Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 15-3-2015

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

-Α. ΣΩΡΡΑΣ: Συνέλληνες μου, είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι πάλι στην Θεσσαλονίκη. Το έχω ξαναπεί, ότι η Μακεδονία είναι η δεύτερη πατρίδα μου και όπως είπα και στο Παλατάκι πέρσι, « Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ» και να μην το ξεχάσουμε ποτέ.

Ο Φίλιππος είναι ο πρώτος βασιλιάς των Ελλήνων που ένωσε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να πάμε και πιο παλιά και να θυμηθούμε ότι ο πόλεμος ήταν κομμάτι του προγράμματος μας. Ας πάμε και στους πελοποννησιακούς πολέμους, όπου οι θεοί είπαν ότι για να ενωθούν οι Έλληνες και να σταματήσουν οι πόλεμοι πρέπει να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες – όταν δεν υπήρχε καμία θρησκεία πάνω στον πλανήτη και θα πω με σιγουριά ότι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη ήταν η Έλευσις των Ελλάνιων κι ας έρθει κάποιος καθηγητής να το πει αυτό!

Τότε έγινε ειρήνη και μπήκε δια νόμου, στην εποχή που δεν μου αρέσει να λέω «αρχαία Ελλάδα» γιατί είναι νέα και εσείς δεν είσαστε άλλοι από την συνέχεια των προγόνων σας που ακολουθούμε όλοι τον αέναο κύκλο.

Αλλά δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει! Πού είναι οι Αριστοτέληδες και οι Πλάτωνες: Είναι μεταξύ μας και μην ξεχαστείτε: Εμείς είμαστε και δεν φύγαμε ποτέ! Είναι αέναος ο κύκλος που ερχόμαστε και φεύγουμε αγαπητοί μου Συνέλληνες. Τότε σταμάτησαν τον πόλεμο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είχαμε πάντα πρόβλημα να ενωθούμε, γιατί είμαστε διαφορετικοί. Γιατί πάντα προσπαθούμε προς την θέωση μας. Έτσι θεσπίστηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες που είναι ιερό γεγονός. Σταμάτησαν όλες οι διαφωνίες και όλοι οι πόλεμοι και μετά, έγινε παγκόσμιο γεγονός. Όμως, δεν θα μείνω σε αυτά που εξήγησε ο Βασίλης. Θα μπω ακόμα βαθύτερα.

«… ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ…»

Όλα αυτά τα χρόνια που κάποιοι συνέλληνες μας λένε: «ας κάνουμε κάτι γρήγορα… να δούμε κάτι μεγάλο…», σας λέω ότι πιο μεγάλο από αυτό που γίνεται, δεν μπορείτε να δείτε! Γίνεται μια τεράστια παλιγγενεσία, είναι ένα τεράστιο σχέδιο με στρατηγική και τεχνική, χωρίς να γίνει λάθος πουθενά. Όλη αυτή η στρατηγική αφορά όλους τους Συνέλληνες.

Σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτά είναι τα αδέρφια σας και εσείς είσαστε η φυλή μου. Αυτή η φυλή πρέπει να ενωθεί και έχει 2.500 χρόνια να το κάνει αυτό. Είναι και εντολή και καθήκον όλων να ενωθούν όλοι οι Έλληνες αυτή την στιγμή.

Δείξαμε σε όλους τι έχει συμβεί και παγκοσμίως. Προσπάθησα με πάρα πολλά πράγματα και θα πω με λίγες αποδείξεις, να σας δείξω ότι υπάρχουν Καταπιστεύματα και ότι ο πλανήτης διοικείται με τα Ελλάνια χρήματα εδώ και αιώνες. Προσπάθησα να σας πω με το καλύτερο τρόπο, όσο μου δίνατε περιθώριο και όσο έχω το δικαίωμα να βγάλω μυστικά στον αέρα, ότι ο νεότερος πλανήτης κτίστηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο και μετά, με τα χρήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με τεράστια καταπιστεύματα. Πρέπει να το καταλάβετε! Είναι δικά σας!

Όμως πάντα είχαμε αποστάτες που είναι Διογενείς. Είναι από εμάς. Οι απέναντι μας δεν μπορούν να αποστατήσουν, οι δικοί μας μπορούν να αποστατήσουν. Αυτές οι αποστασίες πρέπει να σταματήσουν. Θα πρέπει να σταματήσει ο Έλληνας να προδίδει Έλληνα και θα πρέπει να μάθουν όλοι ότι δεν γίνεται να μας διαχωρίσουν και να μας διαιρέσουν ξανά.

Έχουν τεράστιους τρόπους για να μας διαιρούν οι αποστάτες. Υπάρχουν Έλληνες σε όλη την γη. Σας δείξαμε με ποιόν τρόπο έχει γίνει από την αντιπολίτευση και μετά.

ΌΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΤΟ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

Τα παπαγαλάκια μπορεί να λένε ότι θέλουν, είτε γιατί έχουν τρελόχαρτο, είτε γιατί είναι το μεροκάματο τους. Όμως οι Θεσμοί και οι Παγκόσμιοι και οι Εθνικοί μιλούν με σεβασμό σε μένα και τον πλούτο που έχω δώσει. Γιατί μιλούν τα χαρτιά και οι σφραγίδες. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΙΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ!

«ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΜΕΝΑ….»

Θα θυμηθώ την Τράπεζα της Ανατολής. Αφού έχω στο ΑΦΜ μου 27 δις. Τα έχουν ήδη κάνει εγγραφή από την Γενική Εφορία Αθηνών Κεφαλαίου Α’ να πιστωθούν στην εφορία μου. Το κράτος, δεν μπορεί να τα πάρει αυτά; Έφτασα εγώ, ο Αρτέμης ο Σώρρας, να κάνω μήνυση στο ΣΔΟΕ, όπου είναι ήδη αναρτημένη σε πολλά δικά μας blog; Πολλοί από εσάς, ίσως να μην το ξέρετε ότι έκανα μήνυση στο ΣΔΟΕ να πάρουν τα 27 δις, όπως ορίζει ο ελληνικός νόμος. Ή να μου κατασχέσουν τμήμα της μετοχής ή να μου επιτρέψουν να κάνω εκχώρηση. Έχετε 27 δισεκατομμύρια εδώ και δύο χρόνια σφραγισμένα από την Κεντρική Υπηρεσία του Κράτους, το Υπουργείο Οικονομικών και δεν τα αγγίζει κανένας; Φυσικά για να μην ενεργοποιηθεί η μετοχή.

Όπως και να έχει, αυτά είναι δικά σας, πάρτε τα! Όλα αυτά είναι αποδείξεις κύριοι που αποδεικνύει ότι αυτοί είναι το καθεστώς και εμείς είμαστε το σύστημα, είσαστε εσείς! Αυτοί είναι καθεστώς! Αυτό έπρεπε να γίνει με αυτό τον τρόπο και να το δείτε περίτρανα με όλες τις αποδείξεις! Έπειτα υπάρχει κι ένας κοινοβουλευτικός έλεγχος που έρχεται και επιβεβαιώνει και ο Υπουργός Οικονομικών λέει: «Βεβαίως, η μετοχή του κυρίου Σώρρα κάνει 670 δις και όσα αυτά είναι μετά την εκκαθάριση και βεβαίως, πρέπει να μας πληρώσει τα 27 δις».

Αυτός είναι ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος και δεν τον κάνω εγώ. Μίλησε το ανώτατο όργανο του κράτους που είναι η Βουλή. Γιατί δεν τα παίρνουν; Μήπως τους το απαγορεύω εγώ, ενώ σας βάζουν φυλακή και έχουν κατασχέσει τα πάντα; Ας απαντήσει κάποιος από εσάς, γιατί εγώ βαρέθηκα να απαντάω σε μένα! Γιατί δεν τα παίρνουν; Δεν υπάρχει καμία ανάγκη; Κυνηγούν όλον τον κόσμο, αλλά αυτά δεν τα παίρνουν; Έτσι κάνω μήνυση στο ΣΔΟΕ. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ!

«Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…»

Η Ανατολή δεν έδειξε μόνο αυτό. Έδειξε και ένα μεγάλο έγκλημα, το οποίο περιμένει. Και οι επικυρίαρχοι περιμένουν την ώρα που εσείς, ο γίγαντας, θα σηκωθείτε και θα τους κόψετε τα κεφάλια σε τόσα άσχημα πράγματα που έχουν κάνει. Ξέρετε τι κάνανε; Σκότωσαν 4.000.000 Έλληνες.

Η πρώτη Federal, πριν γίνει στην Αμερική, ήταν εδώ, την έφτιαξαν στο μονοπάτι του μεταξιού. Οι επικυρίαρχοι μοιράστηκαν όλον αυτό τον χρυσό της Ανατολής. Εκεί έρχονται και οι Μογγόλοι, οι Κινέζοι και ξεκινούν την HSBC και πήραν μερίδιο από εδώ, από τους διαχειριστές Ρόθτσαϊλντ, οι οποίοι έχουν και την Εθνική Τράπεζα. Η Εθνική Τράπεζα είναι δική τους!

Προσέξτε! Έχει σημασία, γιατί όλα έχουν σημασία. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ..

Η Τράπεζα της Γαλλίας εγγυάται τις μετοχής της Ανατολής.

Έχω αποδείξεις με χαρτιά και στοχεία ότι η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας, δεν είναι της Γαλλίας, αλλά είναι πάλι των Ρόθτσαιλντ και η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας εγγυάται τις μετοχές κι όλον τον χρυσό.

Το 1999 η Ευρώπη δεν έφτιαξε καινούργια τράπεζα. Πήρε την Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας και την έκανε Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης. Άρα, πήρε το έτοιμο μαγαζί του Ρόθτσαϊλντ και το έκανε Κεντρική τράπεζα της Ευρώπης.

> Πού χρωστάει η Ελλάδα σήμερα; Στην Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης!

> Ποιος μου χρωστάει εμένα με εγγυήτρια την Γαλλική κεντρική τράπεζα που είναι η Κεντρική τράπεζα της Ευρώπης; Η Κεντρική τράπεζα της Ευρώπης.

> Πού είναι λοιπόν όλοι μου οι θεσμοί να σηκωθούν αύριο το πρωί και να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός της αλήθειας;

Και σας λέω επίσημα: Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ». ΆΡΑ, ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΣΩ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Και είμαστε εδώ και συζητάμε τι θα κάνουμε; Κάνουμε πλάκα;

Νιώθετε αδύναμοι ε; Ναι, γιατί είσαστε μόνοι σας! Σε λίγο θα γίνουμε ΟΛΟΙ!

Φτάνουμε στα 600 δις… Εντάξει είναι λίγο παλιά εκείνα της Ανατολής, αλλά είναι τεράστια τα εγκλήματα που έχουν κάνει, ΓΙΑΤΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!

> ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ.

> ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕ 7,5% ΣΕ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Άρα, έχουμε και ρέστα, αλλά κανείς δεν μιλάει! Αλλά ψάχνουμε στην Μέρκελ; Στην εταιρεία; Στην Αμερική; Αφού έχεις δικά σου, γιατί δεν τα παίρνεις;

> «Η ΣΦΑΙΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΘΗΚΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…»

Φτάσαμε στα 600 δις, γιατί θα πτώχευαν την μάνα μου την χώρα. Εγώ, την Ελλάδα μου θα την λέω και μάνα. Είχαμε ένα μεγάλο συμβόλαιο- και θα πω «είχαμε» γιατί νιώθω όλους τους συμπολεμιστές μου, ένα κομμάτι μου, σαν έναν μονοκύτταρο οργανισμό που θα φτιάξουμε όλοι μαζί.

Ναι, κύριοι. Ήταν ένα κυρίαρχο συμβόλαιο του αμερικάνικου δημοσίου σε εξωτερικό χρέος Αμερικής. Σας αρέσει, δεν σας αρέσει, αυτό ήταν! Μεγάλο-μικρό, αυτό ήταν!

Δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι τράβηξα, για να το καταθέσω σε custodial account στην Montreal Bank στον Καναδά και πόσες συμφωνίες και πόσες πιέσεις και πόσες απειλές για να μην το κάνω ποτέ.

Γιατί από την στιγμή που κάνεις κάτι, η σφαίρα έχει φύγει από την θαλάμη. ΝΑΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΕΦΥΓΕ! ΚΑΡΦΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ!

Απαγορεύτεται να δώσω ο,τιδήποτε, ειδικά αμερικάνικο ομόλογο χωρίς να ενημερώσω τον Πρόεδρο Ομπάμα, το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Εξωτερικών και την Βουλή Συγκυβερνιών για τον λόγο του ομολόγου. Τα έκανα όλα!

« ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ… »

Τότε, όταν εσείς δεν ξέρατε κι όταν δεν είχε έρθει ακόμα η Ιθαγένεια στο φως, εμείς βάλαμε τα χρήματα στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία. Και φτάσαμε στις ημέρες μας να αποδείξουμε ότι η Ελληνική Δημοκρατία έχει και εταιρεία στο Βερολίνο. Εσείς όλοι, η Ελληνική Δημοκρατία η οποία υποτίθεται μας διοικεί, είναι κυρίαρχη εταιρεία στο Βερολίνο. Ποιος τα έκανε όλα αυτά;

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΥ; Έφτασαν να μοιράζουν Ιθαγένεια, που είναι το πιο ιερό πράγμα, γιατί ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ; ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ;

Και θέλω λίγο να πάμε καθαρά στην λογική και αφήστε την πίστη. Έχω πει ότι η πίστη κλείνει τις πόρτες και τα παράθυρα στην λογική. Όλοι οι ψυχολόγοι διαχειρίζονται συναίσθημα, όλα τα δόγματα διαχειρίζονται το συναίσθημα, έχουν πετάξει την Λογική, γιατί αυτό θέλουν!

Η Λογική είναι δικό μας Αξιακό Σύστημα και χωρίς αυτή είμαστε ζώα. Δηλαδή, συγνώμη, αν θελήσω αύριο να γίνω Κινέζος, πώς θα το κάνω; Φτάνει ένα χαρτί για να με κάνει Κινέζο; Δηλαδή, αν δώσουν ένα χαρτί ότι έγινε Έλληνας σε έναν Ινδό, σε ένα Πακιστανό ή έναν εβραίο, έγινε Έλληνας Ιθαγενής; Ξέρετε, αυτή η ανοησία είναι μόνο στην Ελλάδα, γιατί εμείς οι Έλληνες τους το επιτρέπουμε!

Στην Αυστραλία, δικαίωμα για Ιθαγένεια, έχει μόνο ο Ινδιάνος της Αυστραλίας. Οι άλλοι όλοι που θεσπίζουν την Αυστραλία, δεν έχουν διαβατήριο Ιθαγένειας, αλλά διαβατήριο εθνικότητας ή υπηκοότητας. Όπως και στην Αμερική έχουν Εθνικότητας. Έχω δει χιλιάδες διαβατήρια και δη, αμερικάνικα, ή αν μη τι άλλο! Ο ένας μπορεί να έχει Ιθαγένεια ελληνική, ο άλλος μπορεί να έχει αφρικάνικη. Μόνο οι ινδιάνοι της Αμερικής έχουν Ιθαγένεια.

Εδώ στην Ελλάδα, με ποιους κανόνες κάνουμε Ιθαγενή όποιον να είναι, και ποια είναι αυτή η εντολή και ποιο σχέδιο εξυπηρετεί; Εξυπηρετεί τον Έλληνα; Να μας κάνουν πιο πολλούς με χαρτιά; Και τι κάνουμε το DNA μας;

Ξέρετε, ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. Άρα, βάζουν πολλούς μέσα για να ζητήσουν δικαιώματα μετά.

Είναι σαν την Θράκη! Έφεραν μουσουλμάνους και έγιναν μειονότητα! Ε, και; Πίστευε όπου θέλεις! Τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή, στην Αμερική που είναι μουσουλμάνοι και 4 θρησκείες, σπάνε την Αμερική στην μέση; Εμείς που είμαστε 3 εκατομμύρια στην Αμερική να ζητήσουμε μειονότητα ή στην Αυστραλία; Και δεν υπάρχει Υπουργός Εξωτερικών να μιλήσει;

Σε ποιον δίνουμε λοιπόν Ιθαγένεια και πώς τον κάνουμε Έλληνα; Αν ποτέ αλλάξετε το DNA σας, μπορεί να γίνετε Έλληνες, αν δεν το αλλάξετε, δεν μπορείτε να γίνεται Έλληνες, ούτε εμείς να γίνουμε κάτι άλλο! Όμως υπάρχει και άλλη διαδικασία. Σας φέρνουν όλους αυτούς τους αλλογενείς, όχι βέβαια για να δουλέψουν, αφού δεν έχει δουλειά ούτε ο Έλληνας, γιατί τους βάζουν λοιπόν μέσα; Θέλουν να μπουν πολλά άτομα για να αλλοιώσουν τα πάντα και να έχουν μουσουλμανικά δικαιώματα. Δεν μας πειράζει κύριοι και εμείς είμαστε Έλληνες και είχαμε και 13ο βωμό, όταν δεν υπήρχαν θρησκείες. Τώρα τι σας έπιασε ρε παιδιά;

ΚΥΡΙΟΙ, ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.

Είναι τεράστιο το θέμα και με κάνει να νιώθω τόσο φτωχός με τόσα ομόλογα, μπροστά στα Παγκόσμια Ταμεία, τα οποία είναι με ΦΕΚ της Ελληνικής Δημοκρατίας του 1945 του Bretton Woods, όπως και άλλα πολλά. Είναι με νόμο τα ταμεία σας! Μην με κοιτάτε έτσι! Είδατε κανέναν να τα αμφισβητήσει;

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ 47.000 ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ και ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Έχει γίνει μια τεράστια επένδυση χρόνου και χρήματος, μελετών, μυαλών. Είχαμε κυνηγητό από όλες τις υπηρεσίες που καμία δεν είναι δική σας. Ενώ αυτές δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν εμένα, τελικά κυνηγούν εμένα και δη, εσένα; Έφτασε η δικαιοσύνη να μας κυνηγάει, ενώ είναι δική μας; Ποιος την έκανε έτσι και δεν μπορώ να έχω το δίκαιο μου και δεν μπορώ να το πάρω ποτέ; Γιατί έχουν αλλοιωθεί όλα;

Έτσι κάναμε όλες αυτές τις μελέτες και στοχεύσαμε στους Δήμους, γιατί ο Δήμος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δηλαδή, κράτος. Ο δήμος έχει κυβέρνηση, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο. Άρα είναι το πρώτο αυτόνομο κράτος και όλοι οι δήμοι μαζί γίνεται η μάνα μας η Ελλάδα. Πήγαμε σε όλους τους Δήμους, μήπως έχει ξεφύγει κανένας και δεν είναι σκελετωμένος. Υπογράψαμε με πέντε! Μετά, τα πράγματα έσφιξαν γιατί το καθεστώς πίεζε όλους τους δημάρχους.

«ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ… ΕΙΧΑΜΕ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ… ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΞΙΩΝ…»

Υπέγραψα και με ένα δόγμα για να κατεβάσουμε χρήματα από τα Παγκόσμια Ταμεία. Σας πληροφορώ τα δόγματα παίρνουν χρήματα από τα Παγκόσμια Ταμεία, δεν στέλνει ούτε ο Χριστός λεφτά, ούτε ο Ιεχωβάς! Από εκεί κατεβάζουν χρήματα και κάνουν ό,τι γουστάρουν και κάνουν και φιλανθρωπίες.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!

Δηλαδή, τι σημαίνει φίλος του ανθρώπου; Είναι όπως λέμε φίλος του σκύλου; Στην Ελλάδα, δεν είχαμε φιλανθρωπία, είχαμε ευδαιμονείτε! Είναι μια τεράστια αξία και τις ημέρες που έρχονται θα κατεβάσω ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΞΙΩΝ! Θα καταλάβουν τι είναι οι αξίες και πώς πρέπει να ζούμε! Αξίες είναι κομμάτια της ψυχής μας, Συμπαντικοί νόμοι με Νομοτέλεια! Αυτές είναι οι αξίες που πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουμε για να φτιάξουμε την Ελλήνων Πολιτεία.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Εδώ πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι και θα σας πω, τα παγκόσμια ταμεία, και εδώ είναι το μεγάλο μυστικό όποτε η κυβέρνηση θέλει η καθεστωτική, μαζί με τα παιδιά τους και τα αφεντικά της κατέβαζαν χρήματα και φτιάχναν δημόσια έργα στην Ελλάδα όπου τα δίνανε management για 50 χρόνια σε μεγάλες οικογένειες.

Τελικά είδαμε και στην επίσημη εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου τον Μετοχαράκη, δεν θα πω ότι ήταν πράκτορας, θα πω ότι ήταν ένας άνθρωπος εκεί που έπρεπε, μας έδωσε 6 κωδικούς πως κατέβασαν χρήματα με εγγύηση της Ανατολής και κατασκεύασαν έργα στην Ελλάδα, που εσείς χειροκροτάγατε γιατί είδατε τον κύριο Λιβανό να έχει τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, ναι αλλά είναι δικά σας τα λεφτά. Φτιάχτηκαν τα Ναυπηγεία, εκεί υπάρχει ένα τεράστιο μεροκάματο, έτσι θα το πω μεροκάματο, μ’ αυτή την γλώσσα πρέπει να επιβιώσει για να το καταλάβετε και όχι προμήθειες ή profit’s, μεροκάματο λοιπόν, τα Ναυπηγεία στοίχησαν 5 τα χρέωσαν 50 βγάλαν όλοι, τα Ναυπηγεία τα κρατάει 50 χρόνια και μετά τα παίρνει το δημόσιο όπως έγινε και με την Χαλυβουργεία.

Γιατί η Χαλυβουργία πουλιέται τώρα ξέρετε; Γιατί δεν πάει καλά; τι δε πάει καλά; ένα εργοστάσιο σιδήρου είναι στην Ελλάδα αν μη τι άλλο όλοι παίρνουν σίδερο από εκεί γιατί πουλιέται λοιπόν του δημοσίου; τι δουλειά έχει το δημόσιο να αγοράσει την Χαλυβουργία; ξέρετε; όχι; με λεφτά σας έγινε, από τα παγκόσμια ταμεία είναι το εργοστάσιο της Χαλυβουργίας. Έχει η Ελλάδα ανάγκη να φτιάξει Χαλυβουργία την φτιάχνει, ποιος θα την διαχειριστεί; η κυρία Κίτσιου για παράδειγμα, έτσι είναι, το management 50 χρόνια.

Όπως και ο ηλεκτρικός άμα το θέλετε που πήγαινε από την Κηφισιά στον Πειραιά και άλλα τρένα και κομμάτια της Siemens ήταν ο κύριος Μποδοσάκης. Άρα τελικά κύριοι μαθαίνουμε ότι δεν υπάρχουνε πλούσιοι άνθρωποι στην Ελλάδα και πουθενά στον κόσμο και μπορώ να το αποδείξω, είναι μόνο στοχευμένοι, δηλαδή, τους επιχειρηματίες το κράτος φτιάχνει τα τζάκια του, έτσι δεν είναι; απαντήστε μου κύριοι υπάρχει πλούσιος στης Ελλάδα; ποιος είναι; είναι μόνο δανειζόμενος, ας σηκωθεί τώρα ένας να μου πει ότι υπάρχει ένας πλούσιος, πέστε μου ένα όνομα, δεν μιλάει κανένας ε; μόνο δανειζόμενοι κύριοι τους είδαμε; Άρα λοιπόν υπάρχει κάποιος που έχει πρόσβαση να παίρνει δανεικά. Από ποια δανεικά παίρνει; Από τα δικά του;

Από πού παίρνουν οι τράπεζες δανικά αγαπητοί συν-Έλληνες ξέρετε; Και τι χρωστάμε εμείς έξω ξέρετε; Γιατί οι τράπεζες παίρνουν δάνειο από την τράπεζα της Ελλάδος που η τράπεζα της Ελλάδος δεσμεύει όλο το δημόσιο πλούτο του Ελληνικού λαού. Οι τράπεζες παίρνουν δάνειο με 1%, δεν έχουνε λεφτά οι τράπεζες. Κακώς βλέπουμε τις τράπεζες σαν μεγάλα κτηνώδη ιδρύματα, είναι παραπληγικά ιδρύματα λογιστικού ελέγχου τίποτα άλλο, και έτσι γεννήθηκαν. Η τράπεζα πάει στην κεντρική τράπεζα της Ελλάδος και παίρνει χρήματα από εκεί με 1% και στα πουλάει με 5%, με 4%, με 6%, με 10% και όσο σε κλέψει.

Και δεν υπάρχει εφορία εκεί και εσύ πληρώνεις και το Φ.Π.Α. του τόκου, ναι αλλά τα χρήματα εκείνα είναι του φορολογούμενου άρα είναι δικά σου, άρα εσύ πιστώνεις τις τράπεζες, άρα η μόνη πηγή για να βρεθούνε χρήματα είναι μόνο ο λαός, το αντιλαμβάνεστε; Μόνο εμείς είμαστε, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έτσι αρχίζει μετά η τράπεζα, ποια τράπεζα; Από πού τα πήρες τα χρήματα; Έφερε τίποτα η Eurobank από τον Λάτση; Μόνο την άδειά της έβγαλε. Βάσει του νόμου λοιπόν πήγε στην τράπεζα την κεντρική έπαιρνε με 1% και στα πούλαγε με 5%, αυτές είναι ανώνυμες εταιρίες. Σήμερα εγώ αυτά που χρωστάνε οι τράπεζες και έχουνε πάρει δάνεια από την τράπεζα της Ελλάδος τα χρωστάω εγώ; Ωραία, να σας πω και κάτι; να συμφωνήσουμε; το δέχομαι κύριοι, τα χρέη των τραπεζών είναι δικά μου, να το δεχτώ; Ωραία, τα λεφτά που έχουνε πάρει οι τράπεζες είναι από τον Ελληνικό λαό και από τον φορολογούμενο, σωστά; Απαντήστε, σωστά;

Κοινό: Ναι

Αρτέμης Σώρρας: Κρατικοποιώ τις τράπεζες είναι δικά μου, για φέρτα εδώ, φέρτα εδώ , κρατικοποιώ τις τράπεζες τώρα, φέρτα εδώ. Δεν ξανά πληρώνουμε 5%, 6%, 10%, 200%, τα βάζουμε κάτω, τι χρωστάμε; Ποιος πήρε καλά δάνεια, ποιος δεν πήρε, μπαίνει σε μία λίστα ένας εισαγγελέας και κρατικοποιώ τις τράπεζες και αντί να χρωστάω 5%, 6%, 10% και στα 10 χρόνια το 5% και τα 6% με τις επισφάλειες και με τους τόκους να έχουνε γίνει τα διπλάσια, το έχω ήδη με 1% και σταματάει η ιστορία εκεί. Γιατί δεν το έκανε κανένας, δεν το σκέφτηκε κανένας; Δεν ήταν κανένας οικονομολόγος εκεί; Κανένας βουλευτής; Κανένας υπουργός οικονομικών; Παρά όλοι έχουν ύφος 100 καρδιναλίων και της επτάφωτης λάμπας των Εβραίων να μου σκοτώνουν την χώρα στην τράπεζα της Ελλάδος.

Ο.Η.Ε., ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Η C.I.A.

Κύριοι οι αποδείξεις είναι πάρα πολύ ψηλές και με τεράστιους οργανισμούς. Τα παγκόσμια ταμεία με λογαριασμούς είναι δημοσιευμένα και σας τα έχουμε δώσει, και όσοι δεν τα έχετε να τα πάρετε, είναι ολόκληρος τόμος, είναι του 2007, έχω του 2008, έχω του 2009, έχω του 2010, βέβαια δεν έχω ακόμα του 2015 που θα υπογράψει ο Βαρουφάκης αλλά που θα πάει θα το βρω. Υπογράφονται κάθε χρόνο αυτά τα δυσνόητα, μεγάλα σχεδόν ψεύτικα νούμερα των τρισεκατομμυρίων.

Για να μην σας τρελάνω θα σας πω ότι το 1/20 σας έχω δώσει από αυτά που έχετε υπογεγραμμένα αλλά ας ακουμπήσετε μόνο εκεί. Συνολικά από τον Ο.Η.Ε. όπου είναι σφραγίδες του Ο.Η.Ε. είναι τα βιβλία τα παγκόσμια που εκδίδει ο Ο.Η.Ε. για να ξέρουνε ακριβώς ο πλανήτης που χρωστάει και τι κάνει και πόσα λεφτά έχουμε. Γιατί γι’αυτό τα ανοίξαμε αυτά, για να μην πέσει ποτέ ο πλανήτης έξω και ποτέ τα παιδιά μας να μην πεινάσουν.

Πολύ ωραία άνοιξε, κάτσε να δούμε τώρα ποιος τα διαχειρίζεται με 4% κάθε χρόνο τόκο στα ταμεία εκτός χρήσης. που μπορεί να κάνει η Ελλάδα οπουδήποτε να πάρει, με δικαίωμα να τα παίρνει πάντα οι Έλληνες και όπου τα χρειαστούν. Να τα επιβλέπει πάντα η C.I.A. γιατί γι’αυτό άνοιξε η C.I.A., δεν είναι του Χόλυγουντ παιδιά ή μυστική η υπηρεσία αυτή. Πήρανε μία υπηρεσία χαρακωμένη και λέμε έλα εδώ εσύ θα είσαι εδώ και θα ελέγχεις τα παγκόσμια ταμεία, να μην κλέβει τα κράτη μέλη ούτε οι αξιωματούχοι, ούτε οι βασιλιάδες, ούτε οι υπουργοί, ούτε κανένας. Τελικά ρε παιδιά τι έγινε; Αυτή η αστυνομία αντί να προσέξει αυτούς δυναστεύει εμένα;

Και τελικά υπάρχει μία παρέα δογματισμένη που δίνει εκεί, και εκείνη είναι που με σκοτώνει; Θα με σκοτώσει εμένα δόγμα; Που το έχουνε φτιάξει οι άνθρωποι; Τον Έλληνα; Και οι υπογραφές είναι των αξιωματούχων των δικών μας που τον ψηφίζουμε υποτίθεται εμείς. Δηλαδή του 2007 υπογράφει ο Αλογοσκούφης, α είναι πλαστή η υπογραφή; Ας βγει κάποιος να το πει, είναι του Παπούλια και είναι και του αξιωματούχου του ambassador του Ο.Η.Ε. . Δηλαδή ξέρετε στον Ο.Η.Ε. έχουμε έναν ειδικό πρέσβη να μας εκπροσωπεί στον Ο.Η.Ε. . Αντιλαμβάνεστε ότι αυτές οι υπογραφές συν-Έλληνες είναι των αξιωματούχων;

Και καλά ρε Αλογοσκούφη, καλά ρε Παπούλια ήξερες όλα αυτά τα ταμεία και άφηνες αυτά τα παιδιά, να μην τα πω αλλιώς, εδώ στο στόμα το έχω ρε παιδί μου γιατί δεν το μαζεύω, και άφηνες αυτά τα παιδιά να μπούνε 1ο μνημόνιο, 2ο μνημόνιο να ‘ρθω εγώ στο 3ο μνημόνιο να πω πάρτε 600 ρε κερατάδες, φτάνει, φτάνει, να το ρε 600, ή άμα δεν τα έχω τα 600;

Γιατί εγώ μίλησα για μία χώρα που λέγεται Αμερική την πιο μεγάλη σήμερα που η C.I.A. είναι εκεί και το Bretton Woods είναι εκεί και όλοι είναι εκεί και δεν μίλησα για Νικαράγουα, ούτε για Γκουαντάναμο και δεν μπορεί να μου μιλήσει κανένας γιατί έχω συμβόλαιο με εκείνη την χώρα και κάθεστε και με κοιτάτε εσείς λες και είμαι παγώνι; και σας λέω ρε παιδιά ορίστε εδώ είναι, τι δεν καταλαβαίνετε;

Και δεν είπες τίποτα ρε Παπούλια ότι έχουμε τόσα λεφτά στους λογαριασμούς μας ε; Και άφηνες να υπογράφουν όλοι; Και ρε πρόεδρε της δημοκρατίας εσύ δεν είσαι αυτός που γκρεμίζεις την κυβέρνηση αν καλά δουλεύει η κυβέρνηση; Για αν λειτουργήσει η κυβέρνηση θέλει προεδρικά διατάγματα. Όλα καλά τα είδες ρε πρόεδρε, δεν είδες τίποτα άσχημο; Τίποτα; Και υπογράφεις κάθε χρόνο τα ταμεία; Και μαζί με αυτό το βιβλίο με τις δικές σας υπογραφές, των αξιωματούχων σας είναι άλλων 200 χωρών; Και εκείνα ψεύτικα ε; Και η υπογραφή από τα Ηνωμένα Έθνη ψεύτικη ε; Άρα έχουμε μία συγκεκριμένη διαδικασία.

ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΟΙ.

Σήμερα ο πλανήτης που πάνε να βάλουνε τσιπάκια και να κάνουνε παγκόσμιες εκκλησίες και την εκκλησία του ενός απέτυχαν όλοι. Απέτυχαν τα δόγματα, απέτυχαν τα κόμματα, απέτυχαν όλοι και περιμένουν να δουν τι θα γίνει, πως θα σου πάρουνε τον πλούτο που τόσα χρόνια δούλεψες. Αυτός ο πλούτος δεν πρέπει να φύγει, πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και πρέπει τώρα λοιπόν.

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ξέρουν όλοι και τώρα ξέρουμε και εμείς και τώρα ξέρεις και εσύ και πήρες στα χέρια σου όλες αυτές τις αποδείξεις και αύριο λοιπόν με πολύ συντεταγμένη διαδικασία και δημοκρατική, έχουμε εδώ και 2 μήνες και φτιάξαμε τις Ε.ΣΥ. και φτιάξαμε των Ελλήνων Συνέλευση. Ελλήνων Συνέλευση κύριοι με ένα καταστατικό δημοκρατικό, οι οποίες θα είναι πάντα σε όλη την Ελλάδα και έξω από την Ελλάδα, στην Αυστραλία, στην Αμερική, στην Γερμανία, στο Μεξικό ξεκινάμε, στην Κωνσταντινούπολη έχουμε πρόταση να κάνουμε.

Θα κάνουμε παντού Ελλήνων Συνέλευση όπου με μια πολύ μεγάλη δημοκρατία τα αδέρφια μας που είναι σε όλο τον πλανήτη που είναι 15.000.000, σας αρέσει που δεν ψηφίζει κανένας αλλά πληρώνει φόρους εδώ; Αλλά ψηφίζει ο Πακιστανός για τον ξάδερφό σου για τον αδερφό μου στην Αμερική ή στην Αυστραλία; Αν αυτή η κυβέρνηση, αν αυτό το σύνταγμα δεν είναι δικό μου παιδιά έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Και εδώ είναι ένα μεγάλο θέμα, για πια κόμματα μου μιλάτε βρε παιδιά; Εγώ είμαι 49 χρονών, είδα παντού να υπάρχει ο κομμουνισμός, 100 χρόνια δεν έκανες τίποτα ρε φίλε, απέτυχες και εσύ, απέτυχε και η Ρωσία, απέτυχαν και οι κομμουνισμοί, απέτυχαν όλα, όλα απέτυχαν.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ «ΕΘΝΑΡΧΕΣ» ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ

Τελικά φτάσατε σε ένα κομμάτι να γίνετε τόσο καθεστωτικοί, που πιο καθεστωτικοί δεν γίνεται. Οι πατεράδες μας και η γενιά μας ψήφισε ΠΑΣΟΚ, 0% το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε πάνω, δεν μπήκε μέσα ένας κόσμος λαϊκός που ψήφισε; δεν είδαμε όλους τους εθνάρχες από την μεταπολίτευση και μετά με μια Γερμανία να σκοτώνει την Ελλάδα και μια Ελλάδα να κρατάει 290 μέρες έναν Γερμανό να μην μπαίνει στην χώρα, αλλά τον καθυστερεί και τον έπιασαν τα χιόνια και εκεί πέθανε. Ακόμα και το σχέδιο της Γερμανίας εμείς το σκοτώσαμε.

Δεν θυμώνετε ρε συν-Έλληνες; ή ξεχάσατε τις γιαγιάδες σας, ξεχάσατε τους πατεράδες σας τους θείους σας; Ξεχάσατε όλους αυτούς τους προγόνους που τους εκτέλεσαν, ε; Που γύμνωναν τις γυναίκες και τις μανάδες μας και τις σκότωναν τα ζώα !!! Και η κοινή γνώμη έβλεπε; Και σήμερα κάποια άλλα ζώα στην Βουλή ζητάνε Γερμανικές αποζημιώσεις ε;

Και ζητάνε αποζημιώσεις οι οποίες είναι οι γλάστρες. Πόσο έκανε η γλάστρα, πόσο έκανε το πεζοδρόμιο, πόσο κάνει η γέφυρα και κάναν αποτίμηση στην Ελλάδα τι ζημιές έχει κάνει Γερμανία. Καλά ρε ζώα όταν ήρθατε στην Ελλάδα να κάνετε αποτίμηση οι πεθαμένοι δεν μιλούσαν, τους είχατε σκοτώσει. Τότε πως θα σας πούνε τι ζημιά είχαν πάθει; Τα χωράφια τους, οι σταύλοι τους, τα ζώα τους, τα άλογά μας, τα ντουφέκια, τον κόσμο. Αποτυπώσανε τις υλικές ζημιές και όχι όλες, μόνο το 20%.

ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΤΙΜΗ, ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;

Μίλησε όμως μωρέ κανένας πόσο κάνει ο πατέρας που τον είχαν εκτελέσει; Πέστε μου κύριοι μια τιμή, πόσο κάνει η μία ψυχή και μετά θα κάνουμε λογαριασμό για 800.000 εκτελέσεις. Πέστε μου μία τιμή, πόσο κάνει μία ψυχή Ελληνική;

Κανένας στην Βουλή δεν είπε ε; Καραμανλής ο εθνάρχης «δεν πιστεύω στις αποζημιώσεις», ο Παπανδρέου «δεν τις θέλω», Μητσοτάκης, κανένας δεν ήθελε τις αποζημιώσεις ε; Κανένας, ακόμα και αυτές τις λίγες, τα σκουπίδια, αλλά κανένας δεν μίλησε στην Βουλή.

Κύριοι σκοτώσατε, 800.000 εκτελεσμένους, σκοτώσατε άλλο 1.000.000 τους στρατιώτες μας και πέθαναν και άλλο 1.000.000 Έλληνες από την πείνα και τα ορφανά, και κανένας δεν μιλάει;

Εσείς δεν θυμώνετε; Και σε εκείνη την Βουλή να βγει μια δυνατή φωνή και να πει «έχουμε τόσες εκτελέσεις και τόσους θανάτους κύριοι Γέρμανοι, κύριοι βάρβαροι εσείς σκοτώνατε όποιον να ναι, στείλτε μας 800.000 να εκτελέσουμε και κάντε συμφωνίας πόσο κάνει για να μην τους εκτελέσουμε», για να καταλάβετε πόσο κάνει η ψυχή. Παρά πάνε τα αδέρφια τους απάνω και συζητάει ο δικός μου υπουργός οικονομικών που με εκπροσωπεί και του λέει η Μέρκελ «κοίτα να δεις».

Και εκείνο το ανάπηρο καθίκι στο καροτσάκι, δεν λέει να πεθάνει ο κερατάς, να πούμε, και του λέει «κοίτα να δεις γιατί εγώ θα σου επιτεθώ».

Από πότε είναι το 3ο Ράιχ ρε, τι κάνετε; Τελικά η μεγάλη γελοιότητα εμφανίστηκε κύριοι και είμαστε μόνοι μας και κάποιοι που θέλουν να λένε «εμείς ανήκουμε στην Δύση ή στην Ανατολή», εγώ στην Ρωσία που την ξέρω καλά και δεν με κρατάει κανένας, είπα ότι «η Ελλάδα είναι στην μέση, δεν είναι ούτε στην Δύση ούτε στην Ανατολή, δεν ανήκει πουθενά, εσείς την βλέπετε και οι δύο».

Άρα εμείς είμαστε οι Έλληνες και θα δείξουμε στο τέλος. Έχετε υπομονή για την γεωστρατηγική γιατί είναι πολύ μεγάλη.

Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι σφραγισμένα, τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε εγώ που ήρθα σε αυτό το timing και κάνω συγκεκριμένα πράγματα, και δεν θα έρθω ποτέ να συμφωνήσω με κανέναν, έχουν έρθει χιλιάδες για να συμφωνήσω, μεγάλες ομάδες από το εξωτερικό, κλαμπ, υπάνθρωποι, άνθρωποι, μισάνθρωποι, ανθέλληνες, τι να διαπραγματευτώ; Θέλετε να διαπραγματευτώ με μία χώρα με την μάνα μου την Ελλάδα και να διαπραγματευτώ με τους κλέφτες πόσα πρέπει να μου δώσουν πίσω; Τα θέλω όλα τα δικά μου, όλα τα δίκια μου και τα δικά μου τα θέλω εδώ και τώρα.

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΑ ΕΧΕΤΕ

Αφού σας δείξαμε λοιπόν τι έχει γίνει και είναι χειρότερα τα πράγματα θα πρέπει να θυμώσετε και αύριο να είστε αγκαλιά με τους λογαριασμούς σας. Μην ψάχνετε μωρέ για λεφτά τα έχετε, οι λογαριασμοί σας είναι φορτωμένοι πολύ.

Και όχι μόνο τα δικά μου. Εγώ τα έβαλα για να μπει σε ένα παιχνίδι και να σπάσει ένα τεράστιο παγκόσμιο πύον που εσείς το είδατε. Βλέπετε ότι είναι το start τα 600, δεν τους ενδιαφέρουν τα 600.

Κάποιοι λένε έχει βάλει όρους ο κύριος Σώρρας τώρα, γίνεται; Τι όρους έβαλε παιδιά; Ακόμα και η κυβέρνηση σήμερα που εμένα αντιγράφει, ήρθε η εποχή που μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για έλεγχο λογιστικού χρέους; γιατί δεν το κάνεις τόσα χρόνια; και όταν ήσουν αντιπολίτευση γιατί δεν το έκανες; Ή τώρα υπάρχει υπουργός που εμπλέκεται σε συμβάσεις του δημοσίου που η χώρα μου έχει χάσει 600 δις, και τόσοι φόροι που έχουμε πληρώσει να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, στην πενταετία να μην έχει παραγραφή.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ

Τι σημαίνει παραγραφή; Ήρθες εδώ 5 χρόνια υπέγραψες 50 δις και έφυγες τώρα καλά; Και μετά μας χαιρετάς στο Κολωνάκι; Λες «καλά έκανα». Δεν γίνεται, αλλά αν πω αύριο το πρωί ότι δεν υπάρχουν όροι, τίποτα παιδιά ελεύθερα, εσείς πιστεύετε θα υπογράψουν ποτέ μαζί μου; Γιατί το θέμα δεν είναι στην Ελλάδα και έτσι αποδεικνύεται.

Δεσμεύομαι επίσημα σήμερα, δημόσια γιατί οι ομιλίες είναι δημόσιες ότι εγώ τους όρους τους ακυρώνω. Ούτε λογιστικό έλεγχο ούτε παραγραφή, να δούμε; Θα πάρουν; Θα ακουμπήσουν; Δεν σε νοιάζει, να σου πω γιατί; πάλι δεν θα ακουμπήσουν να τα πάρουν γιατί σπάει ένας τεράστιος μηχανισμός, γιατί είναι όλα στον αέρα, πώς θα ακουμπήσουν στα 600; Δεν τους βγήκε η παγκόσμια κυβέρνηση, δεν τους βγαίνει η πανθρησκεία, και αυτή θα την σπάσω.

Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ

Γιατί ουσιαστικά φτιάξαμε και την αρχιεπισκοπή της αυτοκρατορίας της Ρωμανίας. Δεν είχα τι να κάνω δηλαδή και φτιάχνω αρχιεπισκοπές; Όλα έρχονται, όλα θα συναντηθούνε. Πάνε για υπέρ-πρωτεύουσα τα ζώα. Ποια υπέρ-πρωτεύουσα την δικιά σας; κάτσε να δούμε τι έχετε κάνει, κάτσε να κάνουμε λογαριασμό, καθήστε να κάνουμε ταμείο. Δεν ακουμπάτε πουθενά από δω και πέρα. Από τότε που ήρθα καμία μέρα δεν θα είναι ίδια, όλες θα είναι αλλαγμένες.

Έχω ξανά πει, εγώ έχω νικήσει εκεί που δεν φαντάζεστε. Εσείς, πρέπει να νικήσετε, είμαστε πακέτο, θα πρέπει να γίνετε χειρότεροι από μένα, δεν θα σπάσετε πουθενά, θα φτάσουμε μέχρι το τέλος. Έτσι θα φοβηθούν και θα σπάσει όλος ο πλανήτης.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Εκεί που απέτυχαν όλα, αρχίζουν οι Έλληνες, εκεί που διαλύθηκαν όλα, ξεκινάει το Ελληνικό σύστημα. Θα φτιάξουμε τις αξίες εκείνες που πετάξατε, εκείνες που σπάσατε, εκείνες που διαλύσατε. Στις επόμενες μέρες, πιστεύω μέσα στον μήνα να γίνει η διακήρυξη αξιών. Αξίες, νόμοι νομοτελειακοί, πραγματικοί νόμοι που θα πρέπει να ξανά φτιάξουμε τις κοινωνίες μας, γιατί αυτό που βλέπετε στην βουλή είναι τα ίδια μας τα σπίτια.

Διαλύσανε τις οικογένειές μας και τις κοινωνίες μας και η αντιγραφή ή ο καθρέφτης άμα το θέλετε είναι η Βουλή μας. Είναι πουλημένοι και μέσα στα σπίτια μας, όλα. Σπάσανε οι αξίες, όλα, δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι, το είδαμε, αφανιζόμαστε, διαλυόμαστε, είμαστε κομμάτι με κρέας, μέχρι και σε βιβλίο της 5ης δημοτικού είχανε βγάλει μπλέντερ για να δείξουνε την πυκνότητα την αλλοίωση.

Φτάνει, το υπουργείο μου θρησκευμάτων- Παιδείας είναι όλα τα δόγματα. Έχουμε 657 δόγματα, τι τα θέλουμε ρε παιδιά για ποιο θέμα; Τι είναι το θέμα; Τι θέλουμε να αποδείξουμε; Αλλά, αν όποιος εδώ μέσα, για να μην θεωρηθώ εγωιστής που δεν είμαι, είμαι μαχητής. Και ένας κύριος, δεν θυμάμαι ποιος μου είπε «χαιρετίζω τον ευεργέτη».

> Δεν την δέχομαι αυτήν την λέξη την ευεργεσία, εγώ είμαι πολεμιστής, είμαι υποχρεωμένος να κάνω συγκεκριμένα πράγματα και μαζεύω την μεγάλη πολεμική μηχανή των Ελλήνων για το μεγαλύτερο κλαμπ στον πλανήτη, και θα είναι των Ελλήνων.

Ναι κύριοι ήρθε η ώρα να μαζευτούμε όλοι οι Έλληνες, έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και είδαμε τι έγινε και πως το έκαναν όμως έχουμε στρώσει και τον δρόμο της άλλη μέρας. Τα οικονομικά σου εργαλεία; ορίστε, ποια θες να πάρεις; Την Ανατολή; πολέμα, σε κλέψαν σε σφάξανε όλα δικά σου είναι.

> Τα 600; Δεν φεύγουνε ποτέ από εκεί, και όσα χρειαστεί τα οποία δεν θα τα ξανά πάρω ποτέ πίσω ακόμα και αν υπάρξουν Ελληνικά ομόλογα θα ανοίξω Ελληνικό ίδρυμα και θα τα βάλουμε μέσα, τα οποία δεν θα τα ακουμπήσω ποτέ, θα είναι μόνο ο κουμπαράς της Ελλάδος και των απογόνων μας.

> Τι θέλεις; τα παγκόσμια ταμεία; βεβαίως ό,τι λέει ο νόμος. Τι λέει ο νόμος; Θέλουμε εγγυήσεις, θα τις βάλω εγώ. Θες τους κωδικούς; Τους έχω εγώ. Θες το σύστημα; Το έχω εγώ. Τα έχω όλα, χρειάζομαι μόνο εσένα, το κλειδί που λέγεται πολιτεία. Ελάτε με την πολιτεία να πάρουμε όλο μας το μέλλον, την ζωή, την πραγματική μας ιστορία.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, τολμάμε να μιλάμε για εθνοσυνέλευση γιατί ξέρουμε. Ξέρετε τι είναι αγαπητοί συν-Έλληνες να πηγαίνεις με την ταυτότητά σου να ασκήσεις το εκλογικό σου δικαίωμα; Λέγεται Αρτέμης Σώρρας του Βασιλείου αριθμός ταυτότητας τάδε, πολύ ωραία, σου τραβάει μία γραμμή ότι ήρθες, και σου λέει φύγε και τράβα κρύψου. Γιατί να κρυφτώ ρε παιδιά; Δηλαδή, εκεί όπως το έβαλα δεν βάζεις ποιον θέλω να τελειώνουμε; «Όχι, όχι, κρυφά !», παίρνεις τον ψήφο κρυφά, παίρνεις το φακελάκι μην σε δει και κανένας και πας και το πετάς. Την ώρα που το πετάς το έχουνε πάρει αυτοί, αλλά που το πετάς; στην κάλπη. Και γιατί ρε παιδιά την λένε κάλπη; Κάλπικη είναι ρε παιδιά, αφού στο λέει η λέξη, στο λένε μπροστά στα μάτια σου, και εσύ λες, κάλπη. Ρε παιδιά είναι κάλπικη, και από την ώρα που πας στην κάλπη το έχασες. Ποιος μετράει; Αυτοί μετράνε, μετράει η Singular, τίνος είναι η Singular; Καλά ρε παιδιά συγνώμη τώρα θα μετράνε αυτοί που ψηφίζονται; Σοβαρά μιλάτε; Και θα μας πουν αλήθεια; Και σου είπανε πολλές αλήθειες και ήρθαμε εδώ από τις αλήθειες.

Η «ΚΑΛΠΗ» ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ ΑΠΟΤΕΜΕΣΜΑΤΑ

Παιδιά την λογική δεν πρέπει να την χάσουμε. Εκεί είναι το θέμα. Παιδιά την λένε κάλπη, είναι κάλπικη, στο λένε οι άνθρωποι και εσύ πας και το πετάς τώρα και αυτοί μετράνε ενώ όλοι είναι γραμμένοι σε κλαδικές, και να μην είναι, στα καφενεία ξέρουμε ποιος ψηφίζει. Α, εσύ είσαι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, άντε ρε !… ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ !, εσύ είσαι με τον Καμένο, εσύ είσαι με αυτόν. Όλοι ξέρουμε τι ψηφίζει ο κάθε ένας αλλά τελικά πάμε και το κρύβουμε για να μην μετράμε εμείς, να μετράνε αυτοί. Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει;

Και αρχίζει τώρα, εδώ είναι το ωραίο, γιατί όταν έχεις πολύ καλή μόρφωση , και έχεις πολύ καλούς συνταγματολόγους, εκλογολόγους, πρωκτολόγους, γιατρούς και τα λοιπά , …ναι,… συγνώμη…, και βγάζουν υπέροχους νόμους. Λέει, το πρώτο κόμμα και 10% να έχει θα πάρει 50 έδρες δώρο. Για να πάρει 50 έδρες ο άλλος είναι 6-7 κόμματα παιδιά. Έχουνε σκιστεί, έχουνε άποψή οι άνθρωποι, εσύ δίνεις 50 έδρες δώρο από τις 300, μάλιστα, δώρο 50 έδρες; Πάει…

Μετά είπαν και κάτι άλλο όποιος δεν βγει από τα μικρά κόμματα, γιατί αυτό εξυπηρετούν τα μικρά κόμματα, και σπέρνουνε μικρά κόμματα και είναι όλα δικά τους, ελάχιστα κόμματα δεν είναι δικά τους και όποιο δεν είναι δι9κό τους δεν προκόβει, βρίσκεται μόνο ο πρόεδρος μέσα στην κάλπη, οπότε όλα τα μικρά κόμματα που είναι καμιά 300αριά, τα 220 μπαίνουνε στην διαδικασία. Ότι ψήφους πάρουν τας μικρά κόμματα όλοι αυτοί οι ψήφοι πάνε στο πρώτο κόμμα, πάρε άλλες 45 έδρες το πρώτο κόμμα, τι λέτε ρε, 95.

Μετά είναι ο νόμος του Παυλόπουλου και άλλων μεγάλων επίλεκτων, οπότε λέει λεφτά άκυρα και ότι είναι στραβωμένα και λίγο στη γωνία και αυτά στο πρώτο κόμμα, πάρε άλλες 20 έδρες. Πόσες πήγαμε; 115, 120. Με πόσες βγήκες; με 149, και ψεύτικες κιόλας έτσι; δηλαδή ούτε τις πήρες τις 149, δηλαδή έχουμε και τους υπολογιστές και τις πάμε 149. Δεν βγήκε όμως αλλά έλα εδώ ρε Καμένο. Ο Καμένος έπιασε, δηλαδή όλα τα exit poll ήτανε 0,5% 0,8%, βγαίνει με την μία 5%, δεν υπάρχει για μένα, άποψή μου είναι συγνώμη που το λέω, και αμέσως του δίνει το χέρι μη του φύγει. Κάθησε ρε παιδί μου, κοίτα μία μέρα, με το που βγήκε πιάσαν τα χέρια επιτόπου παιδιά, μην μας φύγει. Πριν ακόμα ρε παιδί μου, στις 11:30 το βράδι δώσανε χέρια λέει, βρε κάτσε να βγούνε τα αποτελέσματα, μην προλάβει το δευτερόλεπτο και περάσει και γίνει κάτι ρε παιδί μου, υπάρχουν και ατυχήματα.

Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ.

Ο αστάθμητος παράγοντας στα σχέδιά τους είναι πάντα εμείς. Είμαστε ο μεγάλος αστάθμητος παράγοντας, και να θυμάστε, μην βλέπετε που λέτε ότι το καθεστώς δεν πέφτει και πω πω αργούμε. Ρε παιδιά, όταν κοπανάς τα θέμελα της πολυκατοικίας τι περιμένεις να φύγει ένας ένας όροφος; δεν γίνεται. Αφού κοπανάς και σαπίζεις και σκοτώνεις τα θέμελά τους τα σαθρά, κάποια στιγμή το καθεστώς θα πέσει όλο μαζί, δεν μπορεί να πέσει ένας ένας όροφος, θα πέσει όλο μαζί, «ναι αλλά αργούμε», σκάσε και κοπάνα, κοπάνα τα θέμελα, θα πέσει.

Όλα είναι σχεδιασμένα μέχρι το τέλος, να παραλάβουν οι Έλληνες την Ελλήνων πολιτεία στην οποία όλοι θα συμμετέχουμε, όλοι θα διοικήσουμε, όλοι θα είμαστε εκεί. Από άκρη σε άκρη της Ελλάδας όλοι πρέπει να ανοίξουν τις Ε.ΣΥ. .

Για πρώτη φορά μωρέ στην ιστορία ανοίγετε τα δικά σας γραφεία, σε όλες τις περιφέρειες ανοίγετε τα δικά σας, όχι τα δικά μου, τα δικά σας, με Α.Φ.Μ., μη κερδοσκοπική όπου εκεί μέσα θα έχετε ένα δημοκρατικό καταστατικό το οποίο θα διοικείτε και θα πεπαιδευτείτε να αντέχετε τον κύριο.

Ενδεχομένως κάποιου να μην του αρέσουν τα μούτρα σας ή να μην σας αρέσουν τα μούτρα του ή να μην σας αρέσει η γνώμη του. Θα πρέπει να μάθετε και να πεπαιδευτείτε μέσα από την δημοκρατία, έτσι λοιπόν θα μάθουμε πως θα βγάλουμε τους ηγέτες μας. Είναι πολύ σοβαρό ο τόπος να βγάλει τον δικό του ηγέτη, γιατί από σας θα βγει, από εκεί μέσα, γιατί για να έρθει προς τα πάνω μέχρι να πάει στην διαδημοτική θα περάσει δια πυρός και σιδήρου. Δεν υπάρχει κανένας που να περάσει και να μην έχει χριστά Ελληνικά ιδεώδη, άρα από σας θα βγουν οι ηγέτες, και εσείς θα μας δείξετε ποιους θέλετε να σας εκπροσωπήσουν. Σε αντίθετη περίπτωση ο Βασίλης θα πάει εκεί, ο Πέτρος εκεί, παιδιά αυτός είναι ο δικός μας, ποιος δικός σου είναι αυτός; δεν τον ξέρουμε εδώ τον θέλουμε.

Σήμερα θα μάθουμε να βγάζουμε τους ηγέτες με μία δημοκρατική διαδικασία. Θα μάθουμε γιατί θα καταλάβετε όλοι ότι η αξιοκρατία είναι αξιακό σύστημα. Δεν γίνεται τελικά έχω κουμπάρο, είναι φίλος, είναι και λίγο συμπέθερος. Σας αρέσει τώρα που πτυχία τα μισά είναι πλαστά; και ότι έρχεται από έξω έχει… και τελικά πραγματικά μυαλά δεν τα έχουμε δίπλα μας. Έχουμε ανόητους οικονομολόγους, τώρα δεν μιλάω για νομικούς γιατί δεν είναι επιστήμονες. Απλά παίρνουν ένα σύνταγμα και το βλέπουνε, δεν θεωρώ τον δικηγόρο επιστήμονα, και τον οικονομολόγο δεν τον θεωρώ, γιατί τον χρηματιστή τον θεωρώ πραγματικά πολεμιστή, ψάχνει για λεφτά να τα φέρει, ο οικονομολόγος δεν είναι τίποτα, νομώ τα του οίκου μου είναι, και την προσωπική τους καμιά φορά φορολογική τους δήλωση δεν την κάνουν οι ίδιοι, αλλού την στέλνουν, για να συνεννοούμαστε δηλαδή έτσι; Αλλά είναι οικονομολόγοι.

ΒΑΛΤΕ ΠΑΝΤΟΥ «Χ» ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !

Όλα αυτά θα πρέπει να αλλάξουν, όχι κατά την άποψή μου, έτσι όπως έχουμε τις διαπιστώσεις. Δεν είναι ότι λέμε μόνο τα κακώς κείμενα στα οποία φαίνονται το τι μας έχουνε κάνει, έχουμε στρώσει και μία τεράστια λεωφόρο των Ελλήνων λεωφόρο, την Ελλήνων Συνέλευση όπου από εκεί μέσα θα έρθουμε να πεπαιδευτούμε και να κάνουμε όλοι και να πράξουμε μια πραγματική δημοκρατία. Που πάντοτε η δημοκρατία ήταν Ελληνική, δεν είναι αριστερή, δεν είναι δεξιά, δεν είναι κεντρώα, δεν είναι χριστιανική, δεν είναι κουμμουνιστική, είναι μόνο Ελληνική και έχει μόνο δημόσια διοίκηση, δεν έχει κόμματα, και αν το θέλετε δεν είναι πολίτευμα. Είναι η εκτελεστική εξουσία των δημοκρατικών αποφάσεων που πήραμε και εσύ εκλεγμένε θα τις εκτελέσεις.

Μπορούμε να το κάνουμε και αν κάνουμε την διαφορά. Έχουμε τα χρήματα να χρηματοδοτήσουμε την ίδια μας την δημοκρατία, την ίδια μας την ζωή, την ανάπτυξή μας, τον μέλλον μας και να ξεχάσουμε τα χρέη. Μπορούμε να βάλουμε ένα μεγάλο Χ, ακόμα και ας χάσουμε κέρδος θα έχουμε, βάλτε Χ παντού να πάμε από την αρχή.

Όλοι να ξεκινήσουν τις Ε.ΣΥ. .Υπάρχουνε πολλοί ορκισμένοι, βάλαμε τον όρκο, ένα μεγάλο κομμάτι είναι ο όρκος, ρε παιδιά, συν-Έλληνες συγνώμη, από αρχαιοτάτων χρόνων όταν δημιουργήθηκε ο πλανήτης δημιουργήθηκε με όρκους.

Ο ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ ΟΡΚΟΣ

Όποιος στην αρχαιότητα δεν ήτανε ορκισμένος δεν πήγαινε καν στο δικαστήριο. Όλος ο πλανήτης ακολουθεί τους όρκους ναι αλλά τους έκοψε, έκοψε την τελευταία φράση τι θα πάθω αν δεν το κάνω αλλά έχασε και τις αξίες. Ξέρετε και κάτι άλλο, είναι αυτό που λέω σε όλους, ρε παιδιά συγνώμη, πρώτη φορά στην ιστορία γεννήθηκε ένας όρκος Ελληνικός για την Ελληνικότητα, για τους Έλληνες για την απελευθέρωση της πατρίδας μας, της Ελλάδας μας με πολύ εμψυχωμένο λόγο.

Τι έγινε ρε παιδιά, και δεν τον δίνεται σε κάποιον, τον δίνεται μεταξύ σας, ο ένας στον άλλον, ότι ναι, προσέχω την πλάτη μου και ενεργοποιούμαστε να κάνουμε αυτό που πρέπει, τι έγινε και κάνετε έτσι;… Αφού δεν έχει καμία θρησκεία, έχει μόνο Ελληνικότητα, γιατί θα ξεκινήσουμε όλοι να θυμηθούμε και θα ενωθούμε, μόνο ότι γεννηθήκαμε Έλληνες και πρέπει όλοι να ενωθούμε κάτω από την ίδια μητέρα, την ίδια σημαία για τον ίδιο στόχο για τον ίδιο σκοπό. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε στο τραπέζι.

Ενώνονται οι Έλληνες σε όλο τους το D.N.A. ότι γεννηθήκαμε Έλληνες και οι φιλέλληνες ακόμα να είναι εδώ. Άρα λοιπόν γιατί φοβάται τόσο πολύ τον όρκο. Ποιός τον φοβάται; Ενώ κάθε μέρα ορκίζονται, στο πτυχίο μας, στα δικαστήρια «ορκίζομαι να πω την αλήθεια» και λέει 700 ψέματα, δεν φοβάται εκεί !.

Όλοι έχουν ορκιστεί στις γυναίκες τους… «εγώ βρε Μαρία, εγώ βρε αγάπη μου, εγώ με την Πίτσα; σου ορκίζομαι όπου θέλεις, ποτέ δεν πήγα μαζί της», οι γυναίκες ορκίζονται στους άντρες τους κάθε μέρα για ψύλλου πήδημα, τώρα τελικά χαλάει κάποιον ο όρκος ο Ελληνικός; Για την Ελληνικότητα;

Θυμόμαστε όλοι ότι είμαστε Έλληνες.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που θα ορκιστούνε σήμερα μαζί μας, συνδεόμαστε και γινόμαστε όλοι μαζί μία πύρινη σφαίρα, σε όλη την συνειδητότητα για όλη την παλυγεννεσία, για όλη αυτήν την δυναμική και την δυνατότητα, το έχει ανάγκη και εμείς σαν Έλληνες αλλά και η Ελλάδα μας αλλά και όλα τα ιερά που ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την αληθινή μας ιστορία, την πραγματική και να μην ξανά αφήσουμε ποτέ κανένα ψεύδος να επιβιώσει, μόνο αλήθεια και φως. Σήμερα λοιπόν είναι η ορκωμοσία, όσοι θέλουν να ορκιστούνε να έρθουν εδώ μπροστά.

Ξεκινάει η ορκωμοσία, ελάτε οι Έλληνες να ορκιστούμε όλοι μαζί, δώρο είναι.

Έτσι μπράβο παλληκάρια, να καταλάβουν όλοι ότι είμαστε ισχυροί δυνατές ψυχές, ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε που πάμε και ορκιζόμαστε ότι δεν θα προδώσουμε ποτέ αυτό που είμαστε, την Ελλάδα μας και δη τους συν-Έλληνες μας.

Θα τελεστεί μια όμορφη Ελληνική ορκωμοσία, με πολύ μεγάλη σοβαρότητα όχι μόνο να εμπνεύσει, αλλά να χαλιναγωγήσει, να σφίξει, να κάνει πιο πύρινο όλο το έργο της Ελλάδας και της απελευθέρωσης μας.

Οι προδοσίες στους Έλληνες τέλος, δεν θα μας ξανά προδώσει κανένας. Υπάρχουν άλλοι για ορκωμοσία;… Ελάτε συν-Έλληνες, τι περιμένετε;… Ελάτε με τα αδέρφια σας να ενωθείτε…

Όλοι οι ορκισμένοι από αύριο 12-13 άτομα να ανοίγουν τις Ε.ΣΥ., να έχει ο κόσμος κάπου ακριβώς στα στοιχεία, μην περιμένετε, εμείς θα τους ξυπνήσουμε, εμείς θα τους αφυπνίσουμε, ορίστε τα στοιχεία, ορίστε οι αποδείξεις, έλα αδερφέ, ελάτε όλοι μαζί.

Στο κάτω κάτω της γραφής… δεν ζητάω τίποτα παραπάνω, μόνο την ένωσή σας, τίποτα παραπάνω. Η ένωσή σας και μόνο θα σπάσει τον πλανήτη, θα σας τα δώσει όλα, να το θυμάστε.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου, Βασιλική Δρόσου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


………………………………………….

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ !!! ΕΛΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ !!! ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ, Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ;;; ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ !!! ΕΛΑΤΕ !!!

Στο κάτω κάτω της γραφής… δεν ζητάω τίποτα παραπάνω, μόνο την ένωσή σας, τίποτα παραπάνω. Η ένωσή σας και μόνο θα σπάσει τον πλανήτη, θα σας τα δώσει όλα, να το θυμάστε.


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»



………………………………………………………..
http://alfeiospotamos.gr/?p=13783

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters