Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ;



Του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη

Μετά από τις τόσες κωλοτούμπες Τσίπρα και των συνεργατών του, δεν μπορώ να πεισθώ ότι ο λογιστικός έλεγχος του χρέους θα μπορούσε να γίνει αργότερα. Άλλωστε, τα αποτελέσματα της Black Rock είναι αδημοσείευτα και η ΕΛΣΤΑΤ διοικείται ακόμη απο κάποιο Γεωργίου. Διερωτάσθε “γιατί” δεν γίνεται λογιστικός έλεγχος του χρέους ούτε απο τη κυβέρνηση Τσίπρα, παρότι το είχε προαναγγείλει. Η απάντηση είναι εύκολη αλλά δύσπεπτη. Γιατί, όλοι είναι μια παρέα.

Η παρέα αυτή δεν θέλει να μαθευτεί,

  1. πώς διαχρονικά φαγώθηκαν τα λεφτά απο τiς Τράπεζες, τα Ταμεία, το ΤΧΣ, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
  2. που έχουν πάει τα λεφτά, πότε έφυγαν, ποιοί τα διεκίνησαν και ποιοί τα έχουν
  3. τί ακριβώς συγκάλυψε το PSI και γιατί όλες οι Ελληνικές Τράπεζες - παρότι έχουν χρεοκοπήσει - δεν γίνονται μία ή καμμία

Σημειώστε, ότι 2 δις ευρώ μέγιστο μπορεί να παίρνει απο τον ΕLA κάθε συστημική τράπεζα. Αν οι συστημικές κλείσουν ή περιοριστούν σε μία, τα 8 δις ευρώ για τις 4 συστημικές τράπεζες δεν θα μπορούν να τροφοδοτούν τα υπάρχοντα ελείμματα. Η ΕΚΤ ένα κουμπί πατάει και τέλος.  Εφόσον αυτό είναι γνωστό σε όλους, τότε γιατί το ΣΥΡΙΖΑ έταζε προεκλογικά παπάδες; Σας το απάντησα ήδη, γιατί όλοι είναι μια παρέα ή στη “παρέα”. Η “παρέα” δεν επιθυμεί να υπάρξει παραλληλισμός και να γίνουν ανάλογοι έλεγχοι σε άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters