Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Η μάχη του νέου Ευρω- Μαιντάν και τα σκοτεινά «σχέδια»

Το πρωτοφανές για τα χρονικά φαινόμενο μαζικών εκδηλώσεων υπέρ της παραμονής της χώρας και του λαού στο τέλμα των μνημονίων, δυστυχώς μας εισαγάγει πλέον στην επικίνδυνη ζώνη του λυκόφωτος.


Το συλλαλητήριο της περασμένης Πέμπτης, αλλά και τα άλλα που έπονται, φέρουν βεβαίως την ετικέτα «Made in E.E.». Τα μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορία της Δύσης και όλα τα εντετελμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην πατρίδα μας βάλθηκαν να μας πείσουν ότι οι διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος αποτελούν αυθόρμητες εκδηλώσεις του ελληνικού λαού, που παλεύει, τάχα, για την παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην παραγματικότητα όμως πρόκειται για μέρος μιας ενορχηστρωμένης μεθόδευσης των ευρωκρατών, για καθαρά γεωστρατηγικά θέματα.
Στόχος είναι να σπείρουν την διχόνοια στον ελληνικό λαό , προκειμένου να αρθεί και η παραμικρή περίπτωση παλλαϊκής αντίστασης ενάντια στην επικυριαρχία της Γερμανίας και της Ε.Ε.

H συγκέντρωση της Πέμπτης, κάθε άλλο παρά αυθόρμητη ήταν. Δεν έχει κανείς παρά να δώσει την αρμόζουσα προσοχή στα περίτεχνα και
επαγγελματικά πλακάτ, όλα ομοιόμορφα φτιαγμένα.
Είναι προφανές πως κάπου κεντρικά κατασκευάστηκαν και μοιράστηκαν στο συγκεντρωμένο πλήθος. Το ίδιο και οι αναρρίθμητες δωδεκάστερες σημαίες. Ξέρετε πολλούς να διατηρούν εύκαιρη στο σπίτι τους μια "σημαία" της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Και μάλιστα όλες ισομεγέθεις και αγορασμένες από τον ίδιο προμηθευτή;

Δεν είναι δύσκολο, να στήσουν και στη χώρα ένα τηλεσκηνικό αλά Ουκρανία. Καθ’ ότι, εκτός από την ευδοκιμούσα βλακεία, η οποία εύκολα επικάθεται σαν σκουριά στα τηλεορασόπληκτα απαίδευτα πλήθη, κινητοποιούνται μαζί τους και κάθε λογίς κομματόσκυλα και παρατρεχάμενοι των δοσιλογικών κομμάτων.
Πολύ περισσότερο που μερικές δεκάδες ευρώ το κεφάλι, ψίχουλα για τους μεγολοκαρχαρίες χρηματοδότες, αποτελούν για τους εξαχριωμένους ένα σοβαρό ποσό για τη κάλυψη των ιδιοτελών αναγκών τους.


το είδα


Στη συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» δεν παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά από το Προεδρικό Μέγαρο απηύθυνε χαιρετισμό στο "πλήθος κόσμου" που βρισκόταν συγκεντρωμένο στην πλατεία Συντάγματος και έστειλε το ηχηρό και αγωνιστικό μήνυμα του.



 

http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/06/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters