Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Εφαρμογή αποκαλύπτει πώς το κινητό σας μπορεί να σας κατασκοπεύσει χωρίς άδεια σας

Εφαρμογή αποκαλύπτει πώς το κινητό σας μπορεί να σας κατασκοπεύσει χωρίς άδεια (ΒΙΝΤΕΟ)
Το Android κινητό σας τηλέφωνο μπορεί να μετατραπεί σε μικρόφωνο χωρίς την άδειά σας, ή χωρίς να το ξέρετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο γύρος στο τηλέφωνό σας που μετρά τον προσανατολισμό. Στο Στάνφορντ, ερευνητές έδειξαν πώς να αλλάξετε την καλωδίωση για να πιάσετε τα ηχητικά κύματα.

Μαζί με την αμυντική εταιρία Rafael, δημιούργησαν μια Android app που ονομάζεται Gyrophone, η οποία δείχνει πόσο εύκολο είναι οι πλάκες δόνησης που χρησιμοποιούνται από το γυροσκόπιο, να πάρουν τις δονήσεις του ήχου σε συχνότητες στην περιοχή 80-250Hz – οι συχνότητες βάσης της ανθρώπινης φωνής.
«Δείχνουμε ότι τα γυροσκόπια MEMS που βρίσκονται στα σύγχρονα smartphones είναι αρκετά ευαίσθητα για τη μέτρηση ακουστικών σημάτων στην εμβέλεια του τηλεφώνου. Τα προκύπτοντα σήματα περιέχουν μόνον πολύ χαμηλής συχνότητας πληροφορίες
Παρέχουν επίσης έναν σύνδεσμο σε μια ιστοσελίδα που μπορεί να πλοηγηθεί μέσω κινητού τηλεφώνου για να αποδείξει την αποτελεσματικότητα της μεθόδου. Τα στοιχεία που προκύπτουν δεν καταγράφονται πουθενά, αν και μπορεί να αποθηκευτούν ως αρχείο, εάν ο χρήστης επιθυμεί.
Αυτό που οι ερευνητές έδειξαν, είναι ότι η μεγάλη συστοιχία αισθητήρων σε ένα smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς. Σε μια άλλη σχετική εργασία, "έδειξαν πώς το πλήθος των αισθητήρων σε ένα smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κατασκευάσει ένα αξιόπιστο δακτυλικό αποτύπωμα του λογισμικού του τηλεφώνου. Ένα τέτοιο δακτυλικό αποτύπωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αρθεί η ανωνυμία κινητών συσκευών καθώς συνδέονται με δικτυακούς τόπους και ως δεύτερος παράγοντας στον προσδιορισμό των νόμιμων χρηστών σε έναν απομακρυσμένο server. Σας παρουσιάζουμε δύο εφαρμογές: μία με βάση την ανάλυση της απόκρισης συχνότητας του συστήματος ανοιχτής ακρόασης-μικρόφωνο και μια άλλη με βάση την ανάλυση των σφαλμάτων βαθμονόμησης του επιταχυνσιόμετρου στη συγκεκριμένη συσκευή".

Παρά το γεγονός ότι επί του παρόντος το κόλπο λειτουργεί μόνο σε συσκευές Android, οι ερευνητές λένε ότι είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι η τεχνολογία να συνδεθεί για να δουλέψει με iPhone (του οποίου το ίδιο γυροσκόπιο αισθητήρας λειτουργεί μόνο με συχνότητες κάτω των 100 Hz).
Η ανακάλυψη είναι απλώς άλλο ένα κεφάλαιο στην ήδη αμφιλεγόμενη σκανδαλώδη ιστορία της παρακολούθησης των επικοινωνιών με εργαλεία τόσο απλό όσο το μικρόφωνο του smartphone που ενεργοποιείται εξ αποστάσεως.

Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/12/blog-post_4542.html#ixzz3MZCaTnGC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters