Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Παρέμβαση Σαμαρά κατά του Κώστα Αρβανίτη για το «μαλάκα»

 
Πριν δύο ημέρες, λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Παρίσι που άφησε 12 νεκρούς δημοσιογράφους και σκιτσογράφους του Charlie Hebdo πίσω του, καθώς και την ελευθεροτυπία βαθιά πληγωμένη πλην όμως ζωντανή, ο Έλληνας πρωθυπουργός άρπαξε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το μεγαλείο του. Στην ίδια πρόταση έβαλε τον «βομβαρδισμό» που κατά την άποψή του υπέστη το περιοδικό, τους...
ισλαμοφασίστες τρομοκράτες, τους πρόσφυγες και το τείχος της ντροπής του Έβρου. Με τη σειρά της, η L’ Express έβαλε απλώς τα κομμάτια του πάζλ στη σωστή τους θέση.
Μία ημέρα μετά, ο διευθυντής του Κόκκινου 105,5 τοποθετήθηκε επί του δημοσιεύματος στο πλαίσιο δημόσιας εκδήλωσης με θέμα την «Κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ».
Εκεί ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λάκα. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε, είναι ότι είναι».
Η πρώτη αντίδραση από τη Συγγρού ήταν της Μαρίας Σπυράκη, που παραδόξως δεν δήλωσε πως θα μηνύσει τη γαλλική εφημερίδα όπως ο Δένδιας με τον Guardian. Αντί αυτού, ζήτησε την απομάκρυνση του Κ. Αρβανίτη από τον ραδιοφωνικό σταθμό που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο, μετά τις άδοξες προσπάθειες της Μαρίας, ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να προχωρήσει σε δημόσια δήλωση για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Η δήλωσή, του αποκλειστικά στον Ρεμπελίσκο:
 
 
 http://greki-gr.blogspot.gr/2015/01/blog-post_741.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters