Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;




eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ο έλεγχος του χρέους είναι ζήτημα
εθνικής επιβίωσης.


Η Ελλάδα πρέπει, στο όνομα των Ευρωπαϊκών Λαών και της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και του Πολιτισμού - και χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν ξένο και σε καμία Τρόικα - να ξεκινήσει λογιστικό έλεγχο για το χρέος.........
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ελέγξει όλες τις μεγάλες κρατικές ολυμπιακές "φιέστες" και "αγορές" και βέβαια και τα "ομόλογα", τα οποία επέτρεψαν την πραγμάτωσή τους. Αναγκαστικά θα πρέπει να "ψάξει" να βρει τον ρόλο των Γερμανών προμηθευτών στη διαφθορά, εφόσον αυτοί ήταν που επωφελούνταν μόνιμα από τις ελληνικές αγορές.
 


Αναγκαστικά θα πρέπει να παρακάμψει νόμους "περί ευθύνης υπουργών" και να εντοπίσει όλους τους "Χριστοφοράκους" που "πουλούσαν" και όλους τους "Τσοχατζόπουλους" που "αγόραζαν". Να βρει πόσα χρήματα εισέπραξε η Γερμανία από τα αναίτια και σπάταλα ελληνικά "ψώνια", τα οποία της υποδείκνυαν οι "Χριστοφοράκοι". 

Ταυτόχρονα, θα πρέπει επίσης να ψάξει και τον ρόλο των σιωνιστών τοκογλύφων, εφόσον αυτοί έκαναν τα μαγικά "swaps", τα οποία επέτρεπαν στη μικρή Ελλάδα να καταναλώνει πιο πολύ ακόμα και από την ίδια τη Γερμανία. Κάποιοι με δόλιους στόχους άλλαζαν τα οικονομικά χαρακτηριστικά τής Ελλάδας και "αυξάνοντας" ψευδώς τα πιστοληπτικά της όρια, την οδήγησαν στην υπερχρέωση. Την οδήγησαν δηλαδή εκεί που βόλευε τους "σφαγείς" της ίδιας και "ληστές" της Ευρώπης.
Αν αποδείξει η Ελλάδα ότι οι τοκογλύφοι και η Γερμανία ευθύνονται για το τεράστιο και μη διαχειρίσιμο χρέος της, τότε τους βάζει "μπροστά" στους Ευρωπαίους και φεύγει η ίδια από το στόχαστρό τους.
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/01/blog-post_93.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters