Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Πως στήνεται μία ωραία προβοκάτσια υπέρ των τραπεζιτών (βιντεο) – ΕΤΣΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.



Πλειστηριασμοί 10-12-2014 μέρος 5ον. Η...
Ολυμπία,
Για άλλη μια φορά οι «κυβερνητικοί» χρησιμοποίησαν προβοκάτσια και εκμεταλλεύτηκαν τη θεωρία των δύο άκρων για να καταστείλουν τους διαφωνούντες. Έτσι δεν μπόρεσε να επαναληφθεί η μεγάλη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας.
ΔΕΣ
http://olympia.gr/2014/12/03


Στη χτεσινή διαμαρτυρία στο δικαστικό μέγαρο, ενώ όλες οι φωνές αφορούσαν τα άρθρα του Συντάγματος που καταπατούνται, κάποια στιγμή κάποιος κύριος μπήκε μπροστά και άρχισε να φωνάζει «αγώνας ρίξη ανάτροπη, η ιστορία γράφεται με ανυπακοή» και μέσα σε δευτερόλεπτα οι δυνάμεις των ΜΑΤ άρχισαν να επιτίθενται σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους, αδειάζοντας την αίθουσα, χτυπώντας ακόμη και όσους κάθονταν και πετώντας τις καρέκλες της αίθουσας στην άκρη! Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό αποτελεί κλασικό σύνθημα αριστερών κομμάτων (δες ΚΚΕ) όμως κανένα κλασσικό αριστερό κόμμα δεν συμμετείχε στη διαμαρτυρία. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος κύριος πριν μπει στην αίθουσα συζητούσε με κάποιους αστυνομικούς. Το βίντεο-ντοκουμέντο μιλάει από μόνο του. Αμέσως πριν ξεκινήσει να φωνάζει το σύνθημα, λες και ήταν σύνθημα για να επιτεθούν τα ΜΑΤ στους πολίτες, συζητούσε πάλι με τους αστυνομικούς ενώ μόλις άρχισε το ξύλο έγινε άφαντος. Ποιός είναι αυτός ο κύριος; Τα συμπεράσματα δικά σας.
Αναγνώστης
 

olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/12/blog-post_599.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters