Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Bloodhound: Το υπερηχητικό αυτοκίνητο που φιλοδοξεί να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας

 
Οι πρώτες εικόνες από την κατασκευή του Bloodhound, του υπερηχητικού αυτοκίνητου που φιλοδοξεί να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας, κάνουν τους φίλους του αυτοκίνητου να περιμένουν με ανυπομονησία την ολοκλήρωση της κατασκευής του.

Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί εργάζονται πυρετωδώς για να βάλουν τις τελευταίες πινελιές στο υπερηχητικό αυτοκίνητο, το οποίο φιλοδοξεί να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας των 1228 χιλιομέτρων την ώρα.

To αμαξώμα του αυτοκινήτου κατασκευάζεται μείνες άνθρακα και τιτάνιο ώστε να είναι ικανό να αντέχει την ατμοσφαιρική πίεση που θα δεχτεί κατά την διάρκεια της επιτάχυνσης.

Θα είναι καλυμμένο με 200 αισθητήρες, οι οποίοι θα επεξεργάζονται τα δεδομένα πρίν τα στείλουν στο κεντρικό υπολογιστή του αυτοκινήτου.






Ο κινητήρας του Bloodhound είναι ο ίδιος με αυτόν του μαχητικού αεροπλάνου Eurofighter και θα το βοηθήσει να φτάσει στην ταχύτητα των 700 χιλιομέτρων ανά ώρα δίνοντάς του την ισχύ 135 χιλιάδων ίππων, πριν την ανάφλεξη του πυραύλου που θα το βοηθήσει να πιάσει την ταχύτητα των 1690 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Για να παραμείνει όσο αεροδυναμικό γίνεται, οι μηχανικοί εγκατέστησαν τέσσερις τροχούς από τιτάνιο, οι οποίοι θα του δώσουν την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα.

Η βρετανική κυβέρνηση βοήθησε στην χρηματοδότηση της κατασκευής, με στόχο να χρησιμοποιηθεί ως πηγή εκπαίδευσης για τους μαθητές που θέλουν να ασχοληθούν με την επιστήμη και την τεχνολογία.




Η τελική μορφή που θα πάρει το υπερηχητικό αυτοκίνητο


 
 
 
 
http://freepatentsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters