Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ηγέτης με αρ@ίδια‼! Ή αρ@ίδια ηγέτης;;;



Αποτέλεσμα εικόνας για Ηγέτης με αρχίδια‼!  Ή αρχίδια ηγέτης;;;

Κάποτε υπήρχε η χώρα των σοφών την έλεγαν ΕΛΛΑΔΑ‼!  Σήμερα την αρχαία Ελλάδα την λένε Μπανανία των νεοελλήνων!

Τότε λοιπόν δεν έβγαζε αυτή η χώρα μόνο σοφούς, επιστήμονες, αλλά και ηγέτες‼!

Ένας από αυτούς ήταν και ο μοναδικός στο θάρρος και την αντρειοσύνη, τον έλεγαν ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ‼

 

Στις  μάχες πρώτος, μπροστά και πάντα γύριζε από τις μάχες βαριά τραυματισμένος σαν ηγέτης που ηγείτο έδινε το καλό παράδειγμα‼!

Κάποια λαμόγια είπαν σιγά τον ηγέτη, τώρα θα δεις πως θα τον ξεφτιλίσουμε, είχαν κάτι σχοινιά με εκατό κόμπους που τους είπαν γόρδιο δεσμό και κάλεσαν τον μεγάλο ηγέτη Αλέξανδρο να τον λύσει.

 

Σκέφτηκε σαν ηγέτης και λέει τα λαμόγια πάνε να με μπερδέψουν, τραβάει μια με το σπαθί του και τον κόβει στα δυο, τα λαμόγια δεν τόλμησαν να του πουν ότι είπαμε να τον λύσεις και όχι να τον κόψεις, διότι είδαν ότι θα κινδύνευε το κεφάλι τους στο σβέρκο τους.

Δε θα αναφέρω τους χιλιάδες ηγέτες εκείνης της λαμπρής εποχής, ένα παράδειγμα έφερα για να σας  περιγράψω τους σημερινούς ηγέτες.






Οι ηγέτες εκλέγονται και αναδεικνύονται ανάλογα με την ποιότητα αυτών που τους εκλέγουν.

Σήμερα ο ψευδεπίγραφος Ελληναράς  του σαλονιού και του Σουλεϊμάν του τρομερού, του οχ ρε αδελφέ,  είναι νεγκλιζέ , δηλαδή πούστηδες και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια, νεγκλιζέ είναι και ο ηγέτης που διαλέγουν οι νεοέλληνες  δουλοπάροικοι.

Μπουχτίσαμε από ηγέτες που θέλουν να μας σώσουν, σώζοντας το τομάρι τους και σκοτώνοντας αυτούς που τους επέλεξαν για να τους σώσουν‼!

Σήμερα έχουμε ξανά έναν ηγέτη εν έτη 2015 που δεν πρόκειται να κάνει τίποτα αν δεν ρωτήσει το λαό,( έτσι μας δήλωσε)‼!

 

 Όμως τρεις μήνες μας  ξέσκισες με πλύση εγκεφάλου ότι  θα σας πληρώσω μισθούς και συντάξεις, δηλαδή μας λες καθημερινά ότι θα κάνεις το αυτονόητο‼!

Δεν θα αναφερθώ στην κυβέρνηση όπως έχω πει (δυο λαλούν και τρεις χορεύουν) αλλά στον ηγέτη.

Αγαπητέ κύριε Τσίπρα ένας ηγέτης που θα ήταν ηγέτης αληθινός για τον λαό του, σε μια χώρα όπου δεκάδες χρόνια την βουλή την έχουν καταντήσει τους (στάβλους του Αυγεία γεμάτη κόπρο), θα έπραττε αυτό που έκανε και ο μέγας Αλέξανδρος,  θα έκοβε με μια τον γόρδιο δεσμό.  (Άρση της ασυλίας και αληθινό πόθεν έσχες).

Σήμερα αν εσύ δεν ήσουν ο συνεχιστής και  επόμενος φύλακας των στάβλων του Αυγεία, θα έκανες αμέσως την επομένη της ορκωμοσίας τα εξής νομοθετήματα, τα οποία θα σου έφερνα λεφτά με το τσουβάλι και δεν θα έβγαινες ζητιανιά θέατρο‼!

 

Πρώτων, νομοθέτημα από έναν ηγέτη που παραλαμβάνει μια χώρα που την λυμαίνονται ύαινες με προβιά ηγετών του λαού‼!  Την άρση της ασυλίας  αναδρομικά 20 χρόνια τουλάχιστον .

Δεύτερον, πόθεν έσχες σε όλη την επικράτεια,  Έλληνες να δικαιολογήσετε από το πρώτο ευρώ μέχρι τα δις,  μέσα και έξω από την χώρα, όσοι δεν μπορείτε, κατάσχονται υπέρ της πατρίδος!

Δυο νομιμότατες και συνταγματικές ενέργειες‼!

Δεν χρειάζεται να αναφέρω άλλα μέτρα , θα κολύμπαγε η Ελλάδα στα τρις.

Αυτά τα δυο σαν αρχή να ήταν τα πρώτα νομοσχέδια που θα έμπαιναν στην βουλή θα σε ανακήρυτταν αληθινό ηγέτη, λαϊκό ηγέτη, ηγέτη όλων των έντιμων  Ελλήνων, ηγέτη με αρχ@δια και όχι αρχ@δια ηγέτη.

 

Μου λένε κάποιοι  νεοέλληνες  ελληναράδες ότι μπορεί να δέχεται απειλές όπως ο Καραμανλής.

Και δηλώνω όταν ζητάς εσύ από τον λαό να σε εμπιστευτεί για να τον οδηγήσεις, έχεις αποφασίσει ότι θα κινδυνεύεις και εσύ και η οικογένεια σου, δεν σε έβαλε πρωθυπουργό με το ζόρι ο λαός, εσύ το ζήτησες.

 Η ζυγαριά που αυτός που θέλει να λέγετε ηγέτης και ζητά να ηγηθεί δεν μπορεί να έχει από την μια την οικογένεια του και από την άλλη 11.000.000 λαού, αυτό λέγεται εσχάτη προδοσία.

Εσχάτη προδοσία έκανε και ο Καραμανλής με τον τρόπο που παρέδωσε την εξουσία και το λαό στο εκτελεστικό απόσπασμα, ακόμα και αν αληθεύουν τα περί απειλών κατά της ζωή του και της οικογένειας του.

 Η Σπαρτιάτισσα μάνα είπε στα παιδιά της  άμα χάσετε στην μάχη, να μην γυρίσετε ζωντανοί‼‼‼‼‼‼

 

Ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες είπε πάμε να πεθάνουμε για την πατρίδα, να δοξαστούμε και να μας θυμούνται σαν ήρωες και όχι να ντρέπονται!

Κύριε Τσίπρα αφού δεν έφερες στην βουλή τα δυο πρώτα νομοσχέδια όπως είπα ποιο πάνω,  σημαίνει ότι ανήκεις και εσύ  στον στάβλο του Αυγεία με την κόπρο.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 http://www.arxaiaithomi.gr


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters