Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Θρίαμβος της Πολεμικής Αεροπορίας: Σάρωσαν τα ελληνικά φτερά σε βρετανικό διαγωνισμό [βίντεο]

Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΓΚΙΝΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΟΣΕΙ.
ΑΝ  ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ . ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΒΙΑΙΑ ΤΟΝ 3ον ΑΙΩΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ .
Ο ΣΠΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΡΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ. ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ  Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ .
ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ, ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ  ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ



Βαθιά υπόκλιση για την ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας για τη νέα διάκριση που κατέκτησε.
Θρίαμβος της ελληνικής ομάδας στη διεθνή στρατιωτική έκθεση Royal International Air Tattoo 2015» (RIAT), που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από την 15η έως την 20η Ιουλίου.
Το βραβείο «The best Livery» για το αεροσκάφος με την καλύτερη εμφάνιση κατέκτησε η ελληνική ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας, για τη νέα σχεδίαση και τον χρωματισμό του αεροσκάφους επίδειξης, το οποίο συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα.
Δείτε εδώ παλιότερο βίντεο με το συγκεκριμένο αεροσκάφος:
Όπως τόνισε ο σμηναγός Σωτήρης Στράλης, παραλαμβάνοντας το βραβείο, «ήταν μεγάλη χαρά για την ομάδα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας να συμμετάσχει για πρώτη φορά στο RIAT 2015 και εξίσου μεγάλη τιμή να κερδίσει τη διάκριση για την καλύτερη εμφάνιση αεροσκάφους».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters