Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Κυβέρνηση αρχιδίων. Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος


Η κυβέρνηση των «αρχιδίων», όμως, είναι δεσμευμένη να εκτελέσει έναν ολόκληρο λαό, να διαμελίσει μία ολόκληρη χώρα, να ξεπουλήσει τα πάντα σε τιμές εξευτελιστικές, να καταστρέψει το χθες το σήμερα και το αύριο σε βάθος πολλών εκατονταετιών. 
Τόσο κοστίζουν οι καρέκλες που πήραν οι πρόθυμοι εθελοντές δολοφόνοι της χώρας. Μπορεί η έκφραση του τίτλου να χαρακτηριστεί υπερβολική, σοκαριστική ή ακόμη και από κάποιους (βιαστικούς) να θεωρηθεί ως ύβρις, αλλά...
αυτή ακριβώς η έκφραση είναι ο ορισμός διτότητας της κυβέρνησης που, υποτίθεται, ότι (κυβερνούσε και...) ανέλαβε την ευθύνη - εντολή να κυβερνήσει την χώρα ορίζοντας εκείνες τις αρχές (νόμους) που θα βγάλουν την Ελλάδα από το έρεβος των μνημονίων και θα επαναφέρουν την χώρα σε φυσιολογική θέση έναντι των υπολοίπων χωρών (τουλάχιστον) του Δυτικού κόσμου.
Σήμερα έχουμε κυβέρνηση αρχιδίων, κατά το αριστοφανικό υποτιμητικό και απαξιωτικό «Δημιδίων» (τα ανίκανα μέρη του «δήμου» των Αθηνών, παρείσακτοι που δεν προσέφεραν απολύτως τίποτε πέρα από την παρουσία τους στον χώρο) και κατά το νεότερο «πορνιδίων» (χλευαστικός ορισμός που αφορά πόρνες κατώτατης στάθμης, που λειτουργούν χωρίς κανόνες καθιστάμενες αυτομάτως επικίνδυνες για όσους συνευρίσκονται μαζί τους)...
Η Βουλή είναι ένας χώρος παρανομιών, που τις προστατεύουν νόμοι που οι βουλευτές έχουν φροντίσει να ψηφίσουν χρόνια τώρα για να είναι για όλα καλυμμένοι. 

Έτσι και η σημερινή κυβερνητική «αρχή», είναι «αρχιδίων» (απολύτως χλευαστική προσέγγιση, επειδή έχουμε αρχές χωρίς αρχές, κυβέρνηση χωρίς πρόγραμμα, πρωθυπουργό και υπουργούς που θα λειτουργούν με «άνωθεν» -γερμανο-ευρωπαϊκές- εντολές, απολύτως απαξιωμένοι από τους ρόλους και την πραγματικότητα κρατικούς μηχανισμούς) η οποία συνοδεύεται μάλιστα και από μία «βάση στήριξης» προσομοιάζουσα με «τρίχες κατσαρές» (λαϊκή έκφραση, αλλά υπάρχει η ελευθερία συνειρμών.), τοποθετημένες σε βουλευτικά έδρανα, υπουργεία και διάφορους πολύ καλά αμοιβόμενους κρατικούς θώκους. 
Αυτή, λοιπόν, η κυβέρνηση «αρχιδίων» έχει αποδεχθεί και υπογράψει την πλήρη εξαθλίωση του ελληνικού λαού και, συνολικά, έχει αποδεχθεί να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα, το οποίο κατά παγκόσμια ομοφωνία (πλην της Γερμανίας και των δουλικών σε αυτήν χωρών δορυφόρων της) θα επιτείνει την καταστροφή στην Ελλάδα. 


Η κυβέρνηση των «αρχιδίων», όμως, είναι δεσμευμένη να εκτελέσει έναν ολόκληρο λαό, να διαμελίσει μία ολόκληρη χώρα, να ξεπουλήσει τα πάντα σε τιμές εξευτελιστικές, να καταστρέψει το χθες το σήμερα και το αύριο σε βάθος πολλών εκατονταετιών. Τόσο κοστίζουν οι καρέκλες που πήραν οι πρόθυμοι εθελοντές δολοφόνοι της χώρας. 
Απόφαση της Γερμανίας σοκάρει, πραγματικά, είναι η επιδότηση με 670 ευρώ κάθε πρόσφυγα / λαθρομετανάστη που είναι ή θα πάει στη Γερμανία (αφορά 800.000 πρόσφυγες/ λαθρομετανάστες). 


Την ίδια στιγμή, η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, δια των οργάνων της και, φυσικά μέσω των μνημονίων, επιβάλει και ορίζει (απειλώντας την Ελλάδα) πως οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν σύνταξη 200-250 ευρώ και οι εργαζόμενοι (όσοι θα έχουν την ευτυχία να εργάζονται περιστασιακά) να έχουν «μισθούς» 300 ευρώ!!! 

Επιπλέον, θα διατεθούν 500 εκατομμύρια ευρώ για την ανέγερση κοινωνικών κατοικιών και 350 εκατομμύρια ευρώ για την φροντίδα ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων... 
Με απλά λόγια, η Ευρώπη της Μέρκελ, ενώ αντιμετωπίζει με ανθρωπιστική διάθεση τους πρόσφυγες από τη Συρία (οι οποίοι μετακινήθηκαν οικογενειακώς στη Γερμανία και ως εκ τούτου θα απολαμβάνουν μηνιαίως κατ' ελάχιστον 2.500 ευρώ!!!), την ίδια στιγμή αντιμετωπίζει τους Έλληνες ως παρίες της Ευρώπης, με τιμωρητική διάθεση στον απόλυτο βαθμό και ως κοινούς εγκληματίες. 


Και τα εν Ελλάδι κυβερνώντα «αρχίδια» δεν τόλμησαν να ψελλίσουν καν, απέναντι στην ρατσιστική και τιμωρητική συμπεριφορά της «ανθρωπιστικής» Γερμανίας έναντι της Ελλάδας, καθότι στην πραγματικότητα είναι υποτακτικοί και σφουγγοκωλάριοι του Βερολίνου. 
Και σαν να μην έφτανε αυτή η άθλια υποτακτική στάση, οι γλοιώδεις ανθύπατοι και σύγχρονοι Τσολάκογλου των Αθηνών, δεν τόλμησαν να αντιτάξουν τα όσα με απόλυτη σαφήνεια ορίζονται τόσο από το Ελληνικό Σύνταγμα όσο και από το Διεθνές Δίκαιο, όταν η γερμανίδα καγκελάριος τόλμησε να αναφερθεί στο Αιγαίο και σε μία ελληνοτουρκική «συνεργασία» για έλεγχο της εισόδου λαθρομεταναστευτικών πληθυσμών από την Τουρκία στην Ελλάδα. 

Στην πραγματικότητα, όμως, η κυρία Μέρκελ αμφισβήτησε ευθέως την ικανότητα της Ελλάδας να προστατεύει τα σύνορά της, έβαλε στο Αιγαίο τον τουρκικό παράγοντα ως εγγυητή των ευρωπαϊκών συνόρων και έθεσε αυτομάτως θέμα συγκυριαρχίας της Τουρκίας στο Αιγαίο.! 


Καμία απάντηση δεν πήρε η κυρία Μέρκελ από τα «αρχίδια» των Αθηνών, τα οποία επέλεξαν να εμφανίσουν στον Ελληνικό Τύπο κάποιον παπά υπερπράκτορα της ΕΥΠ (για να τονώσουν το ηθικό των πολιτών)!!! 

Ακόμη και εάν δεν είχαν αντιληφθεί η σφουγγοκωλάριοι των Αθηνών την σημαντικότητα, κρισιμότητα και επικινδυνότητα των δηλώσεων αυτών της κυρίας Μέρκελ, ακόμη και στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής που αφορούσε το προσφυγικό, δεν τόλμησαν να επαναφέρουν στην τάξη την κυρία Μέρκελ, όταν με δηλώσεις της άφησε αιχμές κατά της Ελλάδας για την έκταση που έχει πάρει η λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη. 
Η χώρα ευρισκόμενη στο κενό και βυθιζόμενη με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το χάος, φέρεται να διοικείται από ανθρώπους χαμηλής ηθικής, πολιτικούς νάνους, αλλά και εμπλεκόμενους με εγχώρια και εξωχώρια συμφέροντα που αποσκοπούν στην απόλυτη απομύζηση κάθε πλουτοπαραγωγικού πλούτου που διαθέτει η Ελλάδα. 


Οι πολυποίκιλτες καρέκλες των «αρχιδίων» και των παρελκομένων τους (γνωστές τρίχες κατσαρές), αν και όζουν βοθρολυμάτων φαίνεται πως κοστίζουν όσο η καταστροφή της Ελλάδας και συνοδεύονται (πάντα) από ένα πλήθος αλαλαζόντων φωνασκούντων «νυν υπέρ πάντων αρχιδίων».



http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_808.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters