Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ!!!! ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ!!!! 

Στην συναγωγή του Buenos Aires
Γράφει ο Νίκος Μιχαηλιδης
 
Στην φωτογραφία διακρίνεται ο νέος Πάπας Φραγκίσκος (Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο) στην συναγωγή του Buenos Aires να ανάβει την επτάφωτη λυχνία (menorah) και να φορά το εβραϊκό σκουφάκι. Η φωτογραφία είναι από την εβραϊκή εορτή Χανουκά. 

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη). Ο ΠΑΠΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ… και συνεχίζουν και σήμερα….
Παράλληλα βλέπουμε τον Πατριάρχη της Ορθοδοξίας να σφιχταγκαλιάζεται με τον πάπα, να παίρνει το βραβείο των Μακκαβαίων (Εβραίοι που κατέσφαξαν τότε τους Έλληνες), παραβιάζοντας τους Ιερούς Κανόνες, ακυρώνοντας έτσι όλους τους αγώνες για ελευθερία που έκαναν οι Άγιοί μας και οι πρόγονοί μας. Να σημειώσουμε εδώ ότι και η Εκκλησία της Ελλάδος ακολουθεί τα χνάρια που χάραξε ο Βαρθολομαίος, και όλοι μαζί μας οδηγούν ως πρόβατα στην σφαγή. Η πνευματική σφαγή έχει ήδη τελεστεί και αναμένεται και η σωματική.
Να σημειώσουμε ότι ο Πατριάρχης είναι πρώτος μεταξύ ίσων, δηλαδή όλοι τους αποστατούν όχι μόνο η κεφαλή, όλοι τους είναι προδότες των Ελλήνων. Επίσης, για όσους δεν το γνωρίζουν ο Βαρθολομαίος είναι Τούρκος, και στην ενθρόνισή του είπε: «Δυστυχώς το 1821 ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι και διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση Ελλήνων και Τούρκων» !

 Εδώ ο πατριάρχης παίρνει το βραβείο των
Μακκαβαίων
 
Όταν σκύβεις και φιλάς το χέρι ιερέα, το πνεύμα του φιλάς, όχι το πρόσωπο. 
Κι εδώ «ορθόδοξος» ρασοφόρος προσκυνά το παπικό πνεύμα;;;; !!!!!
 
Ό,τι γράφουμε δεν είναι υστερίες μερικών Ελλήνων, αλλά μια σκληρή πραγματικότητα, ένα μάτριξ, μέσα στο οποίο οι Έλληνες εγκλωβίστηκαν και δεν τολμούν να πιστέψουν αυτά που συμβαίνουν ότι είναι αλήθεια…. Κι όμως είναι η Αλήθεια. Προδόθηκαν οι Έλληνες από τους ίδιους τους ποιμένες τους, από αυτούς που κάποτε κράτησαν το έθνος όρθιο. Όταν ο Κοσμάς Αιτωλός έλεγε «τον Πάπα να καταράσθε, αυτός θα είναι η αιτία του κακού», δεν το έλεγε τυχαία. Ήξερε. Όταν ο Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς έλεγε «Εις την ιστορίαν του ανθρωπίνου γένους υπάρχουν τρεις κυρίως πτώσεις: Του Αδάμ, του Ιούδα και του Πάπα» ήταν αφελής; Όταν ο Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός έλεγε «Εμείς δι’ουδέν άλλο απεσχίσθημεν των Λατίνων, αλλά διότι είναι όχι μόνον Σχισματικοί, αλλά και Αιρετικοί. Δια τούτο σας παρακαλώ• αποφεύγετε τους Παπικούς όπως φεύγει κάποιος από φιδιού και από προσώπου πυρός, αλλά και τους «Ορθοδόξους» που σχετίζονται με παπικούς. Όσο πιο μακρυά φεύγει κανείς απ’ αυτούς τους «Ορθοδόξους», τόσο πιο κοντά έρχεται εις τους Αγίους Πατέρες. Ενώ όσο πιο κοντά τους έρχεται, τόσο πιο πολύ απομακρύνεται από τους Αγίους μας. Δεν χωρεί καμμία συγκατάβασις σε ό,τι έχει σχέση με την Ορθόδοξη Πίστη μας», και τόσοι άλλοι άγιοι και άξιοι ποιμένες ανά τους αιώνες, ήταν πλανεμένος; Όταν ο Κοσμάς Αιτωλός έλεγε για τους εβραίους και το κακό που κάνουν στους Έλληνες, δεν το έλεγε τυχαία, ήξερε. Και φυσικά οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι πλήρωσαν για να τον σκοτώσουν, το οποίο και έγινε.
 
Εδώ η ομολογία ραβίνου για τον θάνατο του Κοσμά του Αιτωλού, κατά την επιταγή του ιερού τους βιβλίου Ταλμούδ
«οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται», ABHODAH ZARACH (26Β).

Βρείτε στο διαδίκτυο το βίντεο όπου ο εν λόγω ραβίνος παραδέχεται ότι οι Εβραίοι εκείνης της εποχής σκότωσαν τον Κοσμά τον Αιτωλό.
Όταν λοιπόν μας κυβερνούν οι Εβραίοι, τους ορκίζει η Εκκλησία ως Βασιλεύουσα που είναι, όταν οι ιεράρχες μας έχουν σκύψει κεφάλι, οι Έλληνες τι περιμένουν; Σωτηρία από τους προσκυνημένους;;; Είναι δυνατόν;;; !!!!
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ !!!!!
ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.
Ο ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.



http://orthodoxia.blogy.gr/post/1329:syntaraktiko!!!deite-tin-proti-dimosia-apokalypsi-toy-thirioy!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters