Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! UFO ΚΑΤΑΡΥΠΤΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΛΕΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!

 Toν Ιούνιο που μας πέρασε δηλαδή 2/6/2012 έγινε επίθεση σε περιοχή της Νοτίου Αμερικής με μικρής εμβέλειας πυρηνικό πύραυλο ο οποίος και εκτοξεύτηκε από πυρηνικό υποβρύχιο υπό τις διαταγές των Μαύρων Ιερατείων. Στόχος του ήταν ένα από τα μεγαλύτερα Λευκά Ιεράτεια στον κόσμο κάπου στην Νότιο Αμερική ( πραγματικά ούτε εγώ γνωρίζω σε ποια χώρα της Νοτίου Αμερικής βρίσκεται ) κατά την εκτόξευση του και λίγα λεπτά αργότερα έκανε την εμφάνιση του ένας φωτεινός ιπτάμενος δίσκος και κατέρριψε τον πυρηνικό αυτό πύραυλο μικρής καταστροφικής ενέργειας.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο το πρώτο κάνει την εμφάνιση του και τον καταρρίπτει σε μερικά δευτερόλεπτα. Η εμφάνιση φωτεινών ιπτάμενων δίσκων είναι πολύ σπάνιες, όταν εννοώ φωτεινών εννοώ να φωτίζεται όλος ο δίσκος από καθαρό ολόλευκο φως. Είναι οι ιπτάμενοι δίσκοι που διαθέτουν τα Λευκά Ιεράτεια και που είναι ο φόβος των Μαύρων Ιερατείων διότι είναι πολύ πιο γρήγορα από τα δικά τους.
Είναι το λεγόμενο << Ιπτάμενο Τρίποδο που καθόταν ο θεός Απόλλωνας >>!!!!

Στόχος του πυρηνικού πυραύλου ήταν κάπου στα πυκνά και απάτητα μέρη από τις ζούγκλες που διαθέτει σχεδόν όλη η Νότια Αμερική το όνομα αυτού του Λευκού Ιερατείου είναι αφιερωμένο στον θεό Απόλλωνα με την ονομασία << Λύκειος Απόλλων >>. Αν ζούσε ο Ιωάννης Φουράκης ή ο Γεώργιος Γκιόλβας θα έλεγαν:

<< Τα λέγαμε εμείς αλλά…. >>

Ο Φουράκης είχε αναφερθεί για αυτά τα Λευκά Ιεράτεια ως μυστικό ναό κάπου στην Νότιο Αμερική όπου είναι ενεργός υπό την επιρροή της Περιβόητης < Ομάς Ε >!!!! Ένας από τους βασικούς και κύριους λόγους όπου και έγινε ο πόλεμος στα Νησιά Φόκλαντ ήταν γιατί τότε το συγκεκριμένο Λευκό Ιεράτειο βρισκόταν εκεί και δρούσε…. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για αυτό το τόσο σοβαρό θέμα στο άρθρο μου << ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!!!! >>.

Στο δεύτερο βίντεο δείχνει μια κατασκευασμένη συζήτηση για το θέμα αυτό στην τηλεόραση στην Αμερική με διάφορους καλεσμένους ( Δρακονιανούς ) όπου λένε ότι πρόκειται για βλάβη υπό την εκτόξευση αυτού του πυρηνικού πυραύλου όπου και αυτό καταστρέφεται. Είναι τόσο ηλίθιοι που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι ο πύραυλος έπεσε από βλάβη ενώ το βίντεο δείχνει καθαρά το τι έχει γίνει!!!!

Ήδη το Λευκό Ιεράτειο ή ο ενεργός ναός του << Λύκειου Απόλλωνα >> έχει μετακομίσει από εκεί…. Το αξιοπερίεργο σε όλη αυτήν την υπόθεση είναι ότι Βραζιλιάνικο ιδιωτικό κανάλι δεν ανάφερε ότι ο πύραυλος έχει στόχο κάποια χώρα της Νοτίου Αμερικής αλλά κάποιο σημείο της Συρίας….. Βέβαια ανακάλεσε αμέσως ότι επρόκειτο για λάθος. Αν όμως δεν είναι λάθος τότε ο πύραυλος αυτός είχε στόχο ένα από τα πρώτα Λευκά Ιεράτεια στην περιοχή όπου και ίδρυσαν οι Αργοναύτες….. και για αυτό το θέμα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο άρθρο που προανέφερα πιο πάνω.

Αν είναι έτσι τότε τα πράγματα έχουν πάρει μια πολύ παράξενη και επικίνδυνη τροπή όπου δείχνει ότι τα Μαύρα Ιεράτεια είναι απελπισμένα για να καταλάβουν το εκεί Λευκό Ιεράτειο. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό και απίστευτο μα υπάρχουν αποδείξεις που αν κάποιος ξέρει να τις δει θα καταλάβει πολλά με το τι παίζεται στην περιοχή αυτή. Οι πληροφορίες που ήθελαν να χτυπήσουν το Λευκό Ιεράτειο  στην Νότιο Αμερική με τα βίντεο ήρθε σε εμάς από έναν άνθρωπο που δηλώνει ότι είναι στέλεχος της << Ομάς Ε >> με την ονομασία  << ΚΗΦΙΣΣΟΔΩΤΟΣ Ο ΜΙΜΝΕΡΜΟΣ >> το όνομα του για όσους γνωρίζουν από Αρχαία Ελληνική ιστορία δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Εμείς ούτε τον ξέρουμε αλλά και ούτε τον έχουμε δει ποτέ, χτες το βράδυ μας έστειλε τις πληροφορίες αυτές με e-mail όπου έλεγε τα εξής:



……ΠΡΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ 
ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
ΑΠΟΠΕΙΡΑΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣΕΝΕΡΓΕΙΑΣΜΕΣΩΠΥΡΙΝΙΚΟΥ
ΠΥΡΑΥΛΟΥΜΙΚΡΗΣΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣΤΙΣ2//2012ΥΠΟΠΥΡΙΝΙΚΟΥ
ΠΟΒΡΥΧΙΟΥΜΕΣΤΟΧΟΤΟΝΕΝΕΡΓΟΝΑΟΤΟΥΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑΟΟΠΟΙΟΣΕΙΝΑΙΥΠΟΤΗΝΕΠΙΡΡΟΗΤΗΣ
ΟΜΑΣ<Ε>ΟΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙΑΠΟΤΥΧΑΝΠΑΤΑΓΟΔΟΣ
ΝΑΕΠΕΤΥΧΟΥΝΤΟΝΣΚΟΠΟΤΟΥΣΟΝΑΟΣΕΙΧΕΗΔΗ
ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΜΗΝΕΣΠΡΙΝΑΠΟΤΗΝΠΕΡΙΟΧΗΑΥΤΗΝΚΑΙ
ΒΡΕΙΣΚΕΤΑΙΓΙΑΜΙΑ ΑΚΟΜΑΦΟΡΑΑΣΦΑΛΕΣΥΠΟΤΟΥ
ΑΣΦΑΛΟΥΣΗΝΕΑΤΑΞΗΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΧΕΙΑΡΧΗΣΕΙ
ΚΑΙΔΙΧΝΕΙΤΑΔΟΝΤΙΑΤΗΣΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣΟΜΩΣΟΙ
ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΙΔΙΚΑΣΤΕΣΤΗΣΕΛΕΥΘΕΡΗΣ
ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣΤΟΥΣΥΡΕΙΟΥΕΡΜΗΣΙΑΝΞ ΚΑΙ ΠΡΟΑΨΕΣΕΧΟΥΝΠΑΡΕΙΘΕΣΕΙΣΓΙΑΤΗΝΤΕΛΙΚΗ
ΕΥΘΕΙΑΚΑΙΘΑΚΡΕΙΝΟΥΝΑΥΤΟΙΗΝΤΙΜΩΡΙΑΤΩΝ
ΑΠΟΣΤΑΤΩΝΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝΣΤΡΑΤΗΓΩΝΚΑΙ
ΙΕΡΕΩΝΤΩΝΜΑΥΡΩΝΙΕΡΑΤΕΙΩΝΕΛΛΗΝΕΣΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕΠΟΛΛΑΔΕΙΝΑΜΕΧΡΙΝΑΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
ΕΙΔΙΚΗΥΠΟΜΟΝΗΓΙΑΤΙΜΕΤΑΘΑΕΙΜΑΣΤΕΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
ΟΧΙΜΟΝΟΕΜΕΙΣΑΛΛΑΚΑΙΟΛΟΣΟΚΟΣΜΟΣΑΠΟ
ΑΥΤΗΝΤΗΝΑΟΡΑΤΗΔΟΥΛΙΑ
Ο

ΕΡΜΟΦΟΡΟΣ

ΚΗΦΙΣΣΟΔΩΤΟΣ Ο ΜΝΙΜΕΡΜΟΣ

Χρησιμοποίει την γραφή των αρχαίων Ελλήνων που τα γράμματα είναι κολλημένα αναμεταξύ τους. Εμείς δεν θα κρίνουμε αυτά που έγραψε ούτε θα τα σχολιάσουμε. Τα συμπεράσματα για το αν είναι έτσι τα πράγματα ή όχι το αφήνουμε σε εσάς, έτσι και αλλιώς τα γεγονότα είναι εμφανείς αλλά και τα γεγονότα που θα έρθουν σε λίγο καιρό απλώς θα είναι προφητικά.

Μπορεί να είναι κάποιος φαντασιόπληκτος ή κάποιος που δεν είχε τι να κάνει ή και να είναι αυτός που λέει ότι είναι. Το θέμα όμως με τον ιπτάμενο δίσκο είναι πραγματικότητα και δεν μπορεί κανείς να το αλλάξει οπτικά. Από τότε που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση έχουν αλλάξει τις ημερομηνίες όπου έγινε αλλά και τις τοποθεσίες αλλά και τις δικαιολογίες. Προσέξτε!!! Όλα αυτά αλλάχτηκαν ειπώθηκαν μέσα στην Αμερική και όχι σε κάποια άλλη χώρα για το τι πρόκειται. Αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά…….!!!! Στο τρίτο βίντεο όπου βρήκαμε ένα από τα πολλά στο διαδίκτυο λέει ότι πρόκειται για διαστημικό πύραυλο όπου και καταρρίπτετε από τον ίδιο ιπτάμενο δίσκο το 1964!!!! Παρατηρήστε τον διαστημικό πύραυλο στην αρχή και μετά παρατηρήστε εν συνεχεία ότι αυτό που καταρρίπτει ο ιπτάμενος δίσκος το σχήμα του δεν έχει να κάνει με το σχήμα του διαστημικού πυραύλου!!!! Δεύτερον είναι έγχρωμο κάτι που για εκείνη την εποχή ήταν πράγμα δύσκολο αλλά και η κάμερες που διέθεταν εκείνη την εποχή δεν θα μπορούσαν να τραβήξουν αυτά τα πλανά σε εκείνο το υψόμετρο που λένε ότι ήταν!!!! Επίσης η ημερομηνία που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο λέει 2009….. και δεν είναι το μοναδικό υπάρχουν πολλά τέτοια παραπλανητικά βίντεο με αλλαγμένα στοιχεία….. το πιο είναι το αληθινό είναι δύσκολο κανείς να πει με σιγουριά, αλλά ούτε και εμείς συμφωνούμε πλήρως με αυτά που είπε και μας έστειλε αυτός ο άνθρωπος από την Βραζιλία λόγο ελλιπή στοιχείων και πληροφοριών. Σε λίγο καιρό θα αναρτήσω το τελευταίο άρθρο μου << Λευκά Ιεράτεια >> όπου θα είναι πάρα πολύ αποκαλυπτικό αλλά και θα ταρακουνήσει πολλά πράγματα που σε κάποιους εδώ στην χώρα μας δεν θα τους αρέσει καθόλου….!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!








INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-apoklistiki-anafo-5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters