Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Οι μουσουλμάνοι βουλευτές ορκίζονται να ‘γκρεμίσουν το τείχος’ στη Θράκη



Φεβρουάριος 24, 2015.
Οι βουλευτές της δυτικής Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, είναι πολύ αισιόδοξοι για την επίλυση των προβλημάτων των μειονοτήτων στην Ελλάδα, με τη δέσμευση να γκρεμίσουν «το τείχος του αίσχους» που χτίστηκε για την πρόληψη των μεταναστών, σημειώνει η «Χουριέτ».

Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που η ‘Χουριέτ’ τους αποκαλεί ‘Τούρκους βουλευτές’ μίλησαν στην εφημερίδα, μέσω της οργάνωσης «Ένωση Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης». 
Ο Αϊχάν Καραγιουσούφ από την Κομοτηνή και ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ από την Ξάνθη, είπαν στην εφημερίδα Hürriyet ότι έχουν «μεγάλη ελπίδα» από τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τους συγγενείς τους που έχουν μεταναστεύσει στην τουρκική πλευρά των συνόρων, στην περιοχή της Θράκης- (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται).
«Ο Τσίπρας γνωρίζει καλά τα προβλήματά μας. Μας είπε ότι οι διακρίσεις κατά των Τούρκων πρέπει να σταματήσουν. Επίσης έδωσε ένα μήνυμα που λέει ότι «το τείχος του αίσχους» για την Ελλάδα και την Τουρκία, μήκους 12,5 χλμ στα σύνορα, θα κατεδαφιστεί», είπε ο Ζεϊμπέκ.
Η Ελλάδα έχτισε το 2012, ένα αγκαθωτό σύρμα στην κορυφής ενός φράχτη κατά μήκος των συνόρων της με την Τουρκία σε μια προσπάθεια να ανακόψει τη ροή των παράνομων μεταναστών στην Ευρωπαϊκής Ένωση.
Εμπόδια στη λέξη ‘Τούρκος’
Οι Τούρκοι στην Ελλάδα- γράφει η Χουριέτ- διαμαρτύρονται ότι οι ελληνικές αρχές εξακολουθούν να εναντιώνονται στη λέξη «Τούρκος». 
Το 2008, ακόμη και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποφάνθηκε ότι πρέπει να επιτραπεί η ‘Τουρκική Ένωση Ξάνθης’ να ανοίξει εκ νέου, αλλά οι ελληνικές αρχές εξακολουθούν να αρνούνται να επιβάλουν την απόφαση.
«Έχω εμπλακεί με την Αριστερά, τα τελευταία 22 χρόνια και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αντιταχθεί στις πρακτικές κατά της μειονότητας στην Ελλάδα», είπε ο Καραγιουσούφ προσθέτοντας ότι ο Τσίπρας έχει επανειλημμένα τονίσει ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου θα πρέπει να υλοποιηθούν από τις ελληνικές αρχές.
Σύμφωνα με τον Καραγιουσούφ, ένα άλλο αίτημα της τουρκικής μειονότητας που εκφράστηκε από πολλούς μουφτήδες, οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι ανώτατοι θρησκευτικοί αξιωματούχοι στην Ελλάδα, είναι ότι οι μουφτήδες να εκλέγονται από τους ίδιυς τους μουσουλμάνους, αντί να διορίζονται από την Αθήνα, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.
Επίσης ανέφερε ότι η τουρκική νεολαία στην Ελλάδα πρέπει να ενσωματωθεί στην ελληνική κοινωνία, και το πρόβλημα της Κύπρου ότι πρέπει να «επιλυθεί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο».
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/02/blog-post_547.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters