Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Πίσω από τις υποκινούμενες εξεγέρσεις στο Φέργκιουσον ο Σόρος!

Πίσω από τις υποκινούμενες εξεγέρσεις στο Φέργκιουσον ο Σόρος!

Ξόδεψε πάνω από 33 εκατομμύρια δολλάρια για να προκαλέσει φυλετικό χάος στις ΗΠΑ!
Πίσω από κάθε «επαναστατική και αυθόρμητη» κοινωνική εξέγερση φαίνεται να είναι το φιλοχρήματο ραμολιμέντο και μέγα αρπακτικό των διεθνών αγορών, Τζορτζ Σόρος. Ο δισεκατομμυριούχος «προοδευτικός» επενδυτής ξόδεψε αυτή την φορά άνω των 33 εκατομμυρίων δολλαρίων για να… ενθαρρύνει τους υπεράνω χρημάτων κοινωνικούς ακτιβιστές του Φέργκιουσον στο Μιζούρι και αλλού.

Ο φιλάργυρος υπερήλικας χρηματοδότησε οργανώσεις για να… κινητοποιήσει τους διαδηλωτές στο Φέργκιουσον κατά του ρατσισμού και της βίας προς τα μέλη της Αφρο-αμερικάνικης κοινότητας. Τα κονδύλια που επένδυσε ο Σόρος χρησιμοποιήθηκαν επίσης για την δημιουργία ενός παναμερικανικού δικτύου τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρονικής δικτύωσης για την διάδοση του «αγώνα» των μελών των υποτιθέμενων αντι-ρατσιστικών οργανώσεων…


m3
 
Επίσης, άλλες οργανώσεις που «ευεργετήθηκαν» από το οικονομικό αρπακτικό, Σόρος, ανέλαβαν τον εντοπισμό και την εκμετάλλευση οποιουδήποτε συμβάντος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην μάχη κατά του «λευκού ρατσισμού», αλλά και για την συνεργασία με τα ΜΜΕ για να κρατούν το ρατσιστικό παραμύθι ψηλά στην ειδησεογραφία τους, διαιωνίζοντας την ανύπαρκτη φυλετική διαμάχη στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ακόμα και το «αυθόρμητο» κίνημα που ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη, “Black Lives Matter”, διευρύνθηκε και εξαπλώθηκε από ιντερντικά δίκτυα που εμφανίστηκαν από το πουθενά την ίδια περίοδο εξαιτίας της «ανεπηρέαστης» και… καλοκάγαθης χρηματοδότησης του Σόρος.
Τα ίδια κινήματα πλέον είναι που αποζητούν το αίμα αστυνομικών για τους δυο νεκρούς Αφρο-αμερικάνους στο Φέργκιουσον και τη Νέα Υόρκη.
Ε.Μ.
 

hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/01/blog-post_827.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters