Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Αισθητός Κόσμος και ΤΩΡΑ

Ο κόσμος μας, αυτός ο αισθητός κόσμος τον οποίο αντιλαμβανόμαστε ως πραγματικό και μόνιμο, αποτελείται από μια άπειρα συνεχή σειρά στιγμών από "τώρα".

Η όλη διαδικασία υλοποίησης του, αποτελείται από τρεις φάσεις όπου:

Στην 1ηφάση, η πληροφορία προσπίπτει στο όριο του αισθητού κόσμου.

Στη 2ηφάση, δημιουργεί μέσω του παρατηρητή την εικονική αντανάκλασή της ως αισθητό κόσμο και

Στην 3ηφάση, αντανακλάται πάλι επιστρέφοντας μέσα στη διάρκεια του χρόνου…

Οι τρεις αυτές φάσεις, εξηγώντας το νόμο της «αντίστροφης ροής», είναι η κβαντική θεώρηση του τρόπου που λαμβάνει μορφή ο κόσμος μας αποτελώντας τη διαδικασία γέννησης του κάθε «τώρα». Μια διαδικασία που ακολουθεί την ταχύτητα του φωτός και συμβαίνει μέσα σε απειροελάχιστης διάρκειας χρόνο. Το ένα «τώρα» μετά το άλλο, με μια ασύλληπτη -για τις αισθήσεις του παρατηρητή- ταχύτητα, ο κόσμος μας μοιάζει να αναβοσβήνει εμπρός στα μάτια μας. Ένα ολόκληρο σύμπαν δημιουργείται, και αποσύρεται στο άπειρο του χρόνου…




enneaetifotos - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/aisthitos-kosmos-kai-tora.html#sthash.4WqAANLo.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters