Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Επενδύσεις στην Ευρωελλάδα (Μονόπρακτον) με πρωταγωνιστές Μ.Κλίντον και Α.Τσίπρα.



 

Η ανεπάρκεια του έλληνα πρωθυπουργού στο 10ο ετήσιο συνέδριο CLINTON GLOBAL INITIATIVE 27-9-2015 εστιάσθηκε από τα κατοχικά μέσα στην αδυναμία χειρισμού της αγγλικής γλώσσης και δη στο ερώτημα του τέως προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλιντον για τον κατάλογο των επιθυμητών επενδύσεων στην ευρωελλάδα και την εξασφάλισιν των Αμερικανών επενδυτών.
         Ουδόλως αναφέρθηκε ότι η αδυναμία του έλληνα πρωθυπουργού οφείλετο στο γεγονός ότι στην πατρίδα μας δεν υφίστανται τέτοιες προϋποθέσεις. Είναι γνωστόν στην οικονομική επιστήμη ότι για την υλοποίησιν επενδύσεων σε μια χώρα απαιτούνται:
1.   Εθνική ανεξαρτησία δηλ.σύνορα σύνταγμα, εκδοτικό προνόμιο(εθνικό νόμισμα)και τα εργαλεία δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής.

2.   Οικονομική και πολιτική σταθερότητα.
3.   Κοινωνική και εργασιακή ειρήνη
4.   Υποδομή στους βασικούς τομείς της οικονομίας ,σταθερό και δίκαιο φορολογικό καθεστώς.
5.   Αποδοτικότητα του επιχειρηματικού κεφαλαίου.

Είναι αδύνατον, μια χώρα που στερείται τα ανωτέρω και ευρίσκεται σε καθεστώς εκποίησις (ευρωποίησις)αέναου εξωτερικού δανεισμού, διαρκούς υφέσεως, με πολίτες παθητικοποιημένους που αυτοκτονούν από το βάρος της ανέχειας, ανεργίας και φοροκαταιγίδων δίχως δημόσια, ιδιωτική περιουσία και τραπεζικών καταθέσεων να αποτελεί πεδίον επενδύσεων.
Η παράστασις στο συνέδριο CLINTON GLOBAL INITIATIVE, ήταν ένα μονόπρακτο εντυπώσεων, διότι και οι δυο πρωταγωνιστές, εγνώριζαν, ότι η χώρα μας με τις παρούσες συνθήκες δεν προσφέρεται για υγιείς επενδύσεις.
Εγνώριζαν όμως ότι είναι παράδεισος για τα VULTURE (γύπες,)hedge Funds του κυρίου Marc, Mezvinsky, της EAGLE VALE PARTNERS γαμπρού του Μπίλ Κλίντον που το 2013 πενταπλασίασε τα λεφτά του στα 1,3 δις ευρώ με τα ελληνικά ομολόγα, (από 13 στα 50 σεντς το δολλάριο ανευ κουρέματος), τη συνδρομή των εφιαλτών. Είναι παγκοσμίως γνωστόν ότι το 75% του πλούτου των κεφαλαιοκρατών που ελέγχουν τον πλανήτη, δεν είναι εργοστάσια και καμινάδες, αλλά διαχείρισης χρέους.
Εαν οι Έλληνες παραμείνουν δέσμιοι των παραισθησιογόνων του ευρώ ,ευρωπαικού μορφώματος και εικονικής δημοκρατίας στο συνέδριο του CLINTON GLOBAL INITIATIVE το 2020 δε θα χρειασθούν εκπροσώπηση διότι η Ελλάδα θα είναι μια ανάμνησις σε τουριστικές καρτ ποστάλ.


Ιδομενέας Αντ.Σαρρής 

ΠΗΓΗ: ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters