Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Η ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Η Φρειδερίκη του Αννοβέρου (πλήρες όνομα: Friederike Luise Thyra Victoria Margarita Sophia Olga Cecilia Isabella Christa, Prinzessin von Hannover Herzogin zu Braunschweig-Lüneburg – Φρειδερίκη Λουίζα Θυρεσία Βικτωρία Μαργαρίτα Σοφία Όλγα Καικιλία Ελισάβετ Χριστίνα, Πριγκίπισσα του Αννοβέρου, της Μεγἀλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας, Δούκισσα στο Μπράουνσβαϊκ-Λούνεμπουργκ), 18 Απριλίου 1917 - 6 Φεβρουαρίου 1981), ήταν η σύζυγος του Βασιλιά Παύλου Α΄ της Ελλάδας.

Πέθανε το 1981 στις 6 Φεβρουαρίου. Ήταν μέλος και αρχηγός ομάδας της Ναζιστικής νεολαίας ... ήταν μέλος στη χιτλερική νεολαία κορασίδων το 1936 ... Γενική Διοικήτρια κοριτσιών της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας (ΕΟΝ) το 1936 ... παράνομες υιοθεσίες στις παιδουπόλεις ... εμπλοκή στη δολοφονία Λαμπράκη ...



«ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ (Ο.Ε.Α.) ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΙΝΕΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ “ΗΟΝG” ΣΑΓΚΑΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ: ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΘΙΒΕΤ, ΣΑΞΟΝΕΣ “SACHSKOBURG” ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΣΑΞΟΝΕΣ “BRAUN SCHWEICH WELFEN", WOLFEN BUTTEL, VON HANOVER Ή ΗΑΝΟΒΕΡ Ή ΟΒΕR-ΗΑΝ [ΓΚΡΙΖΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΗΓΕΤΕΣ ΛΥΚΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ)] ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΟΥΪΝΔΣΟΡ ΑΓΓΛΙΑΣ, “ΑΟΑ” ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 
Ο ΟΙΚΟΣ “ΟΥΪΝΔΣΟΡ” ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΛΗΦΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΞΟΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΤΩΝ "ΟBER-HAN" WOLFEN BUTTEL, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Α΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο Α΄ΚΑΙ Ο Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ “±ΑΟΑ” ΛΟΝΔΙΝΟΥ (!!!).
Ο ΟΙΚΟΣ “ΟΥΪΝΔΣΟΡ” (MONGOLIAN SACHSEN WOLFEN VON HANOVER) ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ. Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ "OLDEMBURG HOLSTEIN GLUCKSBURG" ΤΗΣ ΑΝΩ ΣΑΞΟΝΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ GLUCKBURG ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ GLUCKBURG ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ “SACHSEN (MONGOLIAN) WOLFEN VON HANOVER" Ή OBER-HAN. 
ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ “ΠΟΝΤΙΚΙ” (ΜΑUS) ΑΘΗΝΩΝ, Η ΜΟΓΓΟΛΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΖΗΤΗΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ MARSCHALL, ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(!!!) ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧE Η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ VON HANOVER ΣΤΗΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.…»

ΠΗΓΗ: Ο.Ε.Α. - "ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ", 1/1/2003, σελ. 6-7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters