Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ανορθόδοξος πόλεμος;

170715-anorthodoxos
Πολλές περίεργες και ανησυχητικές «συμπτώσεις» συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Από την μια πλευρά τα βίαια επεισόδια των αναρχικών στο κέντρο των Αθηνών,τα οποία σύμφωνα με την Αστυνομία έγιναν...
βάση οργανωμένου σχεδίου με ομάδες και υποομάδες με σκοπό την κατάληψη κυβερνητικών κτιρίων, του κοινοβουλίου, αλλά και καίριων σημείων της πρωτευούσης. Ασφαλείς πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι συμμετείχαν άτομα που έχουν στο παρελθόν αντιμετωπίσει κατηγορίες για ένοπλη τρομοκρατική δράση, και τα οποία διατηρούν διεθνείς διασυνδέσεις.

Σήμερα ανεξέλεγκτες πυρκαγιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην Νεάπολη Λακωνίας, όσο κυρίως στον Υμηττό, δηλαδή ουσιαστικά μέσα στην Αθήνα, και μάλιστα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στον Υμηττό, γεγονός το οποίο δηλώνει ολοφάνερο εμπρησμό, μιας και η φωτιά ξεκίνησε από διαφορετικές εστίες, και μάλιστα προς την φορά του ανέμου.

Φαίνεται πως κάποιοι έχουν σκοπό να αποσταθεροποιήσουν πλήρως την χώρα, και μάλιστα σε στιγμές οριακές… Είναι αυτοί που δεν θέλουν το «πραξικόπημα» του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι μήπως αυτοί που δεν θέλουν την συμφωνία για να πλουτίσουν με την δραχμή; Ή μήπως κάποιοι που βλέπουν την σημερινή κατάσταση πλήρους παράλυσης του κράτους σαν την ιδανική ευκαιρία που χρόνια περίμεναν;


 

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters