στη γη και πόσο χαμηλά πρέπει να σκύψεις το κεφάλι …

Θα σου φανερώσουν ένα σενάριο το οποίο δεν θα είναι και ψέμα 100% αλλά θα το φανερώσουν έτσι ώστε να αποδεχθείς ότι η μοίρα της γης μπορεί να είναι παρόμοια και εσύ να πρέπει να κάνεις ακόμα και το σκατό σου παξιμάδι και την κλανιά σου άρωμα ώστε να μην καταστρέφουμε …

Μη μασάς είναι όλα για το χρήμα, γίνονται όλα για τα παγκόσμια σχέδιά τους, γίνονται όλα για να αποδεχθείς τα αίσχη που έρχονται ώστε στη συνείδησή σου μέσα να έχεις μια δικαιολογία ότι έπρεπε όντως να μείνουμε λίγοι για να επιβιώσουμε..


Stranger.. ,  katohika.gr
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/apati-nasa-gia-nero-ston-ari.html#sthash.kG1UoNs9.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters