Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - 4,7 δις ευρώ με ρωσικό υποβρύχιο ανοιχτά της Τζια

Την συναρπαστική αποστολή 3,7 δις ευρώ με ρωσικό πολεμικό υποβρύχιο σάς αποκαλύπτει σήμερα το "Κουρδιστό Πορτοκάλι". Είναι αυτά τα χρήματα που επιτρέπουν στον Αλέξη Τσίπρα και στον Νίκο Παππά να είναι πιο ψύχραιμοι από τον Mat Demon στο The Bourne Identity. Αν η αποστολή των ευρώ από την γειτονική Ιταλία με C-130 και φορτηγά της Πολεμικής Αεροπορίας θα βοηθήσει τον πρώην κεντρικό τραπεζίτη Γιώργο Προβόπουλο να προσθέσει συναρπαστικά στιγμιότυπα στο πολιτικό θρίλερ με τα απομνημονεύματά του, τα ρωσικά δις θα μπορούσαν να είναι ένα μέρος του κατασκοπικού θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ελλάδα ακόμη και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.
Το ρωσικό υποβρύχιο έφτασε ανοιχτά της Τζια με καμουφλαρισμένο στην κοιλιά του το πολύτιμο φορτίο.

Ηταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Στην συνέχεια ανέλαβαν δράση ταχύπλοα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και θωρακισμένα οχήματα της Αντιτρομοκρατικής.
Η αποστολή με τις οδηγίες των ρωσικών αρχών κατάφερε να ολοκληρωθεί με επιτυχία και την ένδειξη Ακρως Απόρρητο.
Τα ρωσικά δις δίνουν στον Ελληνα πρωθυπουργό την ευχέρεια να τραβήξει τις διαπραγματεύσεις ως το Φθινόπωρο-κάτι που αποτελεί πλέον και το στόχο της ελληνικής κυβέρνησης.
Στα μέσα Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας έχει στα σκαριά και ένα μεγάλο deal με τους Κινέζους κάτω από την ομπρέλα της BRICS  ενώ επανήλθαν και Ισραηλινοί επενδυτές οι οποίοι σχεδιάζουν να κάνουν ξενοδοχείο, καζίνο και ελικοδρόμιο στο νησάκι Πάτροκλος στο Σούνιο.
Στο Μαξίμου γνωρίζουν πως αν καταφέρουν να φθάσουν ως το Φθινόπωρο όρθιοι, θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν 4 χρόνια απερίσπαστης εξουσίας ώστε να διορίζουν με την άνεσή τους Λάμπες Ταγματάρχες, Τσακνήδες και να δίνουν τροφεία στους Καλφαγιάννηδες και τους Φωτόπουλους.
Venceremos!

kourdistoportocali
http://greeknation.blogspot.gr/2015/05/47.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters