Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Τραγωδία δίχως τέλος: Ξεπέρασαν τους 3.200 οι νεκροί στο Νεπάλ - Ανυψώθηκε κομμάτι γης στην Ιαπωνία κατά 300 μέτρα! (εικόνες,βίντεο)

Ο αριθμός των νεκρών στο Νεπάλ αγγίζει πλέον δυσθεώρητα ύψη καθώς έχει ξεπεράσει τους τρεις χιλιάδες διακόσιους, έχοντας φέρει τις αρχές της χώρας στα όρια της κατάρρευσης εφόσον δεν επαρκούν τα μέσα διάσωσης, αλλά και η ανθρωπιστική βοήθεια.

Tην ίδια στιγμή κομμάτι γης στο ιαπωνικό Χοκάιντο ανυψώθηκε κατά 300 μέτρα προκαλώντας ανησυχίες.

Χιλιάδες απελπισμένοι κάτοικοι του Νεπάλ κουλουριάστηκαν κάτω από σκηνές και αναζήτησαν λίγα από τα ελάχιστα διαθέσιμα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής προς Δευτέρα, δύο ημέρες μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τη χώρα, ενώ οι αρχές πασχίζουν να προσφέρουν βοήθεια στους χιλιάδες τραυματίες και άστεγους.

Η αστυνομία του Νεπάλ έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα έναν νεότερο απολογισμό, σύμφωνα με τον οποίο οι νεκροί εξαιτίας του σεισμού είναι τουλάχιστον 3.218 και οι τραυματίες 6.538.


Άρρωστοι και τραυματίες κοιμήθηκαν στην ύπαιθρο στην πρωτεύουσα Κατμαντού, αδυνατώντας να βρουν κλίνες στα ανάστατα νοσοκομεία της πόλης. Χειρουργοί έστησαν ένα χώρο για εγχειρήσεις μέσα σε μια σκηνή στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου του Κατμαντού.
Δεν επαρκούν οι διασώστες.
“Έχουμε κατακλυστεί με αιτήματα διάσωσης και βοήθειας από όλη τη χώρα”, δήλωσε ο Ντιπάκ Πάντα, στέλεχος της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.
Στο Κατμαντού και γύρω από αυτό, εξαντλημένες οικογένειες, τα σπίτια των οποίων είτε ισοπεδώθηκαν ή υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσουν εν μέσω των συνεχιζόμενων μετασεισμών, έστρωσαν στρώματα στο δρόμο και έστησαν σκηνές για να προστατευτούν από τη βροχή.
 

Ο κόσμος έκανε ουρές για να πάρει νερό που διανεμόταν από τις καρότσες φορτηγών, ενώ τα λιγοστά καταστήματα που απέμεναν ανοικτά δεν είχαν σχεδόν τίποτε στα ράφια. Ένα τεράστιο πλήθος ζητούσε απεγνωσμένα φάρμακα σε ένα ανοικτό φαρμακείο.
 
Φόβοι για δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.
Στα Ιμαλάια εκατοντάδες ξένοι και ντόπιοι ορειβάτες παρέμειναν παγιδευμένοι μετά την τεράστια χιονοστιβάδα που διέλυσε τμήμα μιας κατασκηνωτικής βάσης, στοιχίζοντας τη ζωή τουλάχιστον 18 ανθρώπων. Επρόκειτο για το πιο πολύνεκρο δυστύχημα στο Έβερεστ μέχρι σήμερα.
Ο σεισμός των 7,8 βαθμών είναι ο χειρότερος που έχει πλήξει το Νεπάλ από το 1934, όταν είχαν χάσει τη ζωή τους 8.500 άνθρωποι. Εξάλλου 66 άνθρωποι έχασαν τη ζωή του στην Ινδία και τουλάχιστον 20 στο Θιβέτ, σύμφωνα με το κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων "Νέα Κίνα".
 
Ο απολογισμός είναι πιθανό να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, καθώς οι ομάδες έρευνας και διάσωσης δυσκολεύονται να φθάσουν στις απομακρυσμένες περιοχές της φτωχής ορεινής χώρας των 28 εκατομμυρίων κατοίκων.
Την ώρα που οι άνθρωποι κοιμούνται στην ύπαιθρο, χωρίς ρεύμα ή νερό, και με τη μετεωρολογική υπηρεσία να προειδοποιεί για την εκδήλωση σφοδρών καταιγίδων, εκφράζονται φόβοι για μεγάλες ελλείψεις τροφίμων και πόσιμου νερού. Σε όλο το Νεπάλ, εκατοντάδες χωριά έχουν αφεθεί αβοήθητα.
 
Σύμφωνα με έναν οικονομολόγο, τα μακροπρόθεσμα κόστη της ανοικοδόμησης του Νεπάλ ενδέχεται να υπερβούν τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που ανέρχεται στο 20% του ΑΕΠ.
Όλα αυτά μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση των 7,9 Ρίχτερ στις 25 Απριλίου του 2015 στο Νεπάλ, με εστιακό βάθος μόλις 2 χλμ και την πρόκληση μετασεισμών άνω των 6 Ρίχτερ.
Ένα 24ωρο πριν, τα ξημερώματα της 24ης Απριλίου στην Ιαπωνία , διαλαμβάνει το παρακάτω παράδοξο γεωλογικό γεγονός.
¨Μια τεράστια ξαφνική (μέσα σε 1 ημέρα) ανόρθωση της γης έχει συμβεί κατά μήκος της ακτής του Χοκάιντο της Ιαπωνίας .
Σημαντική παγκόσμια σεισμική δραστηριότητα λαμβάνει χώρα  και μια σοβαρή κίνηση του φλοιού της γης είναι προφανώς σε εξέλιξη στην περιοχή γύρω από τη Βόρεια Ιαπωνία .
Η νέα γη άρχισε να ανεβαίνει από τη θάλασσα χθες το πρωί ( 24η Απριλίου 2015 ) με αύξηση μόλις 1 μέτρο ( 3 πόδια), στη συνέχεια το φαινόμενο άρχισε να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς.
Η εκδήλωση του φαινομένου είναι σε εξέλιξη από τις 25 Απριλίου στις 26 του ίδιου μηνός το 2015 .
Η νέα μάζα γης έχει πλέον ανορθωθεί 300 μέτρα ύψος πάνω από τη θάλασσα (κοντά 1.000 πόδια) και κοντά 10 μέτρα πλάτος ( 30 πόδια).
Η γη σηκώθηκε από τη θάλασσα 300 μέτρα στο Χοκάιντο της Ιαπωνίας.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ από την Ιαπωνία μέχρι την Ινδία και κανείς άλλος δεν γνωρίζει μέχρι που;
 
http://www.ksipnistere.com/2015/04/3200-300.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters