Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΥΡΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ !!! ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ELA !!!

ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ BBC
Βόμβα του προέδρου της Eurobank κου ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ : 

«Χωρίς συμφωνία, ίσως κλείσουν αύριο οι τράπεζες» !!!


Τολμήστε να κλείσετε τις τράπεζες, εκβιάζοντας την κυβέρνηση και τον Ελληνικό Λαό και θα δείτε τι θα πάθετε !!!
ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 84 ΔΙΣ ΤΟΥ ELA  
που δεν τολμάτε να πείτε στους Έλληνες που τα ξοδέψατε, όταν η φυγή των καταθέσεων από τις τράπεζες δεν ξεπέρασε τα 35 Δις από τον Δεκέμβριο 2014 μέχρι και σήμερα !!!
ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ κε Ν. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Με συνέντευξή του στο BBC, ο πρόεδρος της Eurobank Νικόλαος Καραμούζης προειδοποίησε ότι ενδεχόμενη αποτυχία συμφωνίας σήμερα, ίσως οδηγήσει στο κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών από αύριο.

Ο Νικόλαος Καραμούζης επιβεβαίωσε μιλώντας σε συνέντευξή του στο BBC ότι η ΕΚΤ συμφώνησε για να διατηρήσει τις ελληνικές τράπεζες «ζωντανές» χωρίς δεύτερη σκέψη όμως προειδοποίησε ότι αυτό ίσως να αλλάξει από αύριο.

«Υπάρχει το ενδεχόμενο οι ελληνικές τράπεζες να μην ανοίξουν αύριο αν η ελληνική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αποτύχει να πείσει τους Υπουργούς Οικονομικών και τις ξένες κυβερνήσεις στη Σύνοδο Κορυφής. 
Αυτή την στιγμή υπάρχει μεγάλη εκκροή καταθέσεων και οι ελληνικές τράπεζες παραμένουν ζωντανές από την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας αλλά και από την ΕΚΤ με τις βοήθειες του ELA......................

Φοβάμαι ότι η διοίκηση της ΕΚΤ ίσως τερματίσει τον ELA αν δεν υπάρξει συμφωνία σήμερα, κάτι που θα “κόψει” την πρόσβαση των ελληνικών τραπεζών στο ευρωπαϊκό σύστημα με ότι αυτό θα συνεπάγεται. Αν τελικά συμβεί, οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι να οριστεί capital control και σίγουρα θα χρειαστούν μέρες. Αυτό θα είναι καταστροφικό και γι' αυτό ελπίζω σε συμφωνία» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Καραμούζης.
 
 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/ela_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters