Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Μα αφού έχουμε χρεοκοπήσει εδώ και χρόνια γιατί φοβάσαι ;

Έχουμε χρεοκοπήσει οικονομικά εδώ και 5 χρόνια ..!

Ηθικά εδώ και 50 χρόνια !

Πνευματικά εδώ και 2000 χρόνια !
 
Ανθρωπιστικά δεν υπήρξαμε ποτέ επαρκείς σε τίποτα!


Πολιτισμικά ούτε που αγγίξαμε ποτέ την έννοια !

Αρα ποιο είναι το πρόβλημα σου ανθρωπάκο;

Ότι θα χασεις τα φραγκακια από την τράπεζα;

Ότι θα ταραχτεί η ισορροπία σου και η ασφάλεια σου;

Θα χάσεις το μισθουλη και την συνταξουλα;

Τι σε ταράζει πες μου; ..Το ότι ήρθε και η δική σου ώρα να μπεις στο μπλέντερ του πολιτισμού;

Κάτσε να έρθουν και οι βόμβες καλέ μου και τότε να ταραχτείς !
 
Θυμάσαι τοτε που βομβάρδιζαν και εσύ έτρωγες πίτσες και το έβλεπες στην tv;

Θυμάσαι κάτι γραφικούς σαν και μένα που σου λένε ότι τα παιδιά πεθαίνουν ανα 5 δευτερόλεπτα για να έχεις εσύ την καλή την μάρκα στο κινητό , στα παπουτσακια ……;

Γιατί ελληνόφωνε μικροαστε τρομάζεις αν χρεοκοπήσεις;

Καταρχάς από πότε είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ και ταυτόχρονα και χέστης ;

Μήπως δεν είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ αλλά κανα τροποιοημενο καλαμπόκι εβραίικο;

Μήπως σε έκαμαν λουλου καλέ μου ;

Γιατί να σε σεβαστώ και να μην σε τρομάζω ; Σου αξίζει η Ελευθερία σου ; ..είσαι εσύ το παράδειγμα του πολιτισμού που πρέπει να κρατήσουμε ως προστασία σαν ειδος που εκλειπει;

Άκου ρε μύγα , ο μόνος λόγος που δεν θα έπρεπε να θες την χρεοκοπία είναι επειδή είναι στημένη και δεν έχεις τιμωρήσει όλους όσους σε πρόδωσαν !

Η χρεοκοπία έπρεπε να έχει συμβεί εδώ και χρόνια, όσοι την καθυστέρησαν με σκοπό να ξεπουλήσουν την χώρα αλλά και τις ΕΛΕΥΘΕΡΊΕΣ του ανθρωπίνου είδους (που εκεί ειναι όλο το παιχνίδι και όχι στο καρότο σου το χρήμα μπαμπουινε) είναι προδότες της ανθρώπινης φυλής !

Νομίζεις ότι θα αλλάξει κάτι με την χρεοκοπία κοιμισμενε μου; Ότι θα έρθει αλλαγή , ανάταση , νέα συνείδηση; τι ; …Πάλι οι τράπεζες θα σε διοικούν , πάλι Ελευθερία θα έχεις παραδώσει , πάλι θα είσαι μια κατσαρίδα ενός πολιτισμού που ζέχνει!!

Αρα ..τι ρε τομάρι σε φοβίζει; ..Μην χάσεις μόνο την μικρή ασφάλεια του κλουβιού σου; Και με ρώτησες έμενα ρε ρεμάλι αν συμφωνώ να είμαι στα τέσσερα μια Ζωή;

Γιατί θα πρέπει να σεβαστώ τον κάθε χεσμένο νεοέλληνα ελληνόφωνο που για Χάρη της ασφάλειας του ξεπούλησε την Ελευθερία του; Ας μου πει κάποιος γιατί να τον σεβαστεί ο οποιοσδήποτε έναν άνθρωπο σαν και αυτόν;

Θα πει κάποιος γιατί εσύ είσαι αλλιώς , είσαι φιλοσοφημένος , είσαι υπέρ της Ειρήνης , της ένωσης κοκ κοκ κοκ..

Μπορείτε να ενωθείτε εσείς με σαυρες που φοράνε μπειμπιλινο;

Κοιτάτε γύρω σας και αναλογιστείτε ..ποιους αξίζει να βοηθήσω ; για ποιους αξίζει να γίνει η οποιαδήποτε θυσία;

Τους φουστιτσες , τους ρουφιανους , τους δούλους , τους γλείφτες , τους μαυρογονατους , ..πείτε μου ποιους;

Και όμως αυτός ο τόπος συνεχίζει εξαιτίας λίγων, λίγων έμψυχων Ελλήνων …που αντέχουν στην επίθεση της νόησης και της ηθικής !!

Και ακριβώς επειδή κανείς δεν μπορεί να έχει την δύναμη να ξεχωρίσει μέσα στα σκατά τα διαμάντια ..είσαι αναγκασμένος να τρως χαστούκια από μύγες …να ακούς κριτική από φίδια …να δέχεσαι προσβολές από άψυχους βρυκολακες !!

Όλα αυτά μου βγήκαν αυθόρμητα και συγχωρέστε με…. διάβασα κάποια σχόλια στο άρθρο περί μη ρευστου στις 9Απριλιου !!

Χεστήκαμε προσωπικά κύριοι για την οικονομική πτώχευση η οποία έχει γίνει εδώ και 5 χρόνια… αλλά εσείς μπινεδες που σήμερα φοβάστε και κρίνετε …δεν δώσατε ποτέ το χέρι να βοηθήσετε κανέναν ….δεν ανοίξατε το σπίτι σας να κοιμίσετε κανέναν …δεν στερηθηκατε το ψωμί σας για να ταισετε κανέναν….απλά αφήσατε τους διπλανούς σας να πεθαίνουν από απόγνωση!

Η ηθική χρεοκοπία είναι μεγαλύτερο αγκάθι ανθρωπάκια του πουθενά , μικρο λεμεδες μιας κοινωνίας που είναι σάπια μέχρι το κόκαλο!

Ζείτε σαν παράσιτα εις βάρος άλλων ανθρώπων και είναι αναγκασμένοι να σας ακολουθούν και όσοι έχουν μπουκώσει τα αισθητήρια της ψυχής τους από την μπόχα σας !!

Ζήτω η δημοκρατία των δούλων , η δημοκρατία που επιβάλει των θάνατο παιδιών για να μεγαλώνει το εισόδημα της , ο πολιτισμός που πατά πάνω σε πτώματα για να έχεις εσύ σάπιο απόβρασμα δικαιώματα και δήθεν ελευθεριες !
….

Σταματάω δεν υπάρχει καμία ουσία … κανένας λόγος !

Μην ξεχάσεις το Πάσχα να σπάσεις κάνα κόκκινο αυγό… κόκκινα είναι και τα μάτια των παιδιών στην Αφρική από την πείνα …στην Κίνα από το κρύο… την ώρα που δουλεύουν 18 ώρες να σου προσφέρουν την κινέζικη μπογιά που τα εβαψες !!!


Υ.Γ Για να μην μπερδευτούμε , το 2012 τότε με το περιβόητο εμαιλ και το κάλεσμα μας από τον εισαγγελέα , τότε με το ότι πτωχεύει η Ελλάδα το Μάρτιο… όλος ο μηχανισμός είχε μπει σε λειτουργία να μην το πιστέψεις …και όπως μάθαμε μετά από χρόνια ..από απολογία δημοσιογράφου….οι ντακοτες ερχόντουσαν από Ιταλία γεμάτες με μαύρο χρήμα … γιατί είχες φτάσει κοντά στο bank run …!!!


Αναρωτησσου λοιπόν τώρα τι άλλαξε ..και δεν θα σου στείλουν ντακοτες στα κρυφά; Τι δόθηκε και ήρθε να δέσει το γλυκό με μια πτώχευση; Από μια κυβέρνηση φιλολαϊκή τάχα μου τάχα μου..Τι πέρασαν η τι πρόκειται να περάσουν;


Αν είχες κάνει εσύ την χρεοκοπία με bank run θα τους είχες στερήσει το κόλπο γκρόσο…τώρα το κόλπο γκρόσο πλησιάζει στο τελος του!..Θες να μην είναι μέσα σε μερικές μέρες … θες να είναι σε 6 μήνες … ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ..ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ! Παράδοση σε ρόλους και μαριονέτες έγινε… όταν πάρουν ότι θέλουν θα έρθει και η χρεοκοπία…Αρα … τι;

Φοβάσαι; Γιατί;.. Άλλαξε κάτι;


http://sfairika.gr
http://ideopigi.blogspot.gr/2015/04/blog-post_89.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters