Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Ο Τσιπρας έκανε και σε αυτό πίσω! Άγριες απαιτήσεις των θεσμών! Δείτε που θα μας περάσουν στην θηλιά του θανάτου!

Ακόμη και την αποβολή από τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις φορολογουμένων που έχουν ενταχθεί σε αυτήν και είναι συνεπείς στην αποπληρωμή παλιών χρεών τους, προβλέπουν οι αλλαγές στις οποίες προχωρεί η κυβέρνηση με εντολή των δανειστών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα οικονομικής εφημεριδας , παρά το γεγονός ότι η ρύθμιση αποτελεί νόμο του κράτους , οι θεσμοί ζήτησαν και πέτυχαν το ¨ξήλωμά” της, καθώς επίσης μειώνεται ο αριθμός των δόσεων για συγκεκριμένες κατηγορίες και υπερδιπλασιάζεται το επιτόκιο.
Στις διαπραγματεύσεις , οι οποίες από χθες πέρασαν σε πολιτικό επίπεδο με τη συνάντηση του κουαρτέτου με τους Ευκλείδη Τσακαλώτου και Γιώργο Σταθάκη, οι δανειστές επιζητούν αλλαγές επί τα χείρω και στον νόμο Στρατούλη για τους ανασφάλιστους υπερήλικες.
Ταυτόχρονα, επαναφέρουν τις απαιτήσεις τους για τους φόρους στους αγρότες, την άμεση κατάργηση των πρόωρων συντάξεων, την περαιτέρω μείωση του μισθού, τις ομαδικές απολύσεις, το πλήρες άνοιγμα επαγγελμάτων και αγορών και στη δραστική περικοπή των αμυντικών δαπανών.
Οσον αφορά τις 100 δόσεις, η κυβέρνηση, προχωρά σε τρεις αλλαγές:
-Θα μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των δόσεων για όσους διαθέτουν πολύ υψηλό εισόδημα ή εμφανίζουν πολύ μεγάλα κέρδη.
Κύκλοι του υπουργείου τονίζουν ότι η αλλαγή δεν αγγίζει τη μεγάλη μάζα όσων έχουν ενταχθεί.
-Θα αποβάλλονται αυτόματα από την ρύθμιση όσοι συνεχίζουν να δημιουργούν νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές τις οποίες δεν φροντίζουν είτε να αποπληρώσουν στο σύνολό τους είτε να εντάξουν στη ρύθμιση των 12 δόσεων.
- Θα θεσπιστεί επιτόκιο αγοράς (7%-10% ετησίως). Η τρόικα θεωρεί ότι το επιτόκιο είναι χαμηλότερο του τραπεζικού δανεισμού και αποτελεί ένα είδος χρηματοδότησης των οφειλετών από το κράτος.

Πηγή: makeleio.gr / lougantina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters