Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για Αλβανούς μετανάστες στην Ελλάδα

Η Ελλάδα ξεκινά  σήμερα την εφαρμογή ενός νέου νόμου για τη μετανάστευση, του οποίου ορισμένες διατάξεις βασίζονται στο ισχύον δίκαιο. Το πρώτο μέρος του νόμου ασχολείται με τη χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών και η υλοποίησή του έχει αρχίσει εδώ και λίγες εβδομάδες, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα. Τώρα, συνεχίζεται η εφαρμογή των άλλων διατάξεων που ασχολούνται με διαφορετικές κατηγορίες μεταναστών, οι οποίοι, αν και είναι στην Ελλάδα, δεν έχουν δικαιώματα ή έχουν χάσει το μεταναστευτικό νομικό καθεστώς, λόγω της οικονομικής κρίσης, αφού έχουν χάσει τη δουλειά τους και συνεπώς απώλεσαν και την κοινωνική ασφάλιση που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανανέωση της άδειας παραμονής τους.

 
Έχουν γίνει, πάντως, σημαντικές αλλαγές που δίνουν τη δυνατότητα σε χιλιάδες μετανάστες Αλβανούς με μία αίτηση να αποκτήσουν το δικαίωμα της κατοίκησης, της εργασίας και της ελεύθερης επίσκεψή τους στην Αλβανία.
Με τη βελτίωση της νομοθεσίας αποφεύγονται οι χρονοβόρες διαδικασίες της οικογενειακής επανένωσης, δηλαδή,  η απαίτηση της θεώρησης από τις πρεσβείες ή προξενεία της Αλβανίας.
Στις περιπτώσεις αυτές, αρκεί ένας από τους συζύγους να έχει άδεια παραμονής μέχρι τρία χρόνια και να έχει κοινωνική ασφάλιση σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα, σύμφωνα με την ‘gazeta tema’.
--
               
 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/10/blog-post_473.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters