Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Τον πρώτο του ξάδελφο διόρισε ως σύμβουλο στο ΥΠΕΞ ο Τσίπρας

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο διορισμός του Γ. Τσίπρα του Ηρακλή στο πολιτικό γραφείο του Ν. Κοτζιά σε θέση ειδικού συμβούλου, σύμφωνα με το Βηματοδότη.

“Αν διαβάσετε την Εφημερίδα Κυβερνήσεως θα διαπιστώσετε ότι υπήρξε ένας διορισμός στο υπουργείο Εξωτερικών”, γράφει ο Βηματοδότης και αποκαλύπτει ότι τη θέση ειδικού συμβούλου...
στο συγκεκριμένο υπουργείο πήρε ο πρώτος ξάδερφος του Αλ. Τσίπρα και πρώην αρθρογράφος στην εφημερίδα “Αυγή”.
Διαβάζουμε στο Βηματοδότη:
Πρόκειται για τον Γεώργιο Τσίπρα του Ηρακλή, ο οποίος διορίζεται με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών στο πολιτικό γραφείο του Ν. Κοτζιά σε θέση ειδικού συμβούλου. Ο Γ. Τσίπρας τυγχάνει να είναι πρώτος εξάδελφος του Πρωθυπουργού, διεθνολόγος (και αρθρογράφος της «Αυγής») και είχε εμφανιστεί στο υπουργείο Εξωτερικών από την πρώτη ημέρα, από την ώρα δηλαδή που ο κ. Κοτζιάς το παρέλαβε από τον Ευ. Βενιζέλο.




http://greki-gr.blogspot.gr/2015/03/blog-post_435.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters