Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Κριμαία: Αρχαίοι Εξωγήινοι, ο Πόλεμος των Θεών και ο Πούτιν (Μέρος 2ο)

Συνέχεια από το 1ο μέρος

Τα αντικείμενα των θεών θα παρέμεναν ανενεργά από την αρχή της Εποχής των Ιχθύων ως τον τερματισμό της, στις 12/21/2012.

   Τότε στη γη άρχισε η Εποχή του Υδροχόου, η ώρα που στα αρχαία ελληνικά κείμενα οι θεοί θα επιστρέψουν.


Οι Πλειάδες
   Η νέα εποχή κατελήφθη από τους κατοίκους της Αμερικής με την (πολύ ελληνική) ονομασία Μάγιας (Μαία: Η κόρη του Άτλαντα, μία από τις Πλειάδες - η πιο όμορφη και πολύ σοφή που ζούσε στο βουνό Κυλλήνη στην Ελλάδα, και αφού έκανε.έρωτα με τον Δία, γέννησε τον Ερμή ή Μέρκουρι-Kukuklan των Μάγια), δείχνοντας τον δράκο με το νερό, που περιλαμβάνεται στο διάσημο «κώδικα της Δρέσδης» (εικόνα) στο μουσείο της Δρέσδης και σε όλες τις πυραμίδες.

Ο δράκοντας με το νερό από τον κώδικα της Δρέσδης

Αντίγραφο του κώδικα της Δρέσδης
Σχεδόν όλος ο κόσμος μιλούσε για την επικείμενη καταστροφή, ενώ οι υδάτινοι Μάγια προέβλεψαν οι ίδιοι την Εποχή του Υδροχόου που άρχισε εκείνη την ημέρα...

  ...Οι ελληνικές πόλεις υποτάχθηκαν στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, από τους Ρωμαίους, τους Μουσουλμάνοι, τους Χριστιανοί κλπ.,. οι οποίοι όλοι μαζί κατέστρεψαν το 99% των ναών, των κτιρίων, των υποδομών, των έργων τέχνης, των χειρογράφων και βιβλιοθηκών σε όλη τη χώρα.
    Κάτι που στη συνέχεια οι Δυτικοευρωπαίοι έκαναν στους κατοίκους της αμερικανικής ηπείρου, όπως άλλωστε συνέβη και με τις σφαγές των Ελλήνων στην Ασία, την Ιαπωνία, την Κίνα, το Λάος, την Ινδία, τις Φιλιππίνες, ιστορίες που έρχονται τώρα στο φως.!

   Αλλά οι Έλληνες έχουν στο αίμα τους το Ιχώρ!

Δείτε επίσης:

   Το ακέραιο αίμα. Αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν ξεχνάμε τις μνήμες μας. Ακόμη και αν ορισμένοι «άλλαξε» το δέρμα (όπως οι κάτοικοι της επαρχίας Γιουνάν στην Κίνα, οι Σπαρτιάτες της Αραουκανίας στη Χιλή, οι Βάσκοι, οι Ιρλανδοί, οι Σκωτσέζοι και άλλοι), τα οποία είναι Πελασγικά και Μακεδονικά φύλα (ελληνικά φύλα).

   Δεν έχουν ξεχάσει μέσα τους. Και όσοι έχουν ξεχάσει, εξαιτίας των προσμείξεων, θα ξυπνήσουν.
   Γι 'αυτό σε κάθε κράτος σε όλη τη Γη, σε όλη τη διάρκεια των αιώνων, οι άνθρωποι με ειδικές αυτόχθονες ελληνικές ρίζες, έδειξαν να αφυπνίζονται για την αρχαία ιστορία που ρέει στο αίμα τους.

"Ότι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, η Ελλάδα είναι για την ανθρωπότητα", είπε ο Γκαίτε μετά το ανεπανάληπτο «Είμαστε όλοι Έλληνες», εννοώντας τις αρχές και τον πολιτισμό που έχουμε ακόμη στον κόσμο (!;) - Και μόνο επειδή υπάρχουμε !

Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε
 ...Και άσε τους Τούρκους να μας μισούν
   Αναρωτήθηκαν μήπως ποτέ γιατί έχουν έρθει σε μας και δρουν σαν εφιάλτης του Ελληνισμού, περισσότερα από χίλια χρόνια τώρα.
   Ποτέ ..!

   Απλώς μίσος για εμάς τους Έλληνες, αν και ζουν με τα πρότυπά μας. Χρησιμοποιούν τα μαθηματικά μας για να σκοτώσουν. Μπορούν να χρησιμοποιούν την ιατρική μας. Έχουν αντιγράψει την εκπαίδευση μας, σπουδάζοντας στα πανεπιστήμια. Φιλοσοφούν πίνοντας το ναργιλέ τους. Μάχονται μεταξύ τους για τη δημοκρατία στη χώρα τους...

   Αλλά ας μην ξεφεύγουμε από την ιστορία μας, αν και αυτό έχει άμεση σχέση...
   Στα βάθη του χρόνου, ως εκ τούτου, άλλοι Έλληνες έγιναν Χριστιανοί, άλλοι μουσουλμάνοι (κυρίως οι λευκοί άνθρωποι, που ζουν σήμερα στην Τουρκία), Αιγύπτιοι, Άραβες, Βορειοαφρικανοί - διάφοροι. Ωστόσο, ποτέ δεν ξεχνούν το αρχαίο προγονικό αίμα τους. Καμία θρησκεία δεν θα μπορούσε να το αλλάξει αυτό. Πολλοί από αυτούς φρουρούσαν τα μυστικά, ακόμα και με τη ζωή τους, όταν χρειαζόταν, όπως οι σαμάνοι, οι Δρυίδες, οι μοναχοί, και πολλοί άλλοι...

  Και η ιστορία μας σχετικά με το ξόανο συνεχίζει με αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο:

Ο Λάμπρος Κατσώνης
   Ο Λάμπρος Κατσώνης (1752-1804) ήταν Έλληνας ναύαρχος του ρωσικού ναυτικού, ιππότης, ήρωας & ηγέτης του ελληνικού απελευθερωτικού κίνηματος του 1787.

Βιογραφία
   Γεννήθηκε στη Λιβαδειά...
   Σε νεαρή ηλικία πήρε μέρος στις ναυμαχίες των Ορλωφικών.
   Το 1774 κατετάγη ως αξιωματικός στο Ελληνικό τάγμα του ρωσικού στρατού, όπου ανήλθε στο βαθμό του λοχαγού.

   Ήταν ένας φανατικός οπαδός του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και το όνειρό του ήταν η αναβίωση του ελληνικού έθνους μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Τούρκους.

   Με την έναρξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου, το 1787, πήγε στην Τεργέστη της Ιταλίας, όπου έλαβε εκεί από τους Έλληνες ομογενείς ορισμένα πλοία με τα οποία ξεκίνησε επιδρομές και επιθέσεις εναντίον των Τούρκων στο Ιόνιο Πέλαγος.

   Δικό του πλοίο ονομάστηκε «Αθήνα-Αρκούδα"!
   Ο στόλος του επεκτάθηκε σταδιακά και στο Αιγαίο, όπου στις 31 του Αυγούστου, 1788 στην Κάρπαθο νίκησε τον τουρκικό στόλο.
   Για τη νίκη προήχθη σε χιλίαρχο, ενώ ο στόλος ονομάστηκε «στόλος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας»!
    Με τη βοήθεια των Ρώσων ξεκίνησε το επαναστατικό απελευθερωτικό αγώνα.

   Κατάφερε να συγκεντρώσει στην Ιθάκη 24 πλοία, αλλά πριν από την αναχώρησή του, ήρθε η κακή είδηση ​​για την εκεχειρία μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων αυτοκρατοριών, που συνήφθη στις 11 του Αυγούστου 1791 με την εντολή να αναστείλει κάθε δραστηριότητα.
   Αρνούμενος να υπακούσει τις εντολές των ανωτέρων του κατέφυγε στη Μάνη στην Πελοπόννησο, όπου άρχισε να οργανώνει ένα επαναστατικό κίνημα.
 
   Εν τω μεταξύ, η Συνθήκη του Ιασίου υπεγράφη το 1792, με την οποία η Τουρκία και η Ρωσία συμφιλιώθηκαν!
   Στη συνέχεια, τον Μάη του 1792, δημοσίευσε το μανιφέστο του «Μανιφέστο της Αυτού Εξοχότης του χιλιάρχου και των ιππέων του Λάμπρου Κατσώνη», με την οποία διαμαρτύρεται για τη ρωσοτουρκική ειρήνη, κατηγορώντας τη ρωσική πολιτική, η οποία είχε αγνοήσει τους ομοθρήσκους τους Έλληνες και τον αγώνα τους για ανεξαρτησία .
   Η συνέπεια αυτού ήταν η Μεγάλη Αικατερίνη να του αφαιρέσει τον βαθμό του και να του απαγορεύσει να κάνει χρήση της ρωσικής σημαίας.
   Παρά την άσχημη εξέλιξη, τον Απρίλη του 1792 ο Λ.Κατσώνης κατέπλευσε στο Πόρτο Κάγιο, το λιμάνι του οποίου είχε αρχίσει να οχυρώνει με τον Ανδρούτσο, ένα μεγάλο μαχητή για την ελευθερία της Ελλάδα.
(Ο Κατσώνης βάφτισε τον γιο του Ανδρούτσου, δίνοντάς του το όνομα Οδυσσέας...).

Δείτε επίσης:
Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

   Αλλά η καθολική χριστιανική Γαλλία, φοβούμενη για τα εμπορικά της συμφέροντα, αφού μέσα από την περιοχή περνούσαν αρκετά γαλλικά εμπορικά πλοία, έστειλε δύο γαλλικά πολεμικά πλοία και σε συνεργασία με 30 μουσουλμανικά τουρκικά πλοία, επιτέθηκαν στο στόλο του Κατσώνη, τον Ιούνιο του 1792 καταστρέφοντας κάθε ελπίδα των Ελλήνων .
   Αμέσως μετά την αποχώρηση των Ρώσων, μέλη της οθωμανικής κυβέρνησης (Divani) πρότειναν τη γενική σφαγή όλων των Ελλήνων, χωρίς διάκριση φύλου και ηλικίας. Σχεδόν όλοι συμφώνησαν.
   Ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Χασάν Τζεζαϊρλής που υποστήριξε σθεναρά την αντίθετη άποψη. Λέγεται ότι χρησιμοποίησε ως το τελευταίο επιχείρημα ότι "αν σκοτώσεις όλους τους Έλληνες ποιος θα πληρώνει το Χαράτσι (φόροι);" για το οποίο οι άλλοι δεν είχαν καμία απάντηση.

   Τώρα το Χαράτσι, οι φόροι, απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ ....


   O Χασάν Τζεζαϊρλής ήταν Οθωμανός ναύαρχος του στόλου και Μεγάλος Βεζύρης. Γεννήθηκε το 1713 στην Καλλίπολη, η καταγωγή του ήταν Γεωργιανή -αρχαία ελληνική φυλή.
   Είχε αγοραστεί ως σκλάβος από μια τουρκική οικογένεια και μεγάλωσε ως Τούρκο στη Ραιδεστό.

   Μπορεί να γεννήθηκε ως σκλάβος και να μεγάλωσε ως οθωμανός, ο Ιχώρ, ωστόσο, δεν τον άφησε να ξεχνάσει.
  Χάρη σε αυτόν η Ελληνική φυλή σώθηκε από τη γενοκτονία.

   Είχε σταλεί στο Αλγέρι, όπου αγωνίστηκε με πολλές επιτυχίες κατά των Ισπανών, ακόμη και με πειρατικές καταδρομικέςεπιχειρήσεις από όπου έλαβε το παρατσούκλι "Tzeza (γ) irli" (= Αλγερινός). Στο Αλγέρι υπηρέτησε ως κυβερνήτης μιας επαρχίας.
   Συμμετείχε επίσης στον Κριμαϊκό πόλεμο με τους Τούρκους.
   Παρά τις στρατιωτικές επιτυχίες του, όταν ο Σουλτάνος ​​Σελίμ ο τρίτος ανέλαβε, διέταξε την παύση των καθηκόντων του και τον διόρισε στρατιωτικό διοικητή του Ισμαήλ. Από εκεί ο ίδιος διακρίθηκε στους πολέμους εναντίον των Ρώσων, σε ηλικία 70 ετών, ως Μέγας Βεζύρης, όπου ο Σουλτάνος ​​τον διόρισε.
   Αλλά κάτω από περίεργες συνθήκες, ο Χασάν έπεσε σε δυσμένεια από τον Σουλτάνο, όπου, όπως λέγεται, με εντολή του Σουλτάνου δηλητηριάστηκε στη Σούμλα της Βουλγαρία, μόλις τρεις μήνες μετά το διορισμό του.
   Κανείς δεν σέβεται τους ήρωες στο τέλος, από όπου και αν προέρχονται ...

   Οι συνθήκες που επικράτησαν μετά την καταστολή της επανάστασης ήταν τρομερές για τους Έλληνες. Οι Τουραλβανοί (άλλοι γείτονες της Ελλάδα, τους οποίους οι Τούρκοι είχαν εξαπολύσει εναντίον των Ελλήνων), για εννέα χρόνια λεηλατούσαν τη χερσόνησο, έκαιγαν, έσφαζαν και πουλούσαν τους κατοίκους.
   Χιλιάδες άμαχοι σφαγιάστηκαν, πολύ παλιές πόλεις ερημώθηκαν ...
   Οι κουρασμένοι από 400 χρόνια σκλαβιάς Μανιάτες ξεριζώθηκαν, ως σκλάβοι, στην Ανατολή - σε «καλούς» μουσουλμάνους, ενώ όσοι γλίτωσαν κρύβονταν για δεκαετίες στα βουνά ως αντάρτες. (Ένα τμήμα της Μάνης ανήκει στη Λακωνία, όπου βρίσκεται η Σπάρτη...)
Μάνη
  O Κατσώνηw, που σώθηκε από την τραγωδία, επέστρεψε στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη, όπου εγκαταστάθηκε μόνιμα με την οικογένειά του. Αν και εκεί δεν καλωσορίστηκε από τη βασίλισσα, απολάμβανε την εκτίμησή της, σε επίσημες δεξιώσεις...
   Ένα από τα πιο φιλόδοξα σχέδια της εξωτερικής πολιτικής της Αικατερίνης Β' ήταν το λεγόμενο ελληνικό σχέδιο, το κοινό δηλαδή σχέδιο Ρωσίας και Αυστρίας για διαμελισμό της Τουρκίας, εκδίωξη των Τούρκων από την Ευρώπη, την αναβίωση της βυζαντινής αυτοκρατορίας και την ανακήρυξη του εγγονού της Αικατερίνης Β' ως αυτοκράτορα, του Μεγάλου Δούκα Κωνσταντίν Πάβλοβιτς.
   Χρειαζόταν τους Έλληνες δίπλα της, ακόμη και αν η ρωσοτουρκική συνθήκη λίγα χρόνια πριν τους είχε προδώσει.
   Σύμφωνα με αναφορές από τη βιογραφία του, ο Κατσώνης ήταν πολύ μορφωμένος με ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και φυσικά ήξερε τα πάντα για το Τροφώνιο και την ιστορία του. Ήταν πολύ σεβαστός στην υπόδουλη Λειβαδιά και οι ίδιοι τον αποκαλούσαν «ήρωα» - όπως ο μυθικός αρχαίος...
   Οι Δυτικοευρωπαίοι, υπό την επίδραση των βασιλιάδων και την πρόβλεψη ότι ο χρόνος της ελληνικής επανάστασης με τη βοήθεια της Ρωσίας για την απελευθέρωσή τους δεν είναι μακριά, αποφάσισαν να συλλέξουν από την ελληνική περιφέρεια ότι μπορούσαν, προκειμένου να κρύψουν από την ανθρωπότητα την αλήθεια.
   Οι Τούρκοι δεν ενδιαφέρονταν για αυτά. Έτσι, από την Οθωμανική Αθήνα έπαιρναν τα γλυπτά μάρμαρα από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και τα χρησιμοποιούσαν για την κατασκευή στάβλων!

Ο βομβαρδισμός του Παρθενώνα της Ακρόπολης από τους Τούρκους
   Όπως έκαναν σε όλη τη χώρα όπου υπήρχαν ναοί, θέατρα, καθώς και τάφοι.
   Για τους περισσότερους από αυτούς ήταν έτοιμοι υλικά και τα αρχαία γραπτά ήταν σκουπίδια ...
   Για να μην ξυπνήσουν οι άνθρωποι ποτέ.
   Με στόχο να κρατήσουν το Μεσαίωνα, που ξεκίνησαν οι μουσουλμάνοι ηγέτες και οι σταυροφόροι, έντεχνα φέρνοντας σκοτάδι παντού.
   Στα αραβικά κράτη αυτό εξακολουθεί να ισχύει.
   Οι Αιγύπτιοι, οι Πέρσες, οι Άραβες είχαν ανώτερη γνώση και πολιτισμό από ότι βιώνουν εδώ και πάνω από χίλια χρόνια.
   Η εποχή των Ιχθύων τελειώνει.
   Είχε δύο χιλιάδες χρόνια και παρέμεινε άλλα διακόσια.
   Αυτοί που κρατούσαν στα χέρια τους την αρχαία γνώση και την χειραφέτησαν έπρεπε να αποτρέψουν την αφύπνιση των ανθρώπων.
   Σκεφτείτε πώς ξαφνικά η ζωή των ανθρώπων άλλαξε από το 1900 και μετά, μέσω της τεχνολογίας που αναπτύχθηκε.

   Τα τελευταία 150 χρόνια οι άνθρωποι έγιναν εξυπνότεροι !!



Συνεχίζεται

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα ελληνικά Αόρατα Γεγονότα
Απόσπασμα από το βιβλίο της Maria Ballos και του Anton. Dion.
Αναφορές:
  1. http://anton-dion.blogspot.ca/2014/03/crimea-wargods-ancient-aliens-and-putin.html

http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2015/03/2.html#.VPdsniyE5GQ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters