Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι συγκέντρωσαν 6.000 ανθρώπους με το ζόρι! - Βεβήλωσαν το Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη με τις σημαίες της τρόικα!

Περίπου 6.000 άτομα συγκέντρωσε το κάλεσμα των μνημονιακών κομμάτων, Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ με το περίεργο αίτημα "να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ" λες και έχει θέσει κανείς θέμα να βγει η Ελλάδα από το ευρώ.

Οι διοργανωτές φιλοδοξούσαν σε μια μεγάλη συγκέντρωση αλλά μάλλον απαγοητεύθηκαν, αφού είναι σαφές ότι η συγκέντρωση είχε στόχο να πιέσει την κυβέρνηση να υποχωρήσει στα αιτήματα των δανειστών.
Κυρίες με ακριβές τσάντες και χρυσά δακτυλίδια στα χέρια (φωτό), νεαροί ΟΝΝΕΔΙτες με παπούτσια TODS και Prada, ηλικιωμένοι των κλαδικών της ΝΔ, αποτελούσαν το μεγαλύτερο μέρος των συγκεντρωθέντων.
Μάλιστα πολλά από αυτά ανέβηκαν ανενόχλητα στο χώρο της Βουλής και επάνω από το Μνημείο του Αγώστους Στρατιώτη, ενώ περιφέρονταν ανενόχλητα από τους αστυνομικούς ανάμεσα στους εύζωνες.
Η φρουρά της Βουλής δεν αντέδρασε καθόλου και βέβαια υπάρχει θέμα με τον φρούραρχο, ο οποίος απλά δεν έκανε την δουλειά του και άφησε τους μνημονιακούς να εισβάλλουν στο χώρο του Κοινοβουλίου.
Επίσης κρέμασαν σημαίες της "πεθαμένης" τρόικα (ΕΕ. ΕΚΤ κλπ) επάνω στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και κανείς εν τους ενόχλησε!
Φυσικά αν αι περιορισμένη η προσέλευεση προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην λεωφόρο Βασ. Σοφίας όσο και στη λεωφόρο Αμαλίας.
Οι οπαδοί των τριών κομμάτων πλαισιωνονταν από βουλευτές της ΝΔ Α.Γεωργιάδη, Ν.Δένδιας, Β.Κικίλιας, Γ.Βρούτσης, Κ.Τασούλας και Π.Κουμουτσάκο, Θ.Φορτσάκη, Ν.Χαρακόπουλο, Σοφία Βούλτεψη, Ρόδη Κράτσα, από Το Ποτάμι την Αντιγόνη Λυμπεράκη, από το ΠΑΣΟΚ τον Γ.Μανιάτης, κ.ά.
Τη στήριξή τους στην κίνηση αυτή δείχνουν με την παρουσία τους στελέχη της Νέας Δημοκτρατίας, κ.κ
«Η συγκέντρωση στόχο έχει να καταθέσει την αγωνία και διαμαρτυρία μίας μεγάλης μερίδας πολιτών, για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης. Αγωνία για την κατάληξη και διαμαρτυρία για την αποσπασματική και ελλιπή ενημέρωση», τόνιζαν οι διοργανωτές και προσθέτουν πως «η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη! Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο Ευρώ, υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Επιλέγουμε την Ευρώπη του πλουραλισμού, την Ευρώπη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προόδου. Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση. Οι στιγμές είναι κρίσιμες δεν γίνεται να παραμείνουμε βωβοί θεατές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters