Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Εconomist: "Το κυπριακό δεν λύνεται γιατί το 80% του πληθυσμού του νησιού είναι Ελληνοκύπριοι!"

Ένα κατάπτυστο δημοσίευμα του βρετανικού οικονομικού περιοδικού The Economist με έδρα του το Λονδίνο, που συχνά δημοσιεύει άρθρα που συμμερίζονται τις θέσεις της Τουρκίας, με τίτλο: «Το Κυπριακό πρόβλημα. Απρόσιτο ή άλυτο;» αναφέρει ως πρόβλημα για τη μη λυση ότι το 80% του πληθυσμού στο νησί είναι Ελληνοκύπριοι!
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ξεκινάει κατηγορώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση για διπλά σταθμά, με έναν παντελώς άσχετο παραλληλισμό "της συγκρουσιακή πολιτική της Ρωσικής Ομοσπονδίας την τελευταία δεκαετία" (αυτά τα λέει ο Economist πιστός στις νεοταξικές τακτικές μαύρης προπαγάνδας των ΗΠΑ) γράφοντας πως:

«Οι Ευρωπαϊκές χώρες ασκούν δριμεία κριτική στην Ρωσία για τη δημιουργία συγκρούσεων στη Γεωργία, τη Μολδαβία και την Ουκρανία. Από την άλλη όμως, είναι εμφανώς πιο ήσυχοι όσον αφορά στη δική τους περίπτωση της Κύπρου, ένα ευρωπαϊκό κράτος, με τον μη αναγνωρισμένο Τουρκοκυπριακό βορρά».

Κάνει λόγο για κυπριακή «προκλητικότητα» (εδώ γελάνε) και καθιστά εμφανές ότι ο Άγγλοι (δεν τους λέμε Βρετανούς, η συνιστώσα εθνότητα των Άγγλων κάνει κουμάντο στο μόρφωμα που λέγεται Βρετανία) δεν είναι απλά ανθέλληνες,αλλά και αντιορθόδοξοι γενικότερα.

Το απαράδεκτο αυτό άρθρο χρησιμοποιεί απίστευτους παραλληλισμούς, επιχειρήματα της "πλάκας", και επικίνδυνους ακροβατισμούς προκειμένου να φανεί η υπέρμετρη αγάπη του Λονδίνου για την "Υψηλή Πύλη" της Τουρκίας και η στήριξη των τουρκικών συμφερόντων.

Το δημοσίευμα συνεχίζει αναλύοντας τις προεκτάσεις της οικονομικής κρίσης της Κύπρου που οδήγησαν στην ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης και την ανακάλυψη κοιτασμάτων φυσικού αερίου, που θα μπορούσαν να είναι ο καταλύτης μιας λύσης.

Όμως, το αέριο παρουσιάζεται ως επικείμενο «εμπόδιο» στη λύση, και το δημοσίευμα τονίζει πως: «Τα Κυπριακά σχέδια για εκμετάλλευση του αερίου χωρίς διασύνδεση του μέσω αγωγού στην Τουρκία φαίνονται προκλητικά»(!).

Φτάνοντας σε επίπεδα πρόκλησης δίχως προηγούμενο, ο Economist αναφέρει "Ο κύριος λόγος για την ιδιαιτερότητα της λύσης παρουσιάζεται να είναι η πληθυσμιακή κατανομή του νησιού, όπου το 80% είναι Ελληνοκύπριοι"!

Αυτό υποτίθεται πως είναι έγκριτο έντυπο, και φιλοξενεί τέτοιου επιπέδου ανάλυση, εντάξει πιο Ουάσιγκτον...πεθαίνεις!

Σε λίγο το "έγκριτο" περιοδικό πιθανότατα να ζητήσει και κυρώσεις κατά της νόμιμης Κυπριακής Δημοκρατίας που τολμά και υπάρχει και θέλει να εφαρμόσει το δικαίωμά της να εκμεταλευτεί τον ορυκτό της πλούτο. Είμαστε στην εποχή που το "άσπρο" μετατρέπεται σε "μαύρο", και οι λέξεις χάνουν το νόημά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters