Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΝΙΕΡΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Δεσπότες

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ειλικρινά η αίσθηση ότι το ολίσθημα της Ιεράς Συνόδου της επίσημης Ελλαδικής εκκλησίας δεν έχει τέλος, αυθόρμητα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Αφού ταυτίστηκαν τα τελευταία χρόνια με το προδοτικό και αντιχριστιανικό πολιτικό σύστημα, αφού αδιαφορήσαν σκανδαλωδώς για το ποίμνιο που σέρνεται έρμαιο κάθε οικουμενιστικής παρεκτροπής που οι ίδιοι στήριξαν, αφού έλυσαν όλα τα σκανδαλώδη προβλήματα που πλήττουν το σώμα της εκκλησίας, τώρα ενοχλήθηκαν και από το διαδίχτυο, λες και ζήλεψαν κάποια ολοκληρωτικά θεοκρατικά καθεστώτα τύπου Τζιχαντιστών και θέλησαν να ανταγωνιστούν στις ολοκληρωτικές επιλογές τους.

Δηλαδή όλα τα όλα τα «έλυσαν»! Την συνάντηση Πάπα- Πατριάρχη και τα όσα εξωφρενικά έγιναν εκεί τα προσπέρασαν, το κατάντημα της ελληνικής εκκλησίας που άφωνη, τυφλή και ανάπηρη, παρακολουθεί χωρίς καμία αντίδραση το κατρακύλισμα της κοινωνίας στο βάραθρο των μνημονίων και της εθνικής απώλειας το αγνόησαν. Αυτοί, που υποτίθεται ότι είναι το «δόρυ» της αντίστασης σε όλη αυτή την νεοταξική λαίλαπα, χαριεντίστηκαν με θέματα εκτός τόπου και χρόνου, εκτός πραγματικότητας και εκτός της ίδιας της σημερινής θλιβερής κατάστασης της Ορθόδοξης εκκλησιάς, για την οποία υποτίθεται ότι μάχονται για να κρατηθεί σε αυτά που την κράτησαν εν ζωή επί αιώνες.
Αλλά το θέμα δεν είναι ότι οι Ιεράρχες ζήλεψαν τους Τζιχαντιστές και τους Χομεινικούς. Το ζήτημα είναι ότι ενοχλούνται από τις φωνές που υψώθηκαν τα τελευταία χρόνια εναντίον της θρησκευτικής αποστασίας, εναντίον του οικουμενιστικού κατρακυλίσματος του Πατριάρχη, εναντίον της αντιχριστιανικής μασονικής παρεκτροπής της ελληνικής παιδείας, εναντίον της μνημονιακής λεηλασίας της χώρας. Δεν μπορούν πλέον να ανέχονται ελεύθερες συνειδήσεις που αντιστέκονται ενάντια στην παράδοση του ποιμνίου στο ολοκαύτωμα της Νέας Τάξης. Δεν μπορούν να ανέχονται πλέον να λειτουργούν τρόποι μη ελεγχόμενοι από την απόλυτη κυριαρχία τους που θα επισημαίνουν ακριβώς αυτή την κατάντια τους, την σκανδαλώδη απουσία τους και την συνταύτιση τους με την εθνική προδοσία.
Είναι το λιγότερο θλιβερό να παρακολουθεί κανείς όλους αυτούς του αμέτοχους και το λιγότερο, ανεύθυνους Ιεράρχες, που έχουν ταχθεί σαν ποιμένες να ποιμάνουν ένα ποίμνιο αγόμενο και φερόμενο από τους ταγούς της Νέας Τάξης που σαν λύκοι ακονίζουν τα δόντια τους για να κατασπαράξουν ότι απέμεινε από την θύελλα των ετών, κατά το παράδειγμα του «έξω από εδώ» που τριγυρίζει με λύσσα έτοιμος να καταβροχθίσει κάθε πιστό που ακόμα επιμένει να είναι πιστός. Αδιαφορούν σκανδαλωδώς για ότι συμβαίνει με την επιβολή των αντίορθόδοξων προτύπων και το μόνο που τους «καίει», πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι οι χρυσοποίκιλτες τιάρες και οι δεσποτικές καρέκλες κατά το πρότυπο των πολιτικών του ξεπουλήματος της χώρας.
Τέτοια υποκρισία πραγματικά δεν έπρεπε να εμφανιστεί στο θλιβερό σημερινό προσκήνιο. Δηλαδή δεν καταλαβαίνουν τίποτα από όσα γίνονται, δεν αισθάνονται την καταστροφή που κατατρώει ότι απέμεινε, δεν νοιώθουν την απελπισία του ποιμνίου που αναζητά κάποια σωσίβια λέμβο στην τρικυμία των μνημονίων και της Νέας Τάξης που θέλει να διαλύσει Ελληνισμό και Ορθοδοξία και εκείνο που μας «καίει» είναι το διαδίχτυο ;;;
Αυτοί είναι οι Ιεράρχες της Ιεράς Συνόδου της Ελλαδικής Ορθόδοξης εκκλησιάς ; ; Μάλλον αυτή η Ιερά Σύνοδος θα έπρεπε να ονομάζεται… Ανίερα Σύνοδος.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 


www.nikosxeiladakis.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/01/blog-post_964.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters