Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Αμερικανικός πύραυλος διαλύεται λίγο μετά την εκτόξευσή του

Τον διέλυσαν τα "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ;;"



Στις 28/6/15 η NASA εκτόξευσε τον πύραυλο Falcon 9 για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ο Αμερικανικός πύραυλος Space X με κατεύθυνση τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) αποσυντίθεται 2 μόλις λεπτά μετά από την απογείωση του....



Ο πύραυλος έφερε μία κάψουλα με εφόδια επάνω στην οποία ήταν ζωγραφισμένος ένας "Δράκος"

και επάνω του ήταν γραμμένη η λέξις "Dragon".


2,5 λεπτά μετά την εκτόξευση ο πύραυλος καταστράφηκε προφανώς από όπλο «πλάσματος»,

όπως προκύπτει  από την ιδιομορφία της καταστροφής του.


Είναι ο τρίτος πύραυλος Falcon [Γεράκι] που καταστρέφεται.


Το συμβάν έχει καταγραφεί σε βίντεο και αναμεταδίδεται από το Ρωσικό κανάλι RT.


Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν υπάρχει έκρηξη καυσίμων ενώ λογικά 2 λεπτά μετά την απογείωση οι δεξαμενές θα ήταν ακόμα γεμάτες από καύσιμα και θα έπρεπε να υπήρχε ανάφλεξη σε περίπτωση συμβατικής καταστροφής.



Η κάψουλα με τον  μπλέ "Δράκο - Dragon ", στην κάτω της μεριά

Όμως δεν  συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς ο πύραυλος απλά διαλύεται, προφανώς κτυπημένος από κάποιο αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο όχημα [Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ;; - THE GREAT PATROL??] το οποίο μάλιστα διακρίνεται καθώς  απομακρύνεται  αμέσως μετά την διάλυση.


Επέμβαση των "Ελληνικών Τελωνίων του Διαστήματος" εναντίον των "Δράκων της Γης";;;. Το είχε πεί ο Γενικός Γραμματέας της πρώην USSR, Νικήτα Κρουτσώφ, μέσα στον Ο.Η.Ε. μιλώντας προς τους Αμερικανούς. "Πως θα ξεπεράσετε τα Ελληνικά Τελωνεία του Διαστήματος για να βγήτε από τη Γη;;;"


Οτιδήποτε βγαίνει από τη Γη προς το διάστημα πρέπει να έχει όνομα... ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Αυτός είναι ο κανόνας



RT



Επιμέλεια: Ε-ΡΟΔΙΟΣ + Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters