Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

"Ρωσικές βόμβες που έγραφαν «στο Βερολίνο» ξεσήκωσαν σύσσωμο το γερμανικό τύπο!"

http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2015/08/russia-0.jpg
Μόλις 500 χιλιόμετρα από το Βερολίνο κατά την εκπαίδευση ρωσικών βομβαρδιστικών στο Καλίνινγκραντ, Ρώσοι τεχνικοί έγραψαν (σε κυριλλική γραφή) πάνω στις βόμβες των βομβαρδιστικών τύπου Antonov An-26  το σύνθημά  τους: «Στο Βερολίνο»! προκαλώντας έντονη ανησυχία στην γερμανική κοινωνία σύμφωνα με την εφημερίδα bild.de.
Η εφημερίδα ανέφερε ότι η ιστορική αυτή  επιγραφή εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, σύμφωνα με αναφορές των γερμανικών μέσων ενημέρωσης. Μάλιστα η έντονα ανθελληνική εφημερίδα Bild  τονίζει ότι, στον εικοστό πρώτο αιώνα αυτές οι ενδείξεις δείχνουν «επικίνδυνες τάσεις στη ρωσική ηγεσία.»!!


‘‘Μερικές από αυτές τις βόμβες που έφεραν την επιγραφή αυτή,  μπορούν να εννοηθούν  είτε ως φάρσα είτε ως πικρή διορατικότητα  για τη ρωσική πραγματικότητα του 2015‘‘!, γράφουν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι οι οποίοι θορυβήθηκαν αρκετά.
kalinigrand

Σύμφωνα με το Πόρταλ » Russia flot.com» στις  αρχές  Αυγούστου συγκεντρώθηκαν πάνω από 20 βομβαρδιστικά μαχητικά αεροσκάφη,  45 χερσαία πυραυλικά συστήματα, 30 μονάδες επιφανείας  και 1500 πεζοναύτες στο Καλίνινγκραντ  για την διενέργεια μεγάλων στρατιωτικών συνδυασμένων ασκήσεων μάχης. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής βομβαρδιστικά αεροσκάφη  έριξαν βόμβες σε προκαθορισμένους στόχους , ελικόπτερα μετέφεραν δεκάδες καταδρομείς,ενώ για πρώτη φορά  εδώ και 20 χρόνια εμφανίστηκαν αεροσκάφη An-26, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα.

Απο ότι γίνετται κατανοητό αναφέρουν  τα  ρωσικά ΜΜΕ, ο  «θόρυβος» που προκλήθηκε αφορά τόσο την ίδια την  ρωσική στρατιωτική άσκηση, η οποία διενργήθηκ  μόλις κάποιες εκαντοντάδες χλμ απο τα γερμανικά σύνορα, όσο και την «συμπεριφορά » των απλών Ρώσων στρατιωτών  που καταδυκνύουν «τα θερμά αισθήματα» που τρέφουν  πλέον οι Ρώσοι για τους Γερμανούς.

Σύμφωνα με ανάλυση από στην ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, το νέο ναυτικό δόγμα της Ρωσίας είναι προσανατολισμένο προς τον Αρκτικό κύκλο  και τον Ατλαντικό,  στρεφόμενο κατά των δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ. Αλλά κυρίως στρέφεται κατά της Γερμανίας που αποτελεί χώρο συγκεντρώσεως νατοϊκών δυνάμεων, αλλά και εναντίον των ίδιων των Γερμανών λόγω της αλαζονικής στάσης  τους έναντι της Ευρώπης. Το Κρεμλίνο σύμφωνα με πληθώρα αναλύσεων του γεωπολιτικού κέντρου μελετών της Μόσχας,  διαβλέπει εδώ και πολύ καιρό τις «αυτοκρατορικές» τάσεις του Βερολίνου προς τις χώρες της Ευρώπης, ειδικά αυτές του νότου.

Η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται με την Γερμανία που επιθυμεί να κατακτήσει και πάλι την Ευρώπη με το ευρώ, «τοποθετώντας»  κυβερνήσεις «Κουίσλινγκ» σε όλες τις χώρες. Χώρες σαν την Ρωσία ή τις ΗΠΑ οι οποίες θωρούνται υπερδυνάμεις δεν  πρόκειται να «επιτρέψουν» στη «γερμανική συμμορία » με εκπρόσωπο τον Β.Σόιμπλε να επαναλάβει την ίδια ιστορία 75 χρόνια μετά. Άλλωστε, για να μην ξεχνιόμαστε  η Γερμανία είναι η «χαμένη»  του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και αυτό γεωπολιτικά και στρατιωτικά δεν πρόκειται να μεταβληθεί, ΠΟΤΕ.  

Το σίγουρο όμως είναι ότι πλέον έχουν αναπτυχθεί έντονα αντιγερμανικά συνθήματα από τους Ρώσους, με το Κρεμλίνο (πολιτική και στρατιωτική ηγεσία) να ακολουθεί πιστά  το δόγμα αυτό!!




Πηγή:
pentapostagma.gr
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/08/blog-post_388.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters