Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΝΕΕΣ ΦΡΙΚΤΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΑΝΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΥΡΔΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ

ekrixi


ΩΡΑ 11 μ.μ. Τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα για την επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Σουρούτς, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, δείχνουν ότι επρόκειτο για ενέργεια της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου. “Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η έκρηξη ήταν μια επίθεση αυτοκτονίας που διέπραξε το Ντάες” (σ.σ. το αραβικό ακρωνύμιο του ΙΚ), είπε ο Νταβούτογλου σε συνέντευξη Τύπου... που παραχώρησε στην Άγκυρα. Σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό από την πολύ ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στον κήπο ενός πολιτιστικού κέντρου της Σουρούτς σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 άνθρωποι, ενώ άλλοι 100 τραυματίστηκαν. Ο κυβερνήτης της περιφέρειας όπου βρίσκεται η Σουρούτς, ο Αμπντουλάχ Τζιφτσί, είπε στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι οι 20 από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

“Η πόλη έχει βυθιστεί στο χάος. Σχεδόν όλα τα καταστήματα έκλεισαν”, είπε ένας κάτοικος της πόλης, ο Μεχμέτ Τσελίκ.
Ο Νταβούτογλου διαβεβαίωσε ότι η Άγκυρα έχει λάβει και θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να αντιμετωπίσει το Ισλαμικό Κράτος και υποσχέθηκε ότι τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία θα αυξηθούν.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι τα στοιχεία του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, όμως θα ανακοινωθούν αμέσως μόλις αναγνωριστεί ο βομβιστής.
Πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για μια γυναίκα καμικάζι, ηλικίας περίπου 20 ετών.
Στον κήπο του πολιτιστικού κέντρου είχαν συγκεντρωθεί πολλοί νέοι, κυρίως μέλη φιλοκουρδικών ή αριστερών οργανώσεων, που ήθελαν να περάσουν τα σύνορα με τη Συρία για να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση του Κομπάνι, της κουρδικής πόλης που ισοπεδώθηκε στη μάχη μεταξύ των τζιχαντιστών του ΙΚ και των Κούρδων της Συρίας.
Πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση μπροστά από το Πολιτιστικό Κέντρο στην Sanliurfa Suruç στο νότο της Τουρκίας. Η έκρηξη προκάλεσε νεκρούς και τραυματίες. Πολλά ασθενοφόρα κατευθύνθηκαν προς το σημείο της επίθεσης. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε κήπο τεϊοποτείο υ δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο Amara.Επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας με εκρηκτικά.Σύμφωνα με τον τοπικό υπεύθυνο του DBP (φιλοκουρδικού) η επίθεση είχε περί τα 50 θύματα ενώ τα τοπικά μέσα μιλούν για 27 νεκρούς μέχρι στιγμής.
Το Suruç βρίσκεται στην Νοτιοανατολική Ανατολία στα νοτιοδυτικά της επαρχίας Σανλιούρφα κοντά στα σύνορα με Συρία (20/07/2015 cnnturk .hurriyet)
Δεκάδες εθελοντές, οι οποίοι σχεδιάζουν να επισκεφθούν το Κομπάνι για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμησή του στοχεύθηκαν σε αυτήν την επίθεση αυτοκτονίας στην συνοριακή πόλη της Τουρκίας.Έδιναν συνέντευξη τύπου στο χώρο.Πάντως ούτε η Τουρκία δεδηλωμένα δεν βλέπει με καλό μάτι την ανάπτυξη αυτόνομου κουρδικού θήλακα στη Β Συρία.
Οι αρχικές εκθέσεις υποστηρίζουν ότι τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 20 τραυματίστηκαν.Τα σώματα κυρίως γυναικόπαιδων είναι διάσπαρτα στο έδαφος.Πιθανολογείται ότι ο δράστης ήταν βομβιστής αυτοκτονίας της ISIS.
Υπήρξαν αναφορές ότι 300 άτομα, κυρίως νέοι, οι οποίοι ήταν μέλη της Ομοσπονδίας των Ενώσεων Σοσιαλιστικής Νεολαίας (SGDF) που θα λάμβανα μέρος σε θερινή εθελοντική δράση για το Κομπάνι είχαν συγκεντρωθεί στο πολιτιστικό Κέντρο.
Σύμφωνα με την τουρκική πηγή ειδήσεων ΑΝΡ, η έκρηξη σημειώθηκε στο Amara Πολιτιστικό Κέντρο στην περιοχή Surudj της Urfa, όπου πολλά μέλη της Σοσιαλιστικής Νεολαίας (SGDF) είχαν συγκεντρωθεί το πρωί για το τσάι.
 toyrkia1toyrkia2toyrkia3toyrkia4
 
http://dimpenews.com/
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/07/blog-post_294.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters