Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΝΕΑ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ...... “ΡΩΣΟΙ” ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ.
Πέρασε και ο Δεκέμβριος και η άκαρπη εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, πέρασε και ο Ιανουάριος και φθάνουμε τώρα σε τρεις μέρες, να πηγαίνουμε να ψηφίσουμε σε εθνικές εκλογές, για να αναδείξουμε, ή για να μας αναδείξουν την επόμενη κυβέρνηση. Αλήθεια, έχετε την εντύπωση ότι είστε ο “κυρίαρχος λαός”; Έχετε την εντύπωση ότι αυτό που θα ψηφίσετε είναι η δική σας επιλογή; Έχετε την εντύπωση πως δεν σας έχουν επηρεάσει, οι δημοσιογράφοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, οι φοβέρες και τα παραμύθια των δημοσκοπήσεων, που είναι μία ψεύτικη και καθημερινή πλύση εγκεφάλου;...
Αλήθεια, ξέρετε μήπως τον εκλογικό νόμο αυτών των εκλογών και τις παγίδες του; Ξέρετε μήπως πως πρίν από το 2010, τα δύο κόμματα εξουσίας, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, συγκέντρωναν και τα δύο μαζί 255 έδρες; Ξέρετε πως στις εκλογές του 2012 και τα δύο μαζί πήραν 99 έδρες, αλλά με τα “μαγειρέματα” του εκλογικού νόμου, κυβέρνησαν μέχρι σήμερα;
Αλήθεια, ξέρετε μήπως, πως κατά 90%, ψηφίσετε δεν ψηφίσετε, και ότι και να ψηφίσετε, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ; Σας κοροϊδεύουν και σας παραμυθιάζουν οι “παπαγάλοι” στα ΜΜΕ αλλά και στα μπλόγκ , για να ψηφίσετε με ψυχραιμία, μέ σκέψη, με σύνεση, για το μέλλον των παιδιών σου, κ.λπ. κ.λ.π. κ.λ.π., αλλά δεν σας λέει κανένας, πως ψηφίσετε δεν ψηφίσετε, και ότι και να ψηφίσετε, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Αν ψηφίσουμε οποιονδήποτε από τους υποψηφίους που μας ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ και ΠΡΟΩΘΟΥΝ τα συστημικά ΜΜΕ είναι το ίδιο. Γιατί θα συνεργαστούν πάλι μεταξύ τους, σε μία ίδια ανθελληνική κυβέρνηση, προς το χειρότερο.
Αν ψηφίσουμε λευκό, ή άκυρο είναι το ίδιο, γιατί αυτοί οι ψήφοι δεν καταμετρούνται και έτσι ανεβαίνουν τα ποσοστά του πρώτου κόμματος.
Αν ψηφίσουμε μικρότερα κόμματα και αυτά δεν περάσουν την βάση του 3% , πάλι είναι το ίδιο, γιατί δεν προσμετρώνται στο αποτέλεσμα, αφού αυτοί οι ψήφοι δεν θα κερδίσουν καμία βουλευτική έδρα. Πάλι ανεβαίνουν τα ποσοστά του πρώτου κόμματος και παίρνει εκείνο τις έδρες.
Αν απέχουμε και δεν ψηφίσουμε καθόλου, αφού ότι και να ψηφίσουμε τους βολεύει, πάλι είναι το ίδιο, γιατί μπορεί να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση το πρώτο κόμμα, αφού τα ποσοστά του, θα καταμετρηθούν, με βάση το όποιο ποσοστό συμμετοχής και όχι με βάση το εκλογικό σώμα.
Δηλαδή αν έχουμε 10.000.000 εγγεγραμμένους και ψηφίσουν τα 5.000.000, αν λάβει το πρώτο κόμμα 2 εκατ. Ψήφους έχει πάρει το 40% και κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ενώ αν ψηφίσουν όλοι, τότε έχει 20%. Αλλά και αν το ποσοστό συμμετοχής είναι κάτω του 50%, δεν υπάρχει ούτε στο Σύνταγμα, ούτε στον εκλογικό νόμο, καμία διάταξη που να προβλέπει την ακύρωση των εκλογών. Είναι φτιαγμένος κατά το Αμερικάνικο σύστημα που και το 20% να ψηφίσει, βγάζει κυβέρνηση. Το κατάλαβες αυτό “κυρίαρχε λαέ”;
Τις φτιάχνουν λοιπόν τις εκλογές “μονά-ζυγά” δικά τους. Αυτό όμως δεν στο λέει κανένας “παπαγάλος” των ΜΜΕ.
Και γιατί να σας το πούνε; Για να ξυπνήσετε; Μα αν ξυπνήσετε εσείς, από που θα τρώνε αυτοί; Οι Χατζηνικολάου, οι Πρετεντέρηδες και όλοι αυτοί που σας “ενημερώνουν” είναι “καλοταϊσμένοι” και αυτοί δεν ξέρουν τι πάει να πει κρίση. Αλίμονο από τα 6.5 εκατομμύρια των Ελλήνων που τους έχουν εξαθλιώσει και τους ξεζουμίζουν καθημερινά. Αλίμονο από τα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία από την ασιτία. Αλίμονο από τους Έλληνες που έπεσαν στις παγίδες τους και σήμερα περιμένουν στα συσσίτια για ένα πιάτο φαΐ. Και αλίμονο στις χιλιάδες των Ελλήνων που δεν άντεξαν και αυτοκτόνησαν και στις οικογένειές που άφησαν πίσω τους. Τα ξεχάσαμε όλα αυτά;
Αλλά όλοι αυτοί οι καλοταϊσμένοι “παπαγάλοι” , σας λένε να μην τα σκέφτεσtε αυτά, για να μην ψηφίσεις με οργή. Ξεχάστε τα λοιπόν όλα, και να πάτε να ψηφίσετε τους ίδιους.
Δεν πρέπει λοιπόν να θυμώνετε, με αυτά που έχουν κάνει. Πρέπει να πάτε να ψηφίσετε “ήρεμα” σαν να μην τρέχει τίποτα. Και να ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ καταλάβατε; Αυτό θέλουν οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί. Τους ίδιους.
Η Ελλάδα πεινάει και πεθαίνει και όλα τα καλοταϊσμένα “παπαγαλάκια” κάνουν εκπομπές και μιλάνε ήρεμα, σαν να μην έχει γίνει τίποτα σε αυτόν τον τόπο, προβάλλοντας ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ που έφεραν την καταστροφή.
Ο Χατζηνικολάου τους καλεί όλους και μοιράζει “συγχωροχάρτια”. Όλοι αυτοί σας κάνουν πλύση εγκεφάλου για ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ και να πάτε να ψηφίσετε σαν “φυτά”, που δεν καταλαβαίνουν και δεν θυμούνται τίποτα.
Σίγουρα η οργή δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος, αλλά η ΑΜΝΗΣΙΑ είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. Να μην ψηφίσουμε με οργή, αλλά ούτε σαν ΦΥΤΑ που δεν θυμούνται.
Οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί όμως, το έχουν φτιαγμένο το σύστημα, για να την κρατάνε την Ελλάδα. Οπότε κατά 90% ότι και να κάνετε, γι’ αυτούς είναι το ίδιο, και εσείς θα τρώτε την κοροϊδία και την “φόλα” του “κυρίαρχου λαού”.
ΑΚΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ “ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΛΑΕ” ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
Tώρα λοιπόν, έχουν αποφασίσει να φέρουν για κυβέρνηση στην Ελλάδα, ένα τσούρμο από άθεους Χριστιανομάχους και ανθέλληνες. Όχι βέβαια ότι οι προηγούμενοι ήταν Χριστιανοί ή φιλέλληνες, αλλά αυτοί τώρα είναι δηλωμένοι. Αυτή η Κυβέρνηση βέβαια είναι σχεδιασμένη πρίν από τις εκλογές του 2012 και διαθέτω στο αρχείο μου πλήθος στοιχείων και δημοσιευμάτων, που το προετοίμαζαν.
Η κάθε κυβέρνηση προχωράει το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος μέχρι ένα σημείο. Μέχρι το σημείο που βλέπει ότι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται “επικίνδυνα” γι’ αυτήν. Δηλαδή μέχρι εκεί που καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει να παίρνει και άλλα μέτρα κατά των Ελλήνων, γιατί θα τους καταλάβουν και οι ηλίθιοι και τότε θα τους πάρουν με τις πέτρες.
Αυτό δεν το θέλουν, γιατί αν δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη κατάσταση, μπορεί να ξεφύγει ο έλεγχος της επόμενης κυβέρνησης.
Αποχωρούν λοιπόν όμορφα και ωραία και παραχωρούν την σκυτάλη στην επόμενη κυβέρνηση, που όπως και οι προηγούμενες θα συνεχίσει το σχέδιο διάλυσης της χώρας.
Οι εκλογές όμως, είναι και ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ της προηγούμενης συγκυβέρνησης, που με αυτόν τον τρόπο, δραπετεύει από την επικίνδυνη ζώνη και αφήνει πίσω της τα εγκλήματα που διέπραξε κατά του λαού.
Η κυβέρνηση των άθεων Χριστιανομάχων του Σύριζα που θέλουν να φέρουν, έρχεται για να ολοκληρώσει την διάλυση της χώρας. Αυτό δεν θα γίνει φυσικά με νέα επώδυνα μέτρα , αλλά με την διαφαινόμενη πτώχευση, την οποία φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι κακοί Γερμανοί, που σταμάτησαν την χρηματοδότηση.
Ακούστε. Υπάρχει μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν την έχει πει κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΟΜΜΑ ΟΥΤΕ κανένας από τους “παπαγάλους”.
Η ΕΛΛΑΔΑ μπορεί να μην πτωχεύσει και να συνεχίσει να πληρώνει κανονικά μισθούς και συντάξεις και να μην κάνει καμία στάση πληρωμών, ακόμα και αν σταματήσει η εξωτερική χρηματοδότηση, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΣΟΔΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
Αυτό όμως που πρέπει να γίνει, είναι να ΠΑΨΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ να καταθέτει όλα τα έσοδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, στον ειδικό λογαριασμό ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΓΑΔΕΥΕΙ ΕΞΩ.
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, πολύ ευγενικά, στα.... “παλαιά μας υποδήματα” αν μας κόψουν τα ΔΑΝΕΙΑ. H Eλλάδα έχει περισσότερα από οκτώ δις ευρώ Δημόσια έσοδα τον μήνα, τα οποία ΦΤΑΝΟΥΝ και ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ για τις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ανάγκες της χώρας. Αν ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ οποιαδήποτε κυβέρνηση το ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, δύο πράγματα πρέπει να κάνει.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΕΔΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, στον λογαριασμό που τα ΦΥΓΑΔΕΥΕΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ για τη διόγκωση του ελλείμματος το 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, που αυτό ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ την χώρα στο ΔΝΤ.
Δεν θέλει λοιπόν να γίνουν πολλά. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ και η Ελλάδα ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ.
Αυτό όμως δεν το κάνει κανένας, γιατί είναι ΟΛΟΙ πουλημένοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και “τσιράκια” της “Νέας Τάξης”. Oι άθεοι του Σύριζα λοιπόν, ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ, αλλά για να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ με την ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ συγκυβέρνηση και να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ; Η για τον ειδικό λογαριασμό που φυγαδεύει τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου;
Κοτούλες και γατούλες σε αυτά τα θέματα που ΚΑΙΝΕ, αλλά που αν θέλουν ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ την Ελλάδα.
Τους φέρνουν λοιπόν για να τελειώσουν την χώρα και να μην το χρεωθεί αυτό, ΟΥΤΕ η νέα κυβέρνηση ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, που θα λέει: “εμείς δεν φταίμε, “καμένη γή” βρήκαμε και μας πούλησε η Ευρώπη”, αλλά να μην το χρεωθεί ΟΥΤΕ και η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που θα έχει ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ από τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ και θα λένε τότε, “εμείς δεν φταίμε, σας τα λέγαμε. Ο ΣΎΡΙΖΑ φταίει”.
Υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.
Αυτό φυσικά θα φέρει την Ελλάδα εκτός Ε.Ε. και αυτό γνωρίζει η Ρωσία και μιλάει για την ΕΞΟΔΟ της Ελλάδος από την Ε.Ε.
Τώρα ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΟΥΣ, έχουν ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
Ή θα συνεχίσουν να στέλνουν νταλίκες με χρήμα στην Ελλάδα, για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα ρευστότητας, ούτε στις Τράπεζες ούτε στο Δημόσιο, Η ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.
Τώρα, ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ την Κυριακή, μπορείτε να πάτε και να ψηφίσετε ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. Έτσι και αλλοιώς, εσείς είστε ο…. “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ”.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/01/blog-post_642.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters