Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Πλανητική ευθυγράμμιση θα προκαλέσει τεράστιο σεισμό 9,8R στην Καλιφόρνια στις 28 Μαΐου; (Βίντεο)

B4INREMOTE-aHR0cDovLzEuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy16eG1WLTQ3QzA4TS9WVmVRSlVBcG9DSS9BQUFBQUFBQU1YQS9CQTdCM3Z0YmFKVS9zNjQwL2NhbGlmb3JuaWEtZWFydGhxdWFrZS1tYXktMjAxNS02MTB4MzQzLmpwZw==

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube από τον χρήστη Ditrianum Media προειδοποιεί ότι θα υπάρξει μια σειρά από πλανητικές ευθυγραμμίσεις στις 28 Μαΐου του 2015, που μέσω της Αφροδίτης και του Ερμή θα ''επαναφορτίσουν'' την Βόρεια Αμερικανική πλευρά του Ειρηνικού - και  οι οποίες τελικά θα προκαλέσουν έναν τεράστιο σεισμό στην περιοχή της Καλιφόρνια.

B4INREMOTE-aHR0cDovLzMuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1pUFlzRFNYbXpyby9WVmVGbnRQX3ZRSS9BQUFBQUFBQU1XMC92ak1CbkxBb2J2dy9zNjQwL2VhcnlocW1haW4xLmpwZw==

Δεν είναι μόνο αυτός που το έχει προβλέψει αυτό όμως, ο Νοστράδαμος, επίσης, προέβλεψε ότι οι πλανητικές θέσεις εκείνης της ημέρας θα αποδειχθούν καταστροφικές.

Το βίντεο δείχνει γιατί οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε έναν τεράστιο σεισμό στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.
 
Εδώ είναι το απόσπασμα από το Νοστράδαμο:
Το τρέμουλο τόσο δυνατό κατά το μήνα Μάιο, 
ο Κρόνος, ο Αιγόκερως, ο Δίας, ο Ερμής στον Ταύρο: 
η Αφροδίτη, επίσης, ο Καρκίνος, ο Άρης, στην Παρθένο, 
χαλάζι θα πέσει μεγαλύτερο από ένα αυγό.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters