Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Τέλος τα μετρητά, έρχεται τραπεζοδικτατορία...

Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί ανυπόγραφο άρθρο των Financial Times, το οποίο ζητεί την κατάργηση των μετρητών, για να ενισχυθεί η δύναμη των κεντρικών τραπεζών και των κυβερνήσεων.
Σε περίπτωση που τα υλικά νομίσματα εκλείψουν
η δφύναμη των κεντρικών τραπεζών θα εκτοξευτεί στα ύψη…

metrhta
Το εν λόγω δημοσίευμα τιτλοφορείται «Το ζήτημα
συνταξιοδότησης ενός ακόμη «βάρβαρου λείψανου» και κατακρίνει το γεγονός ότι οι άνθρωποι αποθηκεύουν μετρητά, εν αναμονή μιας άλλης οικονομικής κατάρρευσης, ένας παράγοντας που προκαλεί, «μεγάλη στρέβλωση του οικονομικού συστήματος».
Το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η ύπαρξη των μετρητών – ένα μεταφορικό εργαλείο με μηδενικό επιτόκιο – περιορίζει την ικανότητα των κεντρικών τραπεζών να παρακινήσουν μια οικονομία σε ύφεση. Η ανησυχία είναι ότι οι άνθρωποι θα αλλάξουν τις καταθέσεις τους για μετρητά, αν η κεντρική τράπεζα αλλάξει τις αξίες σε αρνητικές».
Σύμφωνα λοιπόν με τον αρθρογράφο, η κατάργηση των μετρητών θα «κάνει τη ζωή ευκολότερη για μια κυβέρνηση που στοχεύει στη συμπίεση και την εξάλειψη της παραοικονομίας», καθώς τα μετρητά δεν μπορούν να ανιχνευθούν και να εντοπιστούν.
Επιπλέον ,η εξάλειψη των μετρητών θα δώσει στις κυβερνήσεις μεγαλύτερη δύναμη για είσπραξη των φόρων απευθείας από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των ανθρώπων.
Τέλος, ο συγγραφέας ζητά ακόμη και την τιμωρία ανθρώπων που χρησιμοποιούν μετρητά…



http://sfairika.gr 
http://ideopigi.blogspot.gr/2015/08/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters