Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ !! Λουτρό αίματος στην Τουρκία. Μαζική δολοφονία Κούρδων. Δεκάδες νεκροί & τραυματίες. ΤΩΡΑ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ


Δολοφονική επίθεση στο Σουρούτς της Τουρκίας, κοντά στα σύνορα με την Συρία. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 28 νεκρούς, ενώ σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους οι τραυματίες ξεπερνούν τους 100. Για τρομοκρατική επίθεση κάνει λόγο ο Ερντογάν. 


Το Σουρούτς απέχει 10 χιλιόμετρα από την κουρδική πόλη Κομπάνι, στη βόρεια Συρία. Η επίθεση σημειώθηκε....
στον κήπο ενός πολιτιστικού κέντρου στην καρδιά αυτής της πόλης. 
Οι πρώτες εικόνες ήταν αποκαρδιωτικές. Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk έδειχνε αμοντάριστα πλάνα με πτώματα να κείτονται κάτω από δένδρα έξω από το κτίριο του πολιτιστικού κέντρου.

Τούρκοι αξιωματούχοι είπαν πως η επίθεση ενδεχομένως να οφείλεται σε βομβιστική επίθεση από καμικάζι του Ισλαμικού Κράτους.


Καταδικάζει ο Ερντογάν 

Ο Τούρκος πρόεδρος καταδίκασε τους υπεύθυνους για την «τρομοκρατική επίθεση». Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε τη δήλωση αυτή στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον επικεφαλής της τουρκοκυπριακής διοίκησης στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας.

«Είμαστε βυθισμένοι στο πένθος εξαιτίας μιας τρομοκρατικής πράξης που προκάλεσε 28 νεκρούς και πολυάριθμους τραυματίες. Εξ ονόματος του λαού μου, καταριέμαι και καταδικάζω τους δράστες αυτή της βιαιότητας», δήλωσε.





http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/07/blog-post_137.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters