Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν Ο Αριστερός Κουράδας Έκαιγε Την Αθήνα Μαζί Με Τους Συμμορίτες Του Για Την Άφιξη Κλίντον Στην Ελλάδα –Όμως Πήγε Μπροστά Του Και Ήταν Σαν Χεσμένος (Βίντεο)

Όταν Ο Αριστερός Κουράδας Έκαιγε Την Αθήνα Μαζί Με Τους Συμμορίτες Του Για Την Άφιξη Κλίντον Στην Ελλάδα –Όμως Πήγε Μπροστά Του Και Ήταν Σαν Χεσμένος (Βίντεο)
Με αφορμή τη συνάντηση του… Αλέξη Τσίπρα με τον Μπιλ Κλίντον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Global Clinton Initiative, πολλοί χρήστες του διαδικτύου θυμήθηκαν την εποχή που ο σημερινός πρωθυπουργός διαδήλωνε εναντία του Κλίντον, όταν εκείνος είχε επισκεφθεί την Αθήνα.
Το Νοέμβριο του 1999 ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον πραγματοποιούσε τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην ελληνική πρωτεύουσα. Με αφορμή την επίσκεψη, στις 19 Νοεμβρίου, είχαν διοργανωθεί μεγάλες διαδηλώσεις, καθώς ο αμερικανός πρόεδρος είχε εμπλακεί ενεργά στο αιματοκύλισμα των Βαλκανίων.
Για λόγους ασφαλείας, οι αρχές είχαν απαγορεύσει στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν την αμερικανική πρεσβεία, καθώς ο πρώτος «σταθμός» του Μπιλ Κλίντον μετά την άφιξή του ήταν το Μέγαρο Μαξίμου κι έτσι η βασ. Σοφίας ήταν αποκλεισμένη.
Την ώρα που ο αμερικανός πρόεδρος προσγειώνονταν, στο κέντρο της πρωτεύουσας ξεσπούσαν σοβαρά επεισόδια, με αποτέλεσμα να γίνουν εκατοντάδες προσαγωγές και συλλήψεις.
Λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου, οι επικεφαλής πολιτικών νεολαίων έδωσαν συνέντευξη για τα επεισόδια και τις συλλήψεις, από όπου και η παρακάτω φωτογραφία. Σε αυτήν διακρίνεται ο Αλέξης Τσίπρας, γραμματέας της Νεολαίας του Συνασπισμού τότε, καθώς και ο Νίκος Σοφιανός, γραμματέας της ΚΝΕ.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη του Μπιλ Κλίντον, καθώς και από τις διαδηλώσεις που έγιναν…Η άφιξη του Μπιλ Κλίντον
Το μπλοκ η σπείρα του Συνασπισμού στη διαδήλωση. Διακρίνονται ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο Αλέκος Αλαβάνος, ο Μανώλης Γλέζος, ο Φώτης Κουβέλης, ο Σπύρος Λυκούδης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Πέτρος Κουναλάκης. Δεν ειναι η πρώτη φορά που καίνε την Αθηνά όποτε έχουν όφελος αυτό δεν ειναι κόμμα αλλα εγκληματική οργάνωση που έχει απλώσει παντού τα πλοκάμια της με ανοχή του κράτους οπως ήταν πάντα το ΚΚΕ που παίρνουν τρελούς μισθούς!!
 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΕΔΩ ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΆ! ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ!!! ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!!ΟΠΩΣ ΣΑΝ ΛΕΝΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ- Η ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΥΡΩΝΟΥΝ!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ 40 ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ 10ΑΧΡΟΝΑ ΣΕ ΠΗΓΆΔΙΑ!
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΕΡΑ!!!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΉΞΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ FACEBOOK ΚΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΔΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ; ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΤΛ? ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ! (Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΑΛΛΑ Ο ΒΟΣΚΟΣ(ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΣ) ΤΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ... ΞΑΝΑ ΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 40 !!! (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ FACEBOOK)

 
 

http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/09/otan-o-tsipras-ekaige-thn-athina.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters