Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΟΣ ΑΙΩΝ ή Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ


 

Τούτον τον αιώνα αντιπαρθενώνα θα
οικοδομήσουν
και θα προσκυνήσουν άγγελο Αβύσσου
Γη μου ιερή μου πως να σε θρηνήσω...


Υπάρχουν ορισμένες σχέσεις, με τέτοια δυναμική, που ξεπερνούν σε ισχύ ακόμη και τις σχέσεις των φυσικών φαινομένων. Μία απ' αυτές είναι η σχέσις του Ολύμπου με το Δίον. Μία άλλη είναι η σχέσις του Ολύμπου με τον Παρθενώνα. Αλλες όμοιες είναι η σχέσις του Ολύμπου με την Μακεδονία, του Ολύμπου με τον Αλέξανδρο, του Ολύμπου με τον πολιτισμό της Γαίας. Σχέσεις που καθόρισαν μοναδικά την εμφάνιση και την δραστηριότητα του Πνεύματος στην ανθρωπότητα. Παρόμοιες δεν έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα από την αυγή του ανθρώπινου χρόνου. Αυτή την αλήθεια δεν μπορεί να την αρνηθεί κανένας νοήμων άνθρωπος και δυστυχώς δεν μπορούν να την συνειδητοποιήσουν όλοι οι Ελληνες. Παρ' όλα αυτά οδήγησαν αυτές τις σχέσεις στο να λειτουργούν σαν αδαμάντινη πληγή γιά την ανθρωπότητα και σαν αδαμάντινο ξίφος μίας δυνάμει αυτοχειρίας γιά την Ελλάδα. Τι είναι αυτό που προκάλεσε αυτή τη "μεταλλαγή"; Επειδή όμως η μεταλλαγή έχει λάβει στην εποχή μας τη χειρότερη μορφή της το ερώτημα μπορεί να είναι: τι είναι αυτό που προκαλεί αυτή την επίθεση κατά του Πνεύματος και της Αρετής; Ποιά η σκοπιμότης της χειρίστης αυτής ιεροσυλίας;
Τελειώνοντας αυτός ο αιώνας, δημιουργήθηκε από τους ηγεμόνες του Κόσμου μία τέτοια κατάσταση πανεκμετάλλευσης, διαφθοράς, πτώχευσης και απαξίωσης σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας, που είναι αδύνατον να θεωρήσουμε οτι κάποιος πλέον ανθρωπεύεται αν δεν ανθίσταται στην απόλυτη και αδιάσειστη εδραίωση αυτής της κατάστασης και εάν δεν προσπαθεί να αποκαλύπτει παντειοτρόπως κάθε συνεργό και στρατευμένο στην στρατιά του Ολέθρου. Απαραιτήτως απαιτείται η συνειδητοποίηση, η διερεύνηση, η γνώση, το θάρρος και η ετοιμότης. Ετοιμότης και γιά την "πληρωμή", καθότι όποιος αντιμάχεται το κακό, σύρεται να πληρώσει, ενώ κάθε απολογία (αν του δοθεί το δικαίωμα) εμπαίζεται από τους θεσμοθέτες αυτής της κατάστασης.Το "ανθρωπίζειν", νοσούν γιά δύο χιλιάδες χρόνια, μέσα από σοβαρές εξάρσεις και ελάχιστες υφέσεις, έφτασε σήμερα να πνέει τα λοίσθια. Από την αντιπαράθεση των εναπομεινόντων ενεργών πυρήνων ανθρώπων και των κραταιών πυρήνων των πανούργων θα προκύψει το αποτέλεσμα που θα χαράξει την πορεία της ανθρωπότητος ή προς την αδυσώπητη εξαθλίωση και το έρεβος ή προς μία πιθανή λύτρωση και προς το Φώς.
Η πολιτική, πιστός θεσμοφύλαξ της οικονομικής ολιγαρχίας της οποίας οι "νόμοι" οδήγησαν τον κόσμο στους αγωνιώδεις προθαλάμους των κολαστηρίων της αύριον, σκληραίνει διαρκώς τις μεθοδους επιβολής, επιβουλής και εξαθλίωσης των ανθρώπων με διάφορα προσχήματα ναρκοθετημένων εννοιών και πανούργων μεθοδεύσεων.
"Δημοκρατία"!, "Ειρήνη"! Ιδού δύο πυριτιδαποθήκες των οποίων η εξωτερική "εμφάνισις" εξαπατά τους άβουλους. "Ευρωπαϊκή Ενωσις"!. Ιδού δύο φαινομενικά αντευεργετούμενα "Ε" που όχι μόνο θανάσιμα μισούν, αλλά και αποβλέπουν στο να συντρίψουν το "Ε" των Δελφών, το "Ε" του Ελληνος, μπροστά στο βλέμμα Αμνού των Ελλήνων τους οποίους δαιμονισμένα κέντρα Ανατολής και Δύσης τους "μεταμόρφωσαν" σε κοπάδι αμνών γιά να τους σύρουν στα τελεστήρια του Πάσχα των. Τους εμπαίζουν, τους χαρακτηρίζουν πονηρούς και απαιτητικούς, αλαζόνες και εγκληματίες, άλλοτε μωρούς και άχρηστους, αποβλέποντας να παραλύσουν κάθε προσπάθεια αφύπνησής των και με τα όργανα κάθε είδους απειλής και καταναγκασμού, ψεύδους και διαστρέβλωσης της αλήθειας τους οδηγούν μεθοδικά στο θυσιαστήριο του Αργυρόθεου του οποίου οι προφήτες και αντιπρόσωποι λειτουργούν, θεσμοθετούν, χρησμοδοτούν και καταναγκάζουν από τις ανά τον κόσμο μητροπόλεις.
οι βάρβαροι αποκαλούν βάρβαρους τους Ελληνες
οι αλαζόνες αποκαλούν αλαζόνες τους Ελληνες
οι εγκληματίες αποκαλούν εγκληματίες τους Ελληνες
οι ψυχασθενείς αποκαλούν ψυχασθενείς τους Ελληνες
οι πανούργοι αποκαλούν πανούργους τους Ελληνες
οι αργυρόδουλοι αποκαλούν αργυρόδουλους τους Ελληνες
οι καταχραστές αποκαλούν καταχραστές τους Ελληνες
οι άφρονες αποκαλούν άφρονες τους Ελληνες
οι ειδωλολάτρες αποκαλούν ειδωλολάτρες τους Ελληνες
οι άρπαγες αποκαλούν άρπαγες τους Ελληνες
οι μαμμάκυθοι αποκαλούν γελοίους τους Ελληνες
οι βροτοστυγείς αποκαλούν βροτοστυγείς τους αγχίθεους.

 
Και οι Ελληνες δεν αντιλαμβάνονται τίποτα από την φρικτή τραγωδία στην οποία τους εξανάγκασαν να γίνουν πρωταγωνιστές και θύματα γιά να ξεσπάσει επάνω τους γιά άλλη μία φορά το μένος των ψευδοπολιτισμένων βαρβάρων.
Κάτι γιά το οποίο δεν τον κατηγορούν είναι η αμνησία. Και ομως τον έπληξε βαρύτατα. Ο Ελλην χάνει ραγδαία την μνήμη του και όλοι οι μη Ελληνες και ανθέλληνες κάνουν οτιδήποτε γιά να την χάσει. Την μνήμη της Ιστορίας του, της γλώσσας του, των αξιών του, του πολιτισμού του, της παιδείας του, της ενδότερης ψυχοσύνθεσής του, της μεγαλοσύνης και μεγαλοπρέπειάς του, των πηγών του, του αρχικού προορισμού του κλπ. Προσπαθούν να τον εξαθλιώσουν και να τον παραδώσουν παρανάλωμα στην πυρά του προαιώνιου μίσους των διότι τους φώτισε τα εγκεφαλικά τους ημισφαίρια, τα οποία "εξελίσσονταν" σε δρόμους παράλληλους με αυτά των ανθρωποειδών.
Δεν είναι έτσι, θα σκεφτούν πολλοί. Ναι! Ετσι θα σκεφθούν οι κωφοί, που δεν ακούν τους τριγμούς των θεμελίων της Ελλάδος και των οστών των Αγχίθεων Προγόνων. Δεν ακούν τους συνωμοτικούς ψιθύρους τώv εντός και εκτός ανθελλήνων και τις διαταγές τών επί "σκηνής" και παρασκηνιακών δυναστών. Ετσι θα σκεφθούν οι μύωπες που δεν βλέπουν την μεθοδευμένη επέλαση σε κάθε ιερό και ζωτικό άδυτο της υπόστασης του ανθρώπου και του Ελληνα. Ετσι θα σκεφθούν οι αδαείς και ανόητοι που παραπλανούνται από τις καθησυχαστικές λέξεις της υποκρισίας ή ακόμη και από επαινετικές φράσεις της θανατηφόρας πανουργίας.
Οι εξουσίες της ψευδώνυμης Ευρωπαϊκής Ενωσης (και γενικά του ψευδώνυμου ΟΗΕ) καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να εξουθενώσουν οικονομικά και γενικά εξαθλιώσουν τους Ελληνες γιά να μπορέσουν τούτοι να γίνουν "πραγματικοί" εταίροι. Τότε όμως πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως εξαθλιωμένη η Ελλάς, θα αντιμετωπισθεί μάλλον σαν εταίρα κοινή. Θα μπορούσα να αναφωνήσω κατά τον γνωστό τρόπο:
Ευρώπη! Ευρώπη! η αποκτεινούσα το Ολύμπιον Πνεύμα!
Αμερική! Αμερική! η αποκτεινούσα τους Ελληνες και την ανθρωπότητα !
Είναι γεγονός οτι κανείς δεν συναναστράφηκε τόσο πολύ με τους Θεούς όσο οι Ελληνες -θεοί συνίστορες- και τα "Εθνη" δεν μπορούν ακόμη να τους το συγχωρήσουν. Είναι αληθές οτι Ελληνότοκον είναι το Πνεύμα και οι άνθρωποι δεν μπορούν ακόμη να το κατανοήσουν. Επιτηρούν και επιτίθενται στον Ελληνα περισσότερο απ' ότι σε χρόνους Μεσσαιωνικούς στη μαγεία, καθότι φοβούνται περισσότερο την μαγική δύναμη του Νού απ' ότι την μαγεία των ψευδαισθήσεων.
Πολύ πτωχός ο τάφος που βιάζονται να κατασκευάσουν γιά την Ελλάδα. Πτωχότερος κι' απ' αυτόν που σκέφθηκαν κάποτε να κάνουν οι Ρωμαίοι. Τουλάχιστον εκείνοι "απήγγειλαν" αιώνες τον ενδοξότερο επιτάφιό της μέχρι που αντελήφθησαν μέσα από τους τάφους των ότι κάποιος άλλος επιτάφιος "λίμνασε" απ΄ άκρη σ' άκρη της απέραντης διφυούς αυτοκρατορίας. Οι απανταχού βάρβαροι απέκτησαν άρθρωση και η δύναμη του ατίθασου αίματος φορώντας χρυσά στέμματα περιχαράκωσε τον κόσμο με σκοτάδι, σκοτάρχες οι ίδιοι.
Οι Ελληνες λησμόνησαν την καταγωγή τους.
Κλείσαν τις έσω πύλες κι' από τις έξω όρθια δεν έμεινε καμμιά. Ετσι πίστεψαν, μύθευμα
ήταν η μεγαλειοδέστερη ιστορία, όπως τους έπεισαν βάρβαροι οι οποίοι τους μύθους των τους παρουσίασαν σαν Ιστορία. Μύθοι του αίματος και ιστορία της λεηλασίας και του εγκλήματος. Λησμόνησαν οι Ελληνες πως μέσα σε κόλαση οργής τους έριξαν, τους ύπνωσαν, τους βάφτισαν, τους λεηλάτησαν οι βάρβαροι. Τους "δίδαξαν" ποιοί ήταν. Καινούριες ψευδομνήμες, άνομα παρελθόντα. Παρόντα της πληρωμής και μέλλοντα της καταδίκης. Ετσι είναι! Το φώς πληρώνεται ακριβά απ΄ αυτόν που μοναδικό το έχει μέσα του - ο μόνος φωτοφόρος- και το εμπαίζει, το αγνοεί, το σπαταλά, το μεταπράττει άθλια και το χάνει. Και αλήθεια, είναι μεγάλη οδύνη να πληρώνεις γιά το φώς σου ενω μέσα σε σκότος φυλακισμένος είσαι και ούτε καν τη μνήμη δεν μπορείς να αναδεύσεις των φωτεινών και θεϊκών στιγμών σου. Φυσικά οταν αρπάζουν, λεηλατούν και καπηλέυονται το φως σου και αντίδραση δεν συναντούν, αργά ή γρήγορα θα καπηλευθούν και τα σύμβολά του, γνωρίζοντας πως θλιβερά και άθλια, αν αντιδράσεις, θα αντιδράσεις. Ετσι λοιπόν τον Ηλιο των Αιγών, τον Ηλιο του Ολύμπου και της Μακεδονίας -γιατί τον είπαν ηλιο της Βεργίνας; ποιά ήταν η Βεργίνα;- τόσο εύκολα τον έκαναν ηλιο της Σκλαβίνας, όπως απλούστατες προβλέψεις καθόρισαν.....
Ομως μέσα στην Ελλάδα υπάρχουν κι' αυτοί οι Ελληνες που ούτε ξεπούλησαν το φως τους, ούτε την μνήμη τους έχασαν. Και αντιδρούν όπως ακριβώς πρέπει να αντιδρούν και να συνετίζουν οι Ελληνες. 
 
Θα μου πείτε, μέσα στην οικονομική δομή της σημερινής κοινωνίας τι θέση έχει η λογική και το συναίσθημα και οι μνήμες; Η οικονομική δομή όμως είναι απόρροια των πλέον βαρβάρων και άρπαγων ενστίκτων. Ετσι μοναδική αντιπαράθεσις δεν μπορεί να είναι παρά το τρίπτυχο: Μνήμη, Συναίσθημα, Λογική, υπό την αιγίδα της αξιοπρέπειας και των απαράβατων δικαιωμάτων μας και υποχρεώσεών μας.
Πρέπει ο κάθε συνειδητός και ασυνείδητος Ελλην να κατανοήσει οτι το διενεργούμενο υπερέγκλημα κατά της ανθρωπότητας έχει σαν κύριο στόχο την ίδια την Ελληνουσία, το Ολύμπιον Πνεύμα την Ολυμπιακή Φλόγα, το Απολλώνειον Φως, το φως του γίγνεσθαι και της Δημιουργίας. Κατευθύνεται εναντίον των Ελλήνων συλλογικά και κατά του κάθε Ελληνα ατομικά. Μας αναγκάζει να χάσουμε εντελώς κάθε κυριότητα του Είναι μας και να μετατραπούμε σε άβουλα και θλιβερά ιδιοκτησιακά στοιχεία ανθελληνικών και απάνθρωπων σκοτεινών δυνάμεων. Οσοι ενεργά ή παθητικά αρνούνται να κατανοήσουν και να λάβουν θέση ενάντια σε τούτο το έγκλημα θα θεωρηθούν συνεργοί και οπωσδήποτε υπόλογοι.
Η αποκάλυψις οχι μόνο των απεχθητικών, αλλά και των πιό ανεπαίσθητων μεθόδων που αποβλέπουν στην πλήρη απόπαυση, απόγνωση και διάλυση του Ελληνα, πρέπει να γίνει κύριο έργο του καθένα μας. Η αντίθεση στην ισχύουσα ολεθροποιό κατάσταση πραγμάτων πρέπει να εκδηλώνεται από κάθε άνθρωπο και με κάθε τρόπο μέσα στα πλαίσια του σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και της ιερότητας της φύσης και γενικά της Δημιουργίας.
Μαν. Καπουσίδης


http://www.tetraktys.org/kapousidis/mid%20mk%20antiparthenon.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters