Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ Ο «ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ»! Ο εμπνευστής των CDS, ο άνθρωπος που θησαύρισε από την ληστεία των Ελλήνων, ζητά «εκλογή προέδρου» για να φέρει λεφτά!



Πολιτική σταθερότητα ζήτησε από τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης ο Αμερικανός επενδυτής Τζον Πόλσον, ιδρυτής της Paulson & Co. και μέτοχος στη Eurobank και την ΕΥΔΑΠ, μιλώντας στο 16ο Φόρουμ της Capital Link στη Νέα Υόρκη.

Ποιός είναι ο Paulson; Ο Γιώργος Παπανδρέου, τα CDS και το δημοψήφισμα.
Η συμμορία των CDS έρχεται ως «μεσσίας» για να αγοράσει τράπεζες… Ενώ η δικογραφία για τον Παπανδρέου είναι στα αζήτητα της βουλής.
Α υπερεθνικισταράδες! Η Πειραιώς πούλησε το 10% της ΕΥΔΑΠ στον ιδρυτή των CDS κολλητό του Παπανδρέου μέσω της Αγροτικής! Φτου σας προδότες. ..
Όπως διαρρέεται, ο Πόλσον, αν και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα, δήλωσε ότι χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις και να ολοκληρώσει η παρούσα κυβέρνηση τη θητεία της. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, ο Πόλσον δήλωσε ότι αναβάλλει τα επενδυτικά σχέδιά του στη χώρα, έως ότου επανέλθει η σταθερότητα. Μάλιστα, έθεσε ως ορόσημο την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να επενδύσει περισσότερα στη χώρα, εάν εδραιωθεί η πολιτική σταθερότητα. Τέλος, τόνισε στους συμμετέχοντες ότι μόνο μέσα από την πολιτική σταθερότητα ο ρυθμός ανάπτυξης θα ενταθεί και θα δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας.
Τώρα, κάθε βουλευτής ξέρει ποιός είναι ο «κουμπαράς»
olympia.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/12/cds.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters