Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Στη Ρουμανία η Microsoft, στην Ελλάδα μόνο τα distress funds

ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ "ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΑ"  ΤΩΝ ΗΠΑ ,  ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ  ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΣ ΝΑ ΙΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
 Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ  ΕΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΑΠ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Στη Ρουμανία η Microsoft, στην Ελλάδα μόνο τα distress funds
Tο σήμα της ελληνικής κυβέρνησης, το οποίο μεταφράζεται σε ολοκλήρωση της αξιολόγησης καθώς και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, αλλά κυρίως σε επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα, αναμένουν οι Αμερικανοί επενδυτές. Σε διαφορετική περίπτωση, οι αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να φυλλορροούν, με πλέον πρόσφατο παράδειγμα τη ματαίωση της μεγάλης επένδυσης της Microsoft και την απόφαση που έλαβε η αμερικανική πολυεθνική, λόγω της αστάθειας και της αβεβαιότητας, να υλοποιήσει τελικά το σχέδιό της για κέντρο υποστήριξης των προϊόντων της (support center) στη Ρουμανία.
«Οι ΗΠΑ έχουν διάθεση και πρόθεση να βοηθήσουν την Ελλάδα. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι επισκέπτονται την Ελλάδα –αποκορύφωμα θεωρείται η επικείμενη επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι στην Αθήνα τον Νοέμβριο– αλλά και μιλούν θετικά για τη χώρα στα ΜΜΕ και σε διεθνή fora. Η αμερικανική κυβέρνηση και η αμερικανική επενδυτική κοινότητα περιμένουν ένα δείγμα γραφής», υποστήριξε χθες μιλώντας σε δημοσιογραφική συνάντηση ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Σίμος Αναστασόπουλος, προσθέτοντας λίγο αργότερα ότι «η Ελλάδα παραμένει ακριβή υπό την έννοια του επενδυτικού ρίσκου και ο κίνδυνος Grexit υπάρχει ακόμη στο μυαλό των επενδυτών».
 
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/10/microsoft-distress-funds.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters