Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΠΩΣ η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ να ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ έναν 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ (Δρ.Roberts: )


Ο Δr. Paul Craig Roberts, για όσους δεν τον γνωρίζουν, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι ένας πρώην αξιωματούχος από το Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ. Και αυτά που είπε πρόσφατα είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να ληφθούν υπόψη από όλους τους Έλληνες και κυρίως από την ελληνική Κυβέρνηση:

Διευκρινίζει πως:


"Στους Έλληνες και την ελληνική κυβέρνηση παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία για να αποφευχθεί ένας Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτό που θα πρέπει να κάνει σύσωμη η ελληνική κυβέρνηση, αν και οι Έλληνες της συμπαρασταθούν, είναι να μην λάβει υπόψη τα δάνεια, να παραιτηθεί από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και, στη συνέχεια, να αποδεχθεί τη συμφωνία που οι Ρώσοι τους έχουν ήδη προσφέρει".

Αυτό θα έχει ως συνέπεια να ακολουθήσουν η Ισπανία, η Ιταλία, η Αυστρία, η Ουγγαρία και η Τσεχική Δημοκρατία, οπότε η νότια Ευρώπη θα εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ, έναν μηχανισμό που χρησιμοποιεί η Ουάσιγκτον με τελικό και απώτερο σκοπό μία σύγκρουση με τη Ρωσία. Σε αυτό το ξεκαθάρισμα οι δυναντότητες για έναν 3ο ΠΠ εξαφανίζονται.

Ανάμεσα σε πολλά άλλα, επίσης έχει πει:

"Προφανώς, ο ελληνικός πληθυσμός έχει υποστεί τόσο επιμελώς πλύση εγκεφάλου σχετικά με την αναγκαιότητα του (η χώρα τους) να είναι μέλος της ΕΕ που, είναι πρόθυμοι να στερηθούν οικονομικά παρά να αποχωρήσουν από την ΕΕ. Έτσι, οι Έλληνες έχουν χάσει την κυριαρχία και την ανεξαρτησία τους. Μια χώρα χωρίς δικά της χρήματα δεν είναι, και δεν μπορεί να είναι, μια ανεξάρτητη χώρα".

Βέβαια, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι σκοπιμότητες υπάρχουν πίσω από έναν πρώην του Υπ.Οικ. των ΗΠΑ, να καταφέρεται τόσο άνετα κατά του ΝΑΤΟ, ωστόσο μας ανοίγει τα μάτια και επιπλέον λέει τα αυτονόητα. Και με απλά λόγια η Ελλάδα κρατάει την τύχη του πλανήτη στα χέρια της ! ! !  diadrastika
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/roberts-ellada-mporei-apotrepsei-trito-pagkosmio-polemo.html#sthash.jmxzXZCm.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters