Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Μαύρο UFO ''ρίχνει'' μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Περού! (Βίντεο)

 
Ημερομηνία παρατήρησης: 6 Μαρτίου 2015
 
Τοποθεσία παρατήρηση: Περού

Όταν παρακολουθούσα αυτό το βίντεο, έκανα παύση κάθε δευτερόλεπτο για να πιάσουν τα μάτια μου τις μικροσκοπικές, υψηλής ταχύτητας, μαύρες σφαίρες που έβγαιναν από αυτό το ψηλό μαύρο UFO. Τα μικρότερα είναι μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται για να συγκεντρώσουν Intel (νοημοσύνη;) για το μητρικό. Τα ρίχνει, τα αφήνει, και κατόπιν επιστρέφει σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία για να τα πάρει. 


Οι ειδήσεις αναφέρουν: 
 
Είμαι ο Δρ Anthony Choy, ερευνητής δημοσιογράφος και Εθνικός Συντονιστής του Περουβιανού Συλλόγου ουφολογίας (APU). Αυτό το νέο βίντεο του φαινομένου που ονομάζεται «Ιπτάμενο Ανθρωποειδές" είναι μέρος μιας σειράς  παρατηρήσεων από τον Νοέμβριο του 2010, στις οποίες προίσταμαι στο Περού.  
 
 
 
Το βίντεο αυτό καταγράφηκε την Παρασκευή, 6 Μαρτίου του 2015 στις 6:15 pm από τον νεαρό παραγωγό ραδιοφώνου και της τηλεόρασης Cesar Rodriguez στη μέση της πόλης του Puerto Maldonado, στο Madre de Dios, νότια του Περού.  
 
 
 
Σύμφωνα με την ιστορία του μάρτυρα, η παρατήρηση διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά, στην οποία το φαινόμενο είχε ανθρώπινη μορφή, με το κεφάλι, τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια να πετούν πάνω από την πόλη. Εξαφανίστηκε παίρνοντας ύψος και χάθηκε στα σύννεφα.





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters